Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
συνοδευτικα με το ποιο οανω σχολιο μου
-
ερωτηση προς την παρεα. εκανα χθες τη διαδικασια ξεκλειδωματος με δικο μου λογαριασμο και μετα απο 2-3 προσπαθειες μου το ξεκλειδωσε αμεσως χωρις χρονο αναμονης 720 ωρες.... τι παιζει ειναι φυσιολογικο? αλλαξε κατι? στο developer option μου γραφει οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος οντως. με CN Dev εγινε η διαδικασια απο global με ξεκλειδωτο οπως μου ηρθε απο banggood. για κινεζικη εκδοση συσκευης. ευχαριστω
-
η τελευταια εκδοση της CN DEV rom ειναι η 8.8.31? ευχαριστω
-
ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ ΜΕ CN DEV
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..ΚΑΤΟΧΟΣ Mi8 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ GLOBAL ROM ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER εκανα τη διαδικασια FLASH TIN CN DEV ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΣΤΗΝ CN DEV ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ROOT . ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ΜΕΣΩ OTA ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ROM (CN DEV ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? (ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ CN DEV ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΘΕΙ ΑΨΟΓΑ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Το διαβασα . Ερωτηση οταν μου βγαλει προτεινομενο update δε θα ειναι η επομενη china dev rom? Με κλειδωμενο bootloader γιατι θα εχω θενα? Ευχαριστω
-
Tha exei provlina les? Afou flasara kineziki developer kai kleidosa bootloader?
-
Ακολουθησα και εγώ σήμερα τη διαδικασία όλα οκ τώρα είμαι με κλειδωμένο bootloader και miui10 8.8.31 cn Dev room . Ερώτηση update κάνω κανονικά μέσω OTA update η θα έχω κάνα πρόβλημα? Ευχαριστω
-
Μου αρέσει πολύ αυτό => Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!!