Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 105.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την διαδικασία κανονικά. Εχώ ξεκινησει το σετάρισμα και μου κολλάει στην σύνδεση με τον λογαριασμό Mi βγάζοντας μου: Αδυναμία ελεγχου καταστασης του Εύρ...(δεν δείχνει πιο κάτω) και γράφει από κάτω:Παρουσιάστηκε σφάλμα. Μου δίνει 2 επιλογές: Πίσω και επανάληψη. Οτι και να κάνω δεν μπορώ να προχωρήσω... Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;;;
-
Καλησπέρα. Προσπαθώ με βάση τον οδηγό να περάσω το twrp. Στο σημείο που γράφω την εντολή Παράθεση από makis1024: “Απότομα στα βαθιά, ενώ εάν ρωτούσες πριν κάνεις οτιδήποτε θα το γλύτωνες. Το πρόβλημα είναι ότι πήγες από Unofficial με ξεκλείδωτο bl στην Xtrv χωρίς να περάσεις Official να ξεκλειδώσεις νόμιμα και κατόπιν να περάσεις όμορφα στην Xtrv. Και το κινητό έπαθε μαλακομπούκωμα. ” Δεν με πειράζει, αφού βούτηξα, θα κολυμπήσω...!!!! Οκ, χίλια ευχαριστώ για τις οδηγίες ,δοκιμάζω και επιστρέφω..…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gatos1986: “Το αρχείο είναι κανονικά περασμένο στον φάκελο C:\adb... ” κανε μια μετονομασία σε kenzo και δωσεfastboot flash recovery kenzo.img ” Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση απλά αντιλήφθηκα ότι είχα κάνει πατάτα. Είχα δύο φακέλους adb και του ζητούσα να κάνει την διαδικασία από τον λάθος φάκελο. =============== Δεκ 23rd 2016, 10:29pm =============== SOS!!! Δεν ανοίγει καθόλου!!! Έκανα την εγκατάσταση και δεν ανοίγει καθόλου... Μπαίνει μόνο σε fa…
-
Καλησπέρα. Προσπαθώ με βάση τον οδηγό να περάσω το twrp. Στο σημείο που γράφω την εντολή fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img δεν προχωράει και μου βγάζει το εξής: error: cannot open 'twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img'. Τι κάνω λάθος;;; Το αρχείο είναι κανονικά περασμένο στον φάκελο C:\adb...
-
Όλα ΟΚ μέχρι στιγμής... Θα δοκιμαστεί σε αντίξοες συνθήκες και επιστρέφω με εντυπώσεις!!!
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλους. Πέρασμα της ROM σε Redmi Note 3 (Hennessy) και δεν μου την περνά βγάζοντας αποτυχία λόγω μη επαλήθευσης υπογραφής Zip... Κάνω κάτι λάθος;;; ” Κάνε πάλι την διαδικασία με το twrp αλλά ξετικάρισε το κουτάκι. ” Δοκιμάζω και επιστρέφω...
-
Καλησπέρα σε όλους. Πέρασμα της ROM σε Redmi Note 3 (Hennessy) και δεν μου την περνά βγάζοντας αποτυχία λόγω μη επαλήθευσης υπογραφής Zip... Κάνω κάτι λάθος;;;
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από gatos1986: “Και...είσαι ικανοποιημένος;; Θετικά-αρνητικά;;; ” Θα σου απαντήσει σωστά μόνο όταν το τηλέφωνο δουλέψει με official rom ή XTRV. Αν είναι με unofficial οτι και να σου πει ψέματα θα είναι. ” 'Εχω εικόνα περί αλλαγών ROM και πόσο επηρρεάζουν την απόδοση του κινητού. Απλά θέλω πιο πολύ να μάθω για καμερα,κλπ....