Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του Redmi Note 3 (Hennessy) λέω να κάνω το βήμα παραπάνω. Από Redmi Note 4 και Redmi Pro ποιό από τα δύο θα προτείνατε;;; Έχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους;; Αξίζει να πουλ'ησω το δικό μου ή διαφορές είναι μηδαμινές;;;
Καλημέρα. Όλα καλά τελικά με την Global Rom. Απροβλημάτιστα το Redmi Note 3 ρολάρει σε ότι και αν έχω δοκιμάσει, μέχρι στιγμής. Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Δεν γνωρίζω τον τρόπο που το ξεκλειδώσαν.Να επικοινωνήσω μαζί τους;; Αν δεν μου απαντήσουν, έχουμε κάποιον οδηγό ή μια Official Rom για να προχωρήσω στην διαδικασία;
Καλησπέρα. Έχω κάνει τα πάντα όπως ακριβώς είναι στον οδηγό και μου βγάζει το εξής: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21667/ Τι μπορώ να κάνω;;;; Μου βγάζει αυτό το error και δεν διαβάζει την twrp...
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο μου τον georgepap. Προσπαθώ δύο μέρες τώρα να το ξεκλειδώσω (Redmi Note 3 Pro)άλλα τίποτα... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Καλημέρα σε όλους.Μετά από περίπου έναν μήνα με την Stable 8.0.2.0 για Redmi Note 3 (Mtk) έχω να πω τα εξής: 1. Μπαταρία super με βαρβάτη χρήση. 2. Μηδενικά κολλήματα, μόνο κάποιες φορές με το που κλέινω το ξυπνητήρι το πρωί, απενεργοποιείται το κινητό... 3.Σε γενικές γραμμές πύραυλος!!!!
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια να περάσω την 8.0.1.0 σε Redmi Note 3, σήμερα πέρασα την 8.0.2.0 με απόλυτη επιτυχία. Ένα έχω να πω: Απλά Φωτιά!!!! Το κινητό φυσάει... Ευχαριστώ πολύ όλους όσους δούλεψαν για αυτή την Rom. Καληνύχτα και σύντομα θα επιστρέψω με νέες εντυπώσεις.