Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 42.
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΔε μου δουλεύει το app lock Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΤώρα όλα οκ εκτός από τα accessibility services που δεν λειτουργούν σωστά. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΤελικά το θέμα λύθηκε με επανεγκατασταση της Rom με factory reset. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΣε φίλο με miui 12 δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΘα κοιτάξω να βρω κάποιον με την εφαρμογή να δω αν του κάνει το ίδιο Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΤο δοκίμασα, έκανα και απεγκατασταση κατέβασα και προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής αλλά τα ίδια. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα, δεν έχει επιλογή για διαγραφή ενημέρωσης. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 13 πρόβλημα
ΜήνυμαΈκανα αναβάθμιση σε miui 13 και ενώ όλα δουλεύουν οκ έχω θέμα με την εφαρμογή myalpha wallet, μου βγάζει συνέχεια ότι ο κωδικός άλλαξε συνδεθείτε ξανά. Με την προηγούμενη έκδοση δούλευε κανονικά. Κάποια ιδέα κανείς; ευχαριστώ. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[FIX] Cant add no custom ringtone locale and online playing possible | Xiaomi European Community Βρήκα αυτό σαν λύση αλλά δε κατάφερα κάτι, τελικά έκανα format ξανά πέρασα τη rom από την αρχή και το πρώτο που δοκίμασα ήταν οι ήχοι οι οποίοι δούλεψαν κανονικά. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
xsaviola28 - - Amazfit
ΜήνυμαΕπανεκκίνηση και στο κινητό και στο ρολόι έκανα, όταν γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω και τα άλλα που μου είπες σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
xsaviola28 - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλημέρα, το ρολόι μου σήμερα πάγωσε έμεινε κολλημένο σε μια συγκεκριμένη ώρα, άνοιξα την εφαρμογή να το συγχρονίσω και προσπάθησα να το βγάλω από τη λειτουργία πτήσης αλλά η οθόνη είχε παγώσει. Έκανα επανεκκίνηση του ρολογιού έβγαλα τη λειτουργία πτήσης και προσπάθησα να το συγχρονίσω αλλά η εφαρμογή δεν το βλέπει. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο ρολόι και unpair από την εφαρμογή, τώρα όταν σκαναρω το qr code μου βγάζει μήνυμα ότι το Bluetooth στο ρολόι είναι κλειστό και να δοκιμάσω…
-
AmazFit bt Xiaomi
xsaviola28 - - Amazfit
ΜήνυμαΤην έκανα κι εγώ, δε βλέπω κάποια διαφορά προς το παρόν. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6930 άλλη μία από μένα και μάλλον τελευταία μετά την πρωινή. Όλες με το παρόν username. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μια, καλημέρα σε όλους. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 χαλαρά η πρωτιά φέτος.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή μας τύχη. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη σε όλους
-
Συγχαρητήρια σε όλους πάντα τέτοια