Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
περασα την miui ultimate και μετα δοκιμασα να περασω τις τελευταιες gtv αλλα μονο την 4.11.14 περασε κανονικα στις αλλες assert error
-
Παράθεση από Bodai: “@xsaviola28 η 4.11.14 στην οποία αναφέρεσαι είναι η ελληνική GTV??” ναι η ελληνική GTV
-
Με όλους τους τρόπους μέσω ότα από twrp με full wipe και χωρίς από τον updater τίποτα Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρε παλικαρια εγω εχω μεινει στην 4.11.14 οτι και να δοκιμασα μου βγαζει assert error καποια βοηθεια?
-
κάτι για το δικό μου θέμα μήπως έχουμε ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν κάνεις το Flash με το Recovery τι μήνυμα σου βγάζει ?” assert error [img][/img]" alt="">axeb7o.jpg
-
το δοκιμασα ,τα ιδια
-
Παράθεση από xsaviola28: “δε μπορω να κανω εγκατασταση της τελευταιας ρομ 5.1.14 για hongmi δοκιμασα απο ota κατεβασα τη ρομ και απο twrp και απο τον updater αλλα τιποτα χρειαζεται κατι αλλο? εχω twrp 2.5.0” δεν παρατηρησα καποιο ιδιαιτερο μηνυμα ξεκιναει η διαδικασια και σε μερικα δευτερολεπτα βγαζει failed την εχω κατεβασει αρκετες φορες ,επισης εχω φλασαρει ολες τις gtv απο την αρχη για να κανω κατι λαθος γι αυτο ρωταω αν αλλαξε κατι και το εχω χασει
-
δε μπορω να κανω εγκατασταση της τελευταιας ρομ 5.1.14 για hongmi δοκιμασα απο ota κατεβασα τη ρομ και απο twrp και απο τον updater αλλα τιποτα χρειαζεται κατι αλλο? εχω twrp 2.5.0
-
και εγω ψηφισα ειμαστε πολυ δυναμη, καλες γιορτες ευχομαι σε ολους
-
καλη μας επιτυχια
-
ακολουθώ τον οδηγό επιλέγω armani κατεβάζει το recovery κάνει flash completed κάνω reboot σε recovery και με βγάζει πάλι στο μαμά χωρίς καμιά αλλαγή τι κάνω λάθος ?
-
σε Hongmi 1s πως περναμε το twrp εχω κανει τη διαδικασια περασε η τελευταια gtv αλλα δεν μου δημιουργησε αρχειο update zip υπαρχει καποιος αλλος τροπος?
-
Πέρασα το update zip και μου έβγαλε σφάλμα επίσης μιυ άλλαξε το recovery σε 3e φαντάζομαι δεν είναι λογικό αυτό σωστά ; Xiaomi Red rice
-
Απορία
Μήνυμαεφτιαξε μαλλον το ad blocker ευχαριστω
-
Απορία
Μήνυμααν μπορει καποιος admin ας το κοιταξει ευχαριστω
-
Απορία
Μήνυμαjdl6p.jpgοπως βλεπεις δεν εχει
-
Απορία
Μήνυμακαι ομως εμενα like δεν υπαρχει δε μπορει να ειμαι τοσο στραβος
-
Απορία
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους ,σχετικα νεος στο φορουμ και δεν μπορω να βρω πως κανεις like σε ενα post,Υπαρχει κουμπι dislike αλλα like οχι η εγω δεν το βρισκω
-
like και απο μενα