Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Και εγω σκεφτηκα το κολλημενο κουμπι. Στο μενου που με βαζει δουλευει μονο το vol+ το vol- δεν λειτουργει. Αν δεν παταω τιποτα ομως δεν τρεχει πανω κατω που θα δηλωνε οτι ειναι κολλημενο το κουμπι. μπηκα στο mi cloud για να δω τι εχω εκει και δυστυχως μου ζηταει επαληθευση σε εναν αριθμο που δεν εχω προσβαση μιας και το κινητο πεθανε και μου ζητανε να περιμενω 3 μερες για να μου επιβεβαιωσουν αν θα εχω προσβαση στον λογαριασμο μου (ελεος)
-
Παιδια καλησπερα σε ολους. Σημερα το κινητο κατα λαθος εμεινε στον ηλιο για αρκετες ωρες. Οταν το επιασα στα χερια μου εκαιγε ολοκληρο (ηταν αναμμενο και λειτουργουσε) Το εκλεισα για να ηρεμησει και guess what... δεν ξανα ανοιξε ποτε. Οταν το ανοιγω μπαινει κατευθειαν σε fastboot, με vol+ + power κανει επανεκκινηση και με βγαζει στο miui recovery (ανεβασα την εικονα) Αν επιλεξω boot to system ξανα βγαινει fast boot. ΑΝ επιλεξω miui assistant το miui pc suite δεν το βλεπει. Στην διαχειρηση συσκευ…
-
Μόλος του πέρασα την τελευταία 8.1.3.0 μέσω updater και συνεχίζει να ανάβει το Led. Αναβει μπλε, το περίεργο είναι πως όταν το βάζω στην φόρτιση γίνεται λευκό, όταν το βγάζω πάλι αναβει μόνιμα μπλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από opolonos: “Το κινητό το έχω αγοράσει από την infoquest. Δεν το έχω ξεκλειδώσει ούτε πέρασα twrp γιατί από τι μου έχουν πει χάνεις την εγγύηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και το δικό μου από το YOU είναι αγορασμένο, αλλά το ξεκλείδωσα και του εχω περάσει την Ελληνική. Νομίζω αν χρειασθεί μπορείς να το ξανακλειδώσεις, φλασάροντας official Rom.” Σου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και μπήκες σε αυτήν την διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi Note …
-
Το κινητό το έχω αγοράσει από την infoquest. Δεν το έχω ξεκλειδώσει ούτε πέρασα twrp γιατί από τι μου έχουν πει χάνεις την εγγύηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ημουν με την 8.1.1.0 απο την περασμενη εβδομαδα την οποια την περασα χειροκινητα γιατι δεν την εβρισκε αυτοματα. Στην συνεχεια μετα την αναβαθμιση δεν εβρισκε την 8.3 οποτε αλλαξα την χωρα σε Ινδια και παλι εψαξα για ενημερωσεις. βρηκε την ενημερωση, την κατεβασε την κυριακη το πρωι και την περασε. Προς εκπληξη μου ειδα οτι δεν περασε την 8.3 αλλα δεν εδωσα σημασια μεχρι που το βραδυ της κυριακης αναψε το led. Χθες εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες και το ολοκληρωσε χωρις κανενα προβλημα αλλα τ…
-
9ae8ceeaeb5c0eda69fabf55909891a1.jpg
-
Ρωτησα και σε αλλο θεμα αλλα απαντηση δεν πηρα. Απ'οτι εψαξα εχουν και αλλοι προβλημα με το notification led Το δικο μου συγκεκριμενα απο την κυριακη το βραδυ παραμενει κολλημενο και δεν σβηνει με τιποτα. Αναβει ακομα και οταν κλεινω το κινητο, συνεχιζε να αναβει ακομα και οταν το κινητο εκλεισε απο μπαταρια. Εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα. Καποια προταση? καποια ιδεα ?
-
Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Την ενημέρωση την πέρασα χειροκίνητα τελικά την περασμενη εβδομάδα όλα καλά. Από χθες το βράδυ όμως αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα και συγκεκριμένα με το φλας ειδοποίησης. Έχει μείνει κολλημένο συνέχεια. Το έχω κλείσει από ρυθμίσεις τίποτα. Ακόμα και όταν κλείνω το κινητό συνεχίζει να ανέβει. Ούτε επανεκκίνηση έλυσε το πρόβλημα 9ae8ceeaeb5c0eda69fabf55909891a1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΣτην επικοινωνια που ειχες αναφερθηκες στο οτι εισαι διαθεστημενος να επιβαρυνθεις καποια χρεωση επισκευης ? Οπως εσενα θα σου φερει καποιος ηλ. τσιγαρο το οποιο δεν αγορασε απο εσενα και χρειαζεται επισκευη φανταζομαι θα του ζητσεις χρηματα για να το επισκευασεις. Οταν καλεσες λοιπον υποθετω πως ηθελες επισκευη on warranty αρα και χωρις χρεωση οπου και σωστα σου απαντησαν πως δεν το αγορασες απο εκει. Τωρα αν ο υπαλληλος ηταν σωστος μπορουσε να σου απαντησει "εφοσον δεν το αγορασατε απο εμας η …
-
Παράθεση από NasDriver: “Βρε το Kate είναι αλλά δεν είναι ειδική έκδοση για την Infoquest...απλά λόγο Ευρώπης η Infoquest μπορεί να φέρει μόνο όσες συσκευές έχουν Ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE και αυτές μέχρι τώρα είναι: 1. Redmi Note 3 pro SE = kate 2. Redmi 3S = Land ” Ευτυχως γιατι μετα απο 3μηνες αναζητησης και υπομονης καταλαβαινεις το αγχος ! Στο σιτε του you.gr το λεει redmi note 3 (3/32gb) Γιατι δεν βαζουν κανονικα ονομα redmi note 3 pro (international) που ειναι και στα κινεζομαγαζα ? Επισης…
-
Παράθεση από NasDriver: “Είναι το Redmi note 3 pro Se ή αλλιώς kate που υποστηρίζει και την band 20 των 800Mhz για 4G δίκτυο =============== Ιαν 16th 2017, 5:27pm =============== Παράθεση από opolonos: “Μιλησα τωρα στο τηλ με την εταιρια και ο πωλητης μου ειπε πως ειναι ειδικη εκδοση λογο συνεργασιας info quest με xiaomi. ” Αυτό τώρα το είδα...άκου εκεί ειδική έκδοση για την Infoquest...γελάνε και τα μουστάκια μου ” Αρα δεν υφισταται αυτο ? τελικα δεν ειναι το redmi note 3 PRO kate ? Μου ειπε οτ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να πάρεις αυτό που πουλάει η Infoquest στην Ελλάδα, έτοιμο είναι σε όλα του + δύο χρόνια εγγύηση διανομέα ” you.gr /telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-note-3-(3gb-32gb)-dual-(1) Εγω βρηκα αυτο, απλως λογο τιμολογιου βγαζω το φπα. Η ερωτηση μου ειναι, αυτο ειναι το redmi note 3 pro ? γιατι στην περιγραφη το λεει redmi note 3 Απο τις αναζητησεις που εκανα εδω και καιρο εχω καταληξει πως θελω το redmi note 3 pro Edi…
-
Καλημερα και καλως σας βρηκα. Διαβαζω το φορουμ σας εδω και καιρο μιας και καιρο θελω να παρω το redmi note 3 pro. Επειδη φοβαμαι τα μεταφορικα, τα κινεζομαγαζα και σαν παιδι και εγω θα με φαει η αγωνια να περιμενω 2-3 εβδομαδες Μπορω να αγορασω το ΚΑΤΕ απο Ελλαδα στα 174ε Τωρα, γνωριζω οτι με τις θηκες κλπ υπαρχουν καποια θεματα ωστοσο περισσοτερο με ανησυχει τι γινεται με τις ROM. Ειναι ιδια διαδικασια οπως με το ΚΕΝΖΟ ? υπαρχουν καποια περαιτερω προβληματα ? Επισης να αναφερω οτι η 20αρα μπαν…