Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.
-
xiaomi mi3
Μήνυματην κατεβασα, που την περναω τωρα για να μου εμφανιστει στο update?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπως την κατεβαζω αυτη?
-
xiaomi mi3
Μήνυμασε ολο το τηλεφωνο. το εκανα μεσω του κινητου που βρηκε update. με τα θεματα εχω αλλο θεμα... δεν βρισκει τιποτα. μου λεεει can't find network. ενω ειμαι συνδεδεμενος κανονικα
-
xiaomi mi3
Μήνυμαμολις εβαλα την καινουρια. 1ον δεν διορθωθηκε το προβλημα στα θεματα και 20ν δεν εχω ελληνικα. admin βοηθεια
-
xiaomi mi3
Μήνυμαεγω τωρα βαζω μια 4.4.27 . αυτη ειναι???
-
xiaomi mi3
Μήνυμαδεν μπαινει με τιποτα, ποια εκδοση μιυι εχεις εσυ φιλε μου?
-
xiaomi mi3
Μήνυμααυτο το ''ανιχνευση υλικου'' πως βγαινει? απο που μπαινεις? παντως εκει που διαλεγεις εσυ θεματα εμενα μου βγαζει κανενα αποτελεσμα
-
xiaomi mi3
Μήνυματο προεγκατεστημενο το εχει. σε ολα τα αλλα βγαζει αδυναμια συνδεσης δικτυου, παρ'ολο που ειμαι στο ιντερνετ
-
xiaomi mi3
Μήνυματο μι3 εχω, αλλα δεν μου βγαζει τιποτα στην εφαρμογη θεματα
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαιδια μια ερωτηση. μπαινω στην εφαρμογη θεματα, να κατεβασω κανα θεμα, αλλα σε ολες τις καρτελες μου λεει ΄΄κανενα αποτελεσμα΄΄ και ''αδυναμια συνδεσης δικτυου''. τι φαση?
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαπαιδια μου ηρθε εντελει. αλλα δεν ξερω. παρ ολο που το χαρτι ελεγε mp4 πληρωσα 60 ευρω τελωνειο, και περιμενα και 2 μηνες και πληρωσα.. μια ερωτηση, ο κινεζικος φορτιστης με τον ανταπτορα ειναι κομπλε η να παρω κανονικο φορτιστη?
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαγιατι πληρωσες? ποτε στο ειπαν να πληρωσεις? με ποια εταιρια παρηγγειλες?
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαπαιδια το πιστευετε, δεν το πιστευετε, το κινητο μου δεν εχει ερθει ακομα. υπενθυμιζω η παραγγελια εγινε στις 13 μαιου..., στις 14 ιουνη ηταν αθηνα και απο τις 18 ειναι θεσσαλονικη. δεν ξερω τι να πω... πλεον και να μην μου ρθει, δεν θα μου κανει εντυπωση
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Μήνυμαγινεται να βρω τα πιστονια απο αλλο site εκτος merimobiles γιατι μαλλον παλι θα αργησουν σααν το κινητο και θα νευριασω??? επισης αυτο το tempered glass που υπαρχει, μετραει? το χει βαλει κανεις?
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαυπαρχει περιπτωση να παει μετα απο αθηνα , θεσσαλονικη και μετα να ερθει τρικαλα?
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαγαμωτοο, απο τις 14 εχει φυγει απο το τελωνειο. τι κανει ακομα, ελεοοοοοςςς. παρηγγειλα στις 13 μαη και ακομα περιμενω.........
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαναι τρικαλα ειμαι, αλλα γιατι 1μιση βδομαδα ???
-
Προβλημα με ems
Μήνυματο θεμα ειναι πως οι ΕΛΤΑδες μου ειπαν πως θα παραλαβω απο την αλλη βδομαδα
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαλεει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΕΜS)
-
Προβλημα με ems
Μήνυματο κινητο μου ειναι στο τελωνειο απο τις 14 και στα ελτα μου λενε οτι θα παραλαβω κοντα σε μιαμιση βδομαδα??? πειτε μου οτι λενε ψεματα