Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαπωωω και δεν μ αρεσει σε ασημι, ηθελα μαυρο. λες με τη μαυρη θηκη να φαινεται κομπλε???
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαπαιδια παρηγγειλα το κινητο πριν λιγες μερες , αλλα νομιζω ξεχασα να επιλεξω χρωμα. σε τι χρωμα ερχεται?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαnai me ems. oxi den esteilan akoma ( basika elege'' Yanwen/EMS Express ''). auto einai?
-
xiaomi mi3
Μήνυματους εστειλα και μου λενε ετσι ειναι. σημερα 17 μαη, ακομα το ιδιο λεει sto order status. να ανησυχησω ή κλαιν???
-
xiaomi mi3
Μήνυμαpaidia pariggeila to kinhto stis 13-5 kai akoma sto order status leei "Awaiting Fulfillment''. ti fash??
-
xiaomi mi3
Μήνυμαthanx dude
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαιδια το παρηγγειλα το κινητο, τωραα πως βλεπω order tracking?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαapanthste mou an mporeite mexri aurio paidia... sas euxaristo
-
xiaomi mi3
Μήνυμαλοοιπον παιδια , αυριο θα παραγγειλω. 1. ποιος κωδικος ειναι τωρα για εκπτωση? 2. τι να γραψω για παρατηρηση, για να ερθει χωρις μπελαδες? 3. αμα τους πω να βαλουν ελληνικα , χρεωνεται εξτρα??? ευχαριστω
-
xiaomi mi3
Μήνυμααρα μου λες να παρω μια θηκη και να ειναι ροοταρισμενο. το κινητο εχει απο μονο οτου εγγυηση?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “1: ΝΑΙ με PAYPAL 2: EMS 3: Root + Ελληνικά όχι, αφού είναι πανεύκολο να τα βάλεις. Η θήκη τώρα κρίνεται απαραίτητη. Η εγκύηση θα εννοεί κατά την αποστολή, η οποία και με EMS δεν χρειάζεται γιατί από πίσω είναι η PAYPAL για οτιδήποτε στραβό.” γιατι κρινεται απαραιτητη η θηκη? επισης εννοω αυτη την εγγυηση που λεει πανω, που λεει 2 χρονια. και τελος, τι ερχεται μαζι περα απο το κινητο?
-
xiaomi mi3
Μήνυμακαλησπερα παιδια, επειδη ειμαι καινουριος εδω και λεω να αγορασω το μι-3, θελω να μου πειτε ορισμενα πραγματα( απο merrimobiles) 1. να πληρωσω μεσω paypal η καπως αλλιως? 2. τι εταιρια να διαλεξω για να ερθει? 3. απο τις επιλογες που εχει οταν παω να παραγγειλω το κινητο τι προτεινετε να διαλεξω? εννοω εκει που λεει αν θελω να rootaρισμενο, αν θελω εγγυηση , θηκη και ολα αυτα. ευχαριστω εκ των προτερων