Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Καλημέρα, στην 6.7.28 παρατηρώ χαμηλή στάθμη ήχου στις κλήσεις, άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις ήχου; Το dolby atmos είναι ενεργοποιημένο, έκανα και ένα καθαρισμό των cache χωρίς βελτίωση, κατά τα άλλα όλα καλά στην έκδοση αυτή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχικά ευχαριστώ για το zip. Από μπαταρία καλά πάει, δεν έχω φαινόμενα ξεζουμισματος, εγώ ικανοποιημένος είμαι με δεδομένη την αδυναμία της συσκευής στον τομέα αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον ο @bolk αναφέρεται στο daily lockscreen, της gtv, και εμένα θα με ενδιέφερε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό by the way Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε gkalen το ido-clean.zip το φλασαρουμε εμείς οι redmi note 2, και αν ναι τι ακριβως κάνει; Α, και που το βρίσκουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ μέχρι στιγμής στην 6.7.7 θα δω και μπαταρία γιατί η 6.6.30 μάλλον ήταν η καλύτερη 8αρα από διαχείριση μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά και από εδώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα ίδια με τον από πανω!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
Ολα οκ και από μένα ( rn2) έφυγαν κάποια bug των προηγούμενων εκδόσεων, τα γραφικά στην εγκατάσταση όλα τα λεφτά, μου θυμησαν τις εγκαταστάσεις των vanir roms στο s advance...
-
Δεν δουλεύει το λινκ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ, μήνυμα ελήφθη, εις αναμονή νέας ρομ λοιπόν Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και καθαρή εγκατάσταση έχω προσπαθησει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδια, μόνο σε εμένα κρασαρει το κέντρο ασφαλείας με την έκδοση 6.5.12 και την 6.5.19; Στης γυναίκας μου το τηλ που έβαλα την dev 6.5.19 δεν έχει τέτοια θέματα, μιλάμε για redmi note 2( hermes) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ παιδευτηκα λίγο αλλά το έφτιαξα τελικά με το νέο settings.apk, τώρα δουλεύουν οι πρόσθετες ρυθμίσεις για rn2, ευχαριστώ gkalen
-
CHUWI VI8 Super Version Intel Z3735F Quad Core 8 Inch IPS Screen 2GB RAM 32GB ROM Windows 8.1 & Android 4.4 Dual OS Tablet PC online - coolicool Καλή επιτυχία σε ολους!!!
-
καλη τύχη σε όλους