Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Παράθεση από NasDriver: “Αφού δεν έχει πρόβλημα με τα αγγλικά, τότε όλα καλά Play store έχετε βάλει ? ” Ναι όλα τα Google services δουλεύουν μια χαρά εκτός από τις επαφές αλλά κανένα πρόβλημα Και η κόρη το συνήθισε αμέσως με τα Αγγλικά της αρέσει κι όλας. Κι έχω την εντύπωση σαν να δουλεύει λίγο καλύτερα σε σχέση με την global που έχω πιάσει στα χέρια μου
-
Ευχαριστώ για την απάντηση κι εγώ έτοιμος ήμουν μόλις έρθει να κάνω την διαδικασία αλλά μόλις το είδα σφραγισμένο κατάλαβα ότι δεν θα είναι πειραγμενο κι όπως έγινε κι έχει την china stable το πέρασμα των Google services έγινε πολύ εύκολα μέσω mi store. Μπήκε Google keyboard κομπλέ ελληνικά Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ελληνικά στις εφαρμογές κι είπα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος
-
Καλησπέρα πήρα ένα rn5 4/64 από Κίνα china version ήρθε σφραγισμένο με κινεζική stable. Λέω να το κρατήσω έτσι πέρασα το play store μέσω mi store όλες οι υπηρεσίες Google δουλεύουν οκ Το μόνο που θα ήθελα να αλλάξω είναι η γλώσσα παλιά βάζαμε κάτι εφαρμογές στυλ locale και τα είχαμε όλα ελληνικά εκτός από ρυθμίσεις Παίζει τώρα κάτι τέτοιο?
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΟκ
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕίμαι εκτός σπιτιού τώρα μόλις γυρίσω τα λέμε
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαιδιά βοήθεια..redmi 3 φίλου με την ελληνική rom 7.2 με twpr πήγα να του περασω global stable με το xiaomitool δεν τα κατάφερε και μετα δοκίμασα μεσω twpr με το lazyflash έγινε η διαδικασία κανονικά αλλά μεταβδεν ανοίγει βγάζει στιγμιαία το logo και κλείνει. Μπαίνει μονο σε fastboot και ο bootloader ειναι κλειδωμένος.. Σας ακούω..
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαμητρικη
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυματο πήγα στα παιδιά στο lab-experts το ειδαν. Νεκρό το έρμο.. Πλακέτα Τι κάνουμε? Έψαξα δεν βρήκα τπτ
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠω ρε πατριώτες έχω χάσει επεισόδια.. @derveni ευχαριστώ χαμπάρι δεν είχα πάρει για το νήμα. Λοιπον εχω ενα rn3 pro φίλου Του έκλεισε από μπαταρία ενω μιλούσε. Από τότε νεκρο Δοκίμασα διαφορετικά καλώδια φορτιστής Αποσυνδεσα μπαταρία Το άφησα τοίχο πρίζα πανω απο 12 ωρες. Τίποτα καμιά ιδέα?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
aelarav - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααυτο φοβάμαι κι εγω οτι έπεσε σε deep sleep. Δεν μου ανέφερε προβλήματα φιρτισης πρίν να του κλείσει. Δοκίμασα να κρατησω 2 λεπτά πατημένα κουμπιά τπτ. Θα το αφησω πρίζα τοιχο όλο το βράδυ και βλέπουμε.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
aelarav - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδιά.rn3 pro φίλου του έκλεισε απο μπαταρία ενω μιλούσε. Από τότε νεκρο δεν φορτίζει δεν ζεσταίνεται καθόλου ο φορτιστής. Εννοείται δοκίμασα διαφορετικους φιρτιστες καλώδια Και το αφησα και πανω απο 3 ωρες πριζα τοιχο. Καμιά ιδέα?