Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.
-
@Thracia Τοσο μου ετρωγε παντα 0.05! Μιλαμε ομως για αγορες κατω των 5 ευρω.Η τραπεζα τοσο καιρο εκανε την μετατροπη...αλλα απο αρχες Απριλιου μου κανει αυτα τα «σχεδια» @markito Το screenshot ειναι απο το την τραπεζα(πειραιως).Στο paypal την εχω αλλαξει την ρυθμιση που λες...αφου τοσον καιρο δεν ειχα προβλημα...
-
Χριστός Ανέστη. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο «νημα» για αυτο που θελω...Λοιπον,χθες παρατηρησα οτι το Paypal σε καθε αγορα μου απο το ebay ενω μεχρι και τα τελη Μαρτιου μου χρεωνε προμηθεια για καθε αγορα γυρω στα 0.05 ή 0.02 λεπτα του ευρω, απο τον Απριλιο αρχισε να μου χρεωνει προμηθεια συναλλαγματος 1 !!! ολοκληρο ευρω! Γιατι αρχισε να «τρωει» τοσα πολλα? Ευχαριστω. (Παραθετω και screenshot απο το e-banking οπου φαινεται η (υπερ)χρεωση του paypal)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “για δες settings, Lockscreen &password, advanced settings. Βαλε show all notifications and their content.” Οκ. Εγινε. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από silouanos: “Καλησπέρα.Μετα την τελευταία αναβάθμιση της rom (9.2.1.0 NCFMIEK) μου εμφανίζεται ένα περίεργο σηματακι πάνω στην μπάρα στο wifi.Ξερει κανεις τι είναι? Ευχαριστώ ” Ίσως θα πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις (Factory Reset) και να δεις πως θα πάει. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Μην περάσεις μετά κάποιο Backup αν έχεις γιατί θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Βέβαια το άσχημο είναι πως θα πρέπει να ξαναστήσεις την συσκευή σου από την αρχή. :D” Factory reset? Όχι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “δεν έχει συνδεθεί με το mi λογαριασμό σου, όχι ότι δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις...” Αυτό λέω...Reboot το έκανα, τίποτα όμως... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εχει δυνατότητα η κάρτα να στείλει SMS;” Λογικά ναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Ένας φίλος μου αγόρασε το xiaomi redmi note 4X snapdragon...αφού έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις και τα λοιπά..όταν έβαλα την κάρτα sim το κινητό εμφάνιζε την παρακάτω ειδοποίηση...αλλά ποτέ δεν ήρθε κανένα μήνυμα κ' έβγαζε ότι απέτυχε η ενεργοποίηση της sim...Του έχει τύχει κανενός το ιδιο; Ευχαριστώ.198b698e22688dac02861af0e4c0988a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα.Εχει παρατηρήσει κανείς κανένα πρόβλημα με τα δεδομένα?Συγκεκριμενα όταν είμαι π.χ στο viber με wifi και το κλείσω και ανοίξω τα δεδομένα,αυτά, αν και εμφανίζεται το σηματακι τους επάνω στην μπαρα, δεν ενεργοποιούνται...και πρέπει να τα ανοιγοκλείνω ή να βάλω-βγαλω λειτουργία πτήσης και μετά ενεργοποιούνται... Η Rom που φοράει είναι η παρακάτω...9fc480d7e4f0b29d7c2688d7736c5060.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stergiost3: “Που βλέπω πόσα ράμ έχω ελεύθερα?” Ρυθμίσεις->Αρχική οθόνη & πρόσφατα->ενεργοποίησε το "προβολή κατάσταση μνήμης" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk