Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Ναι τελικά τα κατάφερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Γιώργο ήταν μια επιλογή μέσα στο developer options (αν δεν κάνω λάθος η πρώτη ) που έπρεπε να μπω και πατώντας το πλήκτο που είχε μέσα συγχρόνιζε την συσκευή με τον mi account.Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω sceenshot γιατί μετά το ξεκλείδωμα του κινητού η επιλογή δεν υπάρχει πλέον.Θα ξεκινήσω τώρα να βάλω την Ελληνική Rom και όταν έχω νέα ( ελπίζω ευχάριστα ) θα σας πω.

• Γιώργο δεν νομίζω να έχω παραλείψει κάτι.Δεν είναι και πολλά αυτα που πρέπει να κάνω. Όσο για την Rom την κατέβασα από σαν Redmi Pro Latest China Developer Version Fastboot File Download από την Xiaomi. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33411/

• Ρε φίλε ειλικρινά, χαράς την υπομονή σου. Είχες την απάντηση στα προβλήματα μου στο άρθρο αλλά είχα πελαγώσει τόσο πολύ που δεν την έβλεπα.Τέλος πάντων τα κατάφερα και έβαλα την rom μόνο που το πρόβλημα μου παραμένει ακριβός το ίδιο και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Μήπως κάνω κάτι λάθος;

• Γιώργο έκανα αυτά που είπες δούλεψε αρχικά, η μπάρα από κόκκινη έγινε μπλε και μετά από λίγο κίτρινη και έδειχνε ότι φορτώνει για μερικά δευτερόλεπτα.. Αμέσως μετά μου έβγαλε αυτό το λάθος. Μόλις έβγαλα το κινητό και πήγα να το ανοίξω κόλλησε στην μαύρη οθόνη με το λογότυπο της mi και δεν ανοίγει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33404/

• Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν κάνω κατι λάθος αλλά κοντεύω να τρελαθώ. Έκανα την Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi που είπε ο Γιώργος κατέβασα το SP_Flash_Tool_v5.1620_Win και την omega_images_7.3.30_20170330.0000.00_6.0_cn που είναι η Developer Rom για το Redmi Pro (δεν κατέβασα τους drivers που έλεγε στο link Any mobile under the sun: Flash Stock ROM with SP Flash Tool on Redmi Note 3 γιατί έλεγε ότι είναι για το Redmi note 3 και υπέθεσα ότι κανουν οι drivers από την αυτομ…

• Με συγχωρείς για την καθυστέρηση.και πάλι ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33367/

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Θα τα προσπαθήσω όλα αυτά το Σαββατοκύριακο που θα βρω χρόνο και αν χρειαστεί θα επανέλθω.Όπως και να έχει ευχαριστώ.

• Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα το XIAOMI Redmi Pro.Όταν το παράγγειλα ζήτησα να μου βάλουν την Global Rom πιστεύοντας ότι έχει Ελληνικά αλλά τελικά έχει ένα σορό γλώσσες αλλά όχι Ελληνικά.Ψάχνοντας να βρω τι θα κάνω έμαθα για εσάς και κατέληξα στο να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω τον Bootloader και να περάσω την δική σας Rom.Έχω πάρει την έγκριση από την Xiaomi έχω συνδεθεί στον ίδιο λογαριασμό σε PC και κινητό αλλά την ώρα που πάει να το ξεκλειδώσει σταματάει στο 50% και μου λέει ότι έχω συνδεθε…