Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 207.
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από kynegeiros: “Δεν θέλω να μιλήσω για το πρόγραμμά μου στην wind γιατί θα ζηλέψουν πολλοί και θα ανοίξει μεγάλος διάλογος και πάλι σε λάθος χώρο. Αφού λοιπόν το 1,5Gb/μήνα είναι αρκετό τότε δεν θα έχω πρόβλημα. Αναζήτησα το Navigon στο PlayStore και λέει πως χρεώνεται με 60 €.....Πολλά μου φαίνονται! Θα ψάξω κάτι σε πιο τζαμπέ διότι κινδυνεύει η.......δημοκρατία! Παλιά είχα ένα ΝΟΚΙΑ-Ν8 με symbian και δεν χρειαζόμουν ούτε data ούτε wifi για πλοήγηση. Το HONGMI δε…
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από Shadow: “απο play store κατευθείαν καεβαζεις το navigon. Έχει δωρεάν έκδοση. μετά κατεβάζεις τους ελληνικούς χάρτες μόλις το ανοίξεις και μετά είσαι κομπλέ.” Στο PlayStore έχει πολλά Navigon.Ποιο απ' όλα είναι αυτό που θέλω. Το Navigon Europe θέλει 59.95 €. Miui-Art......Νομίζω πως ο μικρός μου αυτό το Sygic δουλεύει.
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΔεν θέλω να μιλήσω για το πρόγραμμά μου στην wind γιατί θα ζηλέψουν πολλοί και θα ανοίξει μεγάλος διάλογος και πάλι σε λάθος χώρο. Αφού λοιπόν το 1,5Gb/μήνα είναι αρκετό τότε δεν θα έχω πρόβλημα. Αναζήτησα το Navigon στο PlayStore και λέει πως χρεώνεται με 60 €.....Πολλά μου φαίνονται! Θα ψάξω κάτι σε πιο τζαμπέ διότι κινδυνεύει η.......δημοκρατία! Παλιά είχα ένα ΝΟΚΙΑ-Ν8 με symbian και δεν χρειαζόμουν ούτε data ούτε wifi για πλοήγηση. Το HONGMI δεν μπορεί να κάνει πλοήγηση χωρίς data δηλαδή?
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΟκ φίλε μου. Αφού δεν χρειάζομαι data ή wifi....θα δοκιμάσω το Navigon. Αλήθεια μπορώ να το κατεβάσω από το Google Play και να το εγκαταστήσω αυτόματα η πρέπει να το κατεβάσω πρώτα στον υπολογιστή και μετά να το μεταφέρω στο hongmi?
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΟΚ Shadow. Το'πιασα τώρα. Χρειάζομαι data κάτι που το έχω προς το παρόν.....αλλά δεν ξέρω αν θα το έχω για πάντα. Σήμερα το πρόγραμμά μου στην wind μου δίνει 1,5 Gb data/μήνα.....Δεν ξέρω πόσο αρκετό είναι αυτό για πλοήγηση καθώς δεν ξέρω πόσος είναι ο όγκος των δεδομένων που απαιτείται να κατέβει για να γίνει η πλοήγηση. Θα με ενδιέφερε ένα πρόγραμμα χωρίς data αν είναι δυνατόν. Αν αυτό το Navigon που αναφέρθηκε δεν απαιτεί data θα είμαι μια χαρά.
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΚάπου μου άνοιξε μπερδεμένα η σελίδα και οι απαντήσεις σας ήρθαν σε λάθος χρόνο με αποτέλεσμα να απαντήσω κι εγώ με το ίδιο λάθος. Αν κατάλαβα καλά με το NAVIGON θα δουλέψει καλά και δεν χρειάζεται data και wifi!!!! Τα λέω καλά;
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΊσως δεν έπρεπε να μπλέξω δυο θέματα στην ίδια ανάρτηση και συγχωρήστε με γι' αυτό. 1. Φίλοι μου το πρόβλημα με το wifiήταν τελικά στο ρούτερ της WIND. Έβαλα το παλιό μου ρούτερ κι όλα καλά από χτες. Το HONGMI δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι!!!!! 2. Για την ROM φίλε Caeser θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε διότι για να το λέτε σίγουρα κάτι ξέρετε....αλλά έλα που δειλιάζω να κάνω κάτι μόνος μου. Θα περιμένω τον μικρό μου που θα επιστρέψει στο σπίτι μόλις τελειώσει η εξεταστική...γύρω στο τέλος του μή…
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΔεδομένα χρειάζεται;
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΟκ αλλά αν βρίσκομαι στον δρόμο και θέλω πλοήγηση πού θα βρω wifi ; Δεδομένα έχω μια χαρά. Αλήθεια δεν υπάρχουν χάρτες χωρίς δεδομένα;
-
Φίλε μου ακόμη πάμε καλά με το wifi. Έχω 3 ώρες περίπου που δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα....Είναι πολύ πιθανόν να λύθηκε. Όσο για την Ελληνική ROM ίσως έχεις δίκιο διότι ναι μεν πράγματι έχω ελληνικά αλλά η μετάφραση σε μερικά σημεία είναι ...ελλιπής και μερικές φορές άθλια. Θα σκεφτόμουν να βάλω την νέα ROM αλλά δεν ξέρω πόσο σταθερή είναι. Την έχετε δοκιμάσει εσείς και είναι όλα ΟΚ; Ξέρεις δεν θέλω να χάσω την αξιοπιστία που έχει το κινητό γιατί μέχρι τώρα είναι .....ξυράφι. Αν πάλι η μόνη τ…
-
Να είστε καλά φίλοι μου. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ο μικρός μου λείπει σε άλλη πόλη λόγω σπουδών και με την εξεταστική σε εξέλιξη δεν θα έρθει πίσω πριν το τέλος του μηνός. Ωστόσο κι επειδή τον ρώτησα σχετικά μου ....έδωσε και μια άλλη πιθανότητα και την ελέγχω τώρα. Άλλαξα το ρούτερ που μου δώσανε από την WIND ...εδώ στο σπίτι κι έβαλα το παλιό που είχα από προηγούμενο συμβόλαιο με την WIND. Μέχρι τώρα ...εδώ και 2 ώρες δεν παρουσιάζει πρόβλημα το κινητό. Ίσως τελικά και να λύθηκε το πρόβλημα …
-
Σιγά...πάρτο λίγο πιο αργά φίλε μου διότι δεν μιλάς με ειδικό. Έχω ένα HONGMI όπως..... φαντάζομαι βγαίνει από το εργοστάσιο. Ελληνικά έχω και σε μενού αλλά και στο πληκτρολόγιο. Σίγουρα υποστηρίζει WCDMA αφού ανοίγω διαδίκτυο με πάροχο την WIND. (το γράφει μάλιστα και στην υποδοχή της πρώτης κάρτας SIM. Τώρα αναφορικά με το ROOT δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό .....αλλά αν είναι να μου λύσει το πρόβλημα να το κάνω. Βέβαια δεν ξέρω πως γίνεται....και δεν θα το τολμήσω αν δεν είναι κοντά ο μικρός …
-
Γεια σας φίλοι μου. Κοντεύω δέκα μέρες με το hongmi στα χέρια μου. Παρ' ότι άσχετος με smart phones θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την συσκευή διότι είμαι ικανοποιημένος από την οθόνη (χρώμα, φως, ανάλυση), την απόκρισή της, την ταχύτητα, τις φωτογραφίες, το φλας, το ηχείο, τον ήχο κλπ. Παρατήρησα κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι καθαρά δικό μου ή το έχουν κι άλλοι. Μου κολλάει πολύ συχνά το wifi modem και σπανιώτερα το gsm modem...(ελπίζω να το περιέγραψα σωστά) Α…
-
mp3 ringtone
ΜήνυμαΜε το URL μάλλον δεν το κατάφερα και κατέφυγα στον κλασικό τρόπο του συνημμένου που λύνει τα χέρια. Έπρεπε να μικρύνω λιγάκι το μέγεθος του screenshot όμως διότι μου το έβγαλε αυτόματα σε μέγεθος 1.04 Mb.....Αλήθεια μιας και το πιάσαμε το θέμα.....μπορώ να ρυθμίσω την ποιότητα του printscreen ώστε το screenshot να βγάζει μικρότερα αρχεία? Λοιπόν στο προκείμενο.....δοκίμασα όπως σου είπα την ρύθμιση μορφής ημερομηνίας σε.....μορφή... 31/12/2014 αλλά ....δεν πιάνει στην αρχική οθόνη......όπως βλέπ…