Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 207.

• ο χρήστης geoamr έχει δίκιο. Θα μπορούσαμε να ξέρουμε τουλάχιστον ποιός είναι ποιός στην συνάντηση αν φορούσαμε όλοι ένα μπλουζάκι με κτυπημένη στάμπα επάνω το σήμα του φόρουμ και από κάτω το Nick του ο καθένας. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;

• @MIUI_ART υπάρχει κάποια συζήτηση με θέμα τους λογαριασμούς Mi account για να λύσω μερικές απορίες μου;

• σχετικά με την άρνηση του unlock tool να δει την συσκευή ίσως παίζει ρόλο .....το αν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη - δηλωμένη στην Xiaomi ή όχι.

• Μάλλον το κατάφερα.....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10050/

• εμένα περισσότερο με καίει το θέμα του κλειδωμένου bootloader. Περιμένω την απάντησή τους στο αίτημά μου για κωδικό ξεκλειδώματος. Έχω μια ερώτηση. Κάπου διάβασα ότι για να ξεκλειδώσεις bootloader θα πρέπει να έχεις στον MI account σου ....συσκευή ..verified. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Ξέρει κανείς να μας πεί;

• Παράθεση από gkkal: “Παράθεση από kynegeiros: “θα πάρω το θάρρος να το δοκιμάσω. Από ότι είδα δεν απαιτείται να έχω πρώτα εγκαταστήσει την αγγλοκινέζικη έκδοση. Εγώ τώρα έχω την 7.1.8.0. ” Πώς σου φαίνεται η 7.1.8.0; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά από την προηγούμενη. Εσύ βρήκες κάτι διαφορετικό; Τι θέμα βέβαια είναι να δούμε τί θα κάνουμε με την multi EU....!!!!

• Παράθεση από ktsak: “δεν φαινεται τίποτε πάντως ...... ”

• θα πάρω το θάρρος να το δοκιμάσω. Από ότι είδα δεν απαιτείται να έχω πρώτα εγκαταστήσει την αγγλοκινέζικη έκδοση. Εγώ τώρα έχω την 7.1.8.0.

• να είστε καλά ...ρε παιδιά!!!! Στην συνάντηση πήγα ασφαλώς αλλά δεν είχε ως αντικείμενο αυτό το ζήτημα. Θα δούμε.....πριν κάνω κάτι θα το αναζητήσω. Το άσχημο είναι πως δουλεύω ακόμη το παλιό μου hongmi μέχρι να στρωσω το note3.

• Επειδή το θέμα με αφορά ως κάτοχο redmi note 3....έκατσα και διάβασα όλα τα σχόλια και κατέληξα στο εξής ερώτημα. Μετά από όλα αυτά τα προβλήματα που συνάντησαν οι φίλοι συμφορουμίτες στην προσπάθειά τους να περάσουν την πολυγλωσσική έκδοση με τι θάρρος και κουράγιο να το επιχειρήσω κι εγώ που δεν έχω καν τόσες γνώσεις για να κινηθώ σε όλον αυτόν τον "σκοτεινό κι επικίνδυνο" κόσμο με τα flash tools, τους drivers, τις ψηφιακές υπογραφές, τις ασυμβατότητες των windows, τις dev και stable εκδόσεις …

• Παράθεση από ktsak: “Μια χαρα μιλάει για κωδικό, μην τσιμπάτε. Δες ...... ” Το είδα...αλλά δεν λέει για κωδικό ούτε εκεί ...ούτε και στην αναλυτική περιγραφή παρακάτω στο βίντεο.

• Αυτο ρε παιδιά....πώς το βλέπετε;;; Δεν μιλάει για κωδικό ξεκλειδώματος... Λέτε να ισχύει;;; youtu.be/tIHh-Kzv174

• Παράθεση από efkolo: “Άσχετο είναι το θέμα σου, μιλάει για cloud services. Παράθεση από kynegeiros: “Καλησπέρα. Έλαβα ένα μήνυμα στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δείτε τα screenshots. Μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Λέτε να είναι το μήνυμα που περιμένω μετά την αίτηση; Λέτε να με απέρριψε; ” Μπορείς εδώ να δεις οδηγίες για το πως θα μεταφράσεις τα κινέζικα ώστε να τα καταλάβεις. ” ευχαριστώ φιλέ μου. Το μετέφρασα όντως και μιλάει για υπηρεσίες cloud... Τρόμαξα είναι αλήθεια....

• Καλησπέρα. Έλαβα ένα μήνυμα στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δείτε τα screenshots. Αρχικά ήρθε η ειδοποίηση (πρώτη εικόνα) κι όταν το ανοίγω βγαίνει ή δεύτερη εικόνα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9954/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9955/ Μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Λέτε να είναι το μήνυμα που περιμένω μετά την αίτηση; Λέτε να με απέρριψε;

• Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να συνοψίσει σε μια λίστα τα οφέλη από το ξεκλείδωμα του bootloader και την εγκατάσταση της ελληνικής ROM πέραν της ελληνικής γλώσσας που θα έχουμε στο μενού; Εγώ προσωπικά που έχω την τελευταία ενημέρωση για το redmi note 3 βρίσκω δυσκολία στην κίνηση μέσα στο μενού των ρυθμίσεων ...ειδικά όταν πάω στα θέματα ή στους ήχους ....διότι όλα είναι στα κινέζικα. Αυτά υποθέτω πως θα τα διορθώνει η ελληνική έκδοση. Και άραγε η καθαρή ελληνική έκδοση ποιες διαφορές θα έχει …

• ελπιζω να μου το εγκρίνουν το αίτημα....παρότι δεν ξέρω καν πώς να το ξεκλειδώσω ....

• Κερνάω.......!!!!! Επιτέλους κατάφερα να κάνω την αίτηση μιας κι ήρθε εκείνο το ......"τιμημένο" verification SMS.

• Ρε παιδιά.....ποιος με παρασημοφόρησε;;;; Έλαβα λέει....ένα μετάλλιο mi owner. Τι ακριβώς είναι αυτό; Ξέρει κανείς;

• Μπορεί να σας φανεί αστείο ή γραφικό αλλά.....έστειλα μήνυμα στον Hugo Barra μέσω FB δια του οποίου του μετέφερα μερικές σκέψεις μου για το ζήτημα που έχει προκύψει και του ζήτησα να βοηθήσει να λύσουμε το πρόβλημα του κλειδωμένου bootloader χωρίς τις απαράδεκτες κινέζικες γραφειοκρατίες με τις αιτήσεις χωρίς αντίκρυσμα.

• Εγώ ούτε την αίτηση δεν κατάφερα να στείλω αφού δεν μου στέλνει καν το verification sms για να την στείλω.