Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 207.

• Παράθεση από Tasos_Mitu: “Φίλε @GR_Macedon θα γίνει καμιά αναφορά για το ξεκλείδωμα του bootloader στο Redmi Note 3; Γιατί αξίζει να το κάνουμε, πως να το κάνουμε και τα λοιπά. ” Κι εμένα με ενδιαφέρει το ζήτημα αυτό διότι έχω το ίδιο πρόβλημα.

• Παράθεση από Tsetkin: “Εγκατέστησα κανονικά το Play Store αλλά όταν πάω να το ανοίξω, πάει να το ανοίξει αλλά κλείνει! Ξέρει κανείς γιατί? ” Σε μένα αυτό το έκανε όταν το πρωτοάνοιξα μόνο. Μετά ανοίγει κανονικά.

• Στο ξένο φόρουμ λέει πως την ελληνική έκδοση επιμελήθηκε η xiaomi-miui Hellas team. Αυτή εξ όσων γνωρίζω είναι η ομάδα του διαχειριστή του φόρουμ του Δημήτρη που φτιάχνει τις ελληνικές Ρομ κι αν κάνω λάθος διορθώστε με. Αυτό σημαίνει πως εγκαθιστώντας την multi έκδοση θα είναι σαν να πέρασα κανονικά την ελληνική; Κι όσο για τα updates τι πρόκειται να αντιμετωπίσω; Θα μπορώ να παίρνω updates ή όχι;

• Έχω ένα ερώτημα Επειδή(μετά από μια εβδομάδα αποτυχίας καταθέσεως αιτήσεως) δεν έχω όρεξη να προσπαθώ να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος στην xiaomi η οποία μπορεί και να μου την απορρίψει στο φινάλε..... μπορώ να βάλω την multi EU που έχει ελληνικά και δεν χρειάζεται ...ως λέγουσι ...ξεκλείδωτο bootloader? Κι αν ναι .......με ποιο τρόπο πρέπει να το κάνω για το redmi note 3? Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχαρίους;

• Κι εγω μεσα ειπα. kynegeiros=Σακης

• αυτο το ειδατε;;;;; λετε να δουλευει;;;; [ultimate Guide] How To Unlock Bootloader, Root And Flash Recovery On Redmi Note 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support

• Παράθεση από dimi1982: “Κυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και εχει Ελληνικα κανονικά(έτσι λέει δεν την δοκιμασα)! Μπαίνει με SP flash tool,ειναι root και δεν παιρνει updates. GoogleKeyboard and Xperia Keyboard (you can choose) iOS 9.1 Smilies GooglePlay No Chinese Apps and Bloatware [Stable] Xiaomi.eu MIUI7-7.1.6.0 Stable Multi Rom Root flash with SP Flash T... - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ενδιαφερον. Εχεις κανενα νεωτερ…

• 1. Απέτυχα να στείλω την αίτηση. Απογοήτευση πλήρης. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ VERIFICATION SMS. Μπούχτισα κι έκανα και τρίτο λογαριασμό ΜΙ. Τίποτε δεν κατάφερα και με αυτό. 2. Άκουσα πως με ΙΕ ερχεται το VERIFICATION SMS. Θα δοκιμάσω αύριο γιατί και οι τρεις λογαριασμοί μου είναι μπλοκαρισμένοι. 3. Άκουσα πως άρχισαν να πέφτουν και απορρίψεις αιτήσεων.....και φτιάχτηκα περισσότερο. 4. Η ΧΙΑΟΜΙ μου φαίνεται πως αποφάσισε να αυτοκτονήσει με αυτήν την πολιτική του κλειδωμένου bootloader. Δεν γνωρίζω την …

• Εκεινο που μου τη δινει ακομη περισσοτερο ειναι πως αφηνουμε στην μπαντα τα τοσα ομορφα χαρακτηριστικα που θα ειχαμε να συζητησουμε για το τηλεφωνο που πραγματικα ειναι εξαιρετικο ....κι ασχολουμαστε με την κωλοαιτηση .....για ξεμπλοκαρισμα του bootloader

• εγω ιδεα δεν εχω πως να εγκαταστησω την dev rom. ΜΕ κλειδωμενο bootloader ειχα την εντυπωση πως δεν μπορεις να το κανεις. (ΑΥΤΟ το πληκτρολογιο ειναι πολυ μαπα ...ουτε τονους εχει.....ουτε προτασεις....ουτε διορθωση...)

• Παράθεση από PeterPanious: “Καταρχάς Υπομονή! Προσωπικά θα την έβαζα από τώρα την developer όταν την είχα για 3 μέρες είδα καλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Δοκίμασα να κάνω αίτηση σε καινούργιο account και έγινε, χωρίς ακόμα να έχουμε το κινητό στα χέρια μας, είναι δηλαδή ακόμα στο ταχυδρομείο. Οπότε πιστεύω ότι δεν έχει σημασία που είναι η SIM. Και ένα τελευταίο δεν σε βολεύουν τα αγγλικά στο μενού ως προσωρινή λύση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” @PeterPanious ευχαριστω για την α…

• λοιπον.......αποτυχια πληρης. ΔΕΝ μπορεσα καν να κανω την αιτηση διοτι δεν μου ερχεται ο κωδικος μεσω SMS. Αγανακτησα.... ΕΧΩ δυο ερωτηματα. 1. Καπου διαβασα πως χρειαζεται να εχω περασμενη την αγγλοκινεζικη DEV ROM. Εγω δεν την εχω εγκαταστησει ακομη διοτι σκεφτηκα πως μαλλον για την τελικη φαση του ξεκλειδωματος χρειαζεται. Υπαρχει περιπτωση το προβλημα μου να μου το δημιουργει η απουσια της ΡΟΜ αυτης; 2. πρεπει να εχω βαλει καρτα SIM στο κινητο; Εγω δεν θεωρω πως ειναι αναγκαιο αυτο διοτι προ…

• εμεις τι να πουμε που παλευουμε να μπουμε στην διαδικασια της αναμονης για το sms και δεν μπορουμε να στειλουμε καν την αιτηση;

• Παράθεση από PeterPanious: “Verify το mail και το τηλέφωνο σου να κάνεις πάντως. Για την κάρτα SIM δεν γνωρίζω είναι αλήθεια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ναι αυτο το ξερω. Ομως πρεπει να.μαθω αν.πρεπει να εχω μεσα την καρτα σιμ. ΑΝ ξερει καποιος ας μας πει.

• Παράθεση από PeterPanious: “Από ότι καταλαβαίνω όχι, μιας και κάθε λογαριασμός έχει δικό του αίτημα ξεκλείδωματος, προσωπικά θα δοκίμαζα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” οκ θα δοκιμασω τοτε. Πρεπει αραγε να εχω την καρτα sim της συνδεσης μεσα στο τηλεφωνο; εγω δεν εχω τοποθετησει ακομη τις καρτες sim. Λες να παιζει ρολο αυτο; χρησιμοποιω ακομη το παλιο μου τηλεφωνο.

• Ερωτημα Μιας κι ειμαι μπλοκαρισμενος για 24 ωρες λογω των πολλων resend....γιατι να μην δοκιμασω να κανω το αιτημα με τον δευτερο λογαριασμο mi που διαθετω; Υπαρχει κατι που με εμποδιζει;

• Επανέρχομαι με νεώτερη ενημέρωση για την διαδικασία ξεκλειδώματος. Η παρακάτω σελίδα περιέχει ολόκληρο τον οδηγό για την διαδικασία αιτήματος ξεκλειδώματος και είναι αναλυτική επεξηγώντας το τι πρέπει να βάλουμε σε κάθε πλαίσιο κειμένου όταν μπούμε στην σελίδα miui unlock. Νομίζω πως χρήσιμο θα είναι να την διαβάσουν όσοι ενδιαφέρονται για αίτημα ξεκλειδώματος. en.miui.com/thread-210153-1-1.html Αν τελειώσω και βρω χρόνο, (κι εφ' όσον δεν βγάλουν σελίδα μεταφρασμένη στα αγγλικά).....θα προσπαθήσ…

• Παράθεση από efkolo: “όταν στείλεις πολλές φορές απαίτηση για το μήνυμα καταλήγεις να είσαι μπλοκαρισμένος για 24 ώρες. Σου προτείνω να έχεις ανοιχτές δύο σελίδες unlock να διαβάζεις από την μεταφρασμένη αλλά να συμπληρώσεις την κινέζικη γιατί παρατηρήθηκαν λάθη στον κωδικό της χώρας. (χάνει το + στο +30) Αφού συμπληρώσεις τα πάντα πατάς μια φορά μόνο και περιμένεις. Συνήθως το μήνυμα κάνει πολύ λίγο αλλά πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 5 λεπτά πριν ξαναζητήσεις κωδικό. Παίρνεις το sms με τον κ…

• Απογοητευση. Τιποτε δεν καταφερα μαλλον. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9547/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9548/ ΜΟΥ βγαζει τα παραπανω μηνυματα. Ο κωδικος δεν ερχοταν και Πατησα resend μερικες φορες και μαλλον με μπλοκαρισε προσωρινα. ΘΑ σκασω.....