Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 207.
-
Η έκδοση GTV-4.10.31 διατίθεται για το redmi; Γιατί δεν την βρίσκει ο ΟΤΑ και μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις;;;
-
Παράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “----Πλάνο Αναβαθμίσεων (21/08 14:15)---- Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει κυκλοφορήσει ένα πλάνο με τον χρόνο που θα λάβουν οι συσκευές της Xiaomi την νέα MIUI V6. Aπό τον παρακάτω πίνακα φαίνεται πως οι τυχεροί θα είναι όλοι οι κάτοχοι των Mi-3 & M-4 που θα έχουν διαθέσιμη την νέα ROM κάπου στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ όλες οι υπόλοιπες συσκευές θα αναβαθμιστούν μέχρι το τέλος του έτους. 1242-plan-jpg Ασκείται πολύ μ…
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “Απλά γιατί το πληρώνεις το τελωνείο!!! 48$ μεταφορικά εντός EU είναι εξωφρενικά πολλά.. :evil:” Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά! Αλλά για μια περίπτωση που βιάζεσαι, όπως π.χ. θέλεις να κάνεις ένα δώρο εμπρόθεσμα, αναγκάζεσαι και τα πληρώνεις... Πάντως σε κάθε περίπτωση τα χρήματα που χρεώνει (και ο τρόπος που τα χρεώνει) για μένα αποτελούν ΛΗΣΤΕΙΑ! Θα αναφέρω ένα πολύ ενδεικτικό παράδειγμα: Παραγγέλνεις ...οτιδήποτε, ας πούμε ένα τηλέφωνο, και σου χρεώνουν π.χ. …
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από prodigy: “Γεια σας. Χρειάζομαι μια συσκευή. Ριζακι. Κάπως πιο άμεσα, όχι μετά από ένα μήνα από Κίνα. Έχετε υπόψιν τίποτα? Μεταχειρισμένο καινούργιο. Κάτι. Ευχαριστώ” To XiaomiShop έχει στο EU warehouse έτοιμα ριζάκια (και με διάφορα χρώματα, επίσης)... Θα πληρώσεις τα ταχυδρομικά λίγο παραπάνω, αλλά θα το έχεις πολύ σύντομα, εάν το βιάζεσαι.” Το EU warehouse μας εξασφαλίζει και από τις περιπέτειες με το τελωνείο να υποθέσω;
-
Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασε play.google.com/store/apps/det…d=hm.greekbrowser.ptgreek αυτό. Υποστηρίζει οτι έχει πολυτονικό αλλά επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν μπορώ να σου πω περισσότερα..” Φαίνεται ενδιαφέρον ....αλλά λέει πως το προσφέρει με πληρωμή κι έχω μια δυσχέρεια σε αυτό Ευχαριστώ όπως και να'χει
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Αλήθεια μιας και το' φερε η κουβέντα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στο red rice δεν μπορώ να διαβάσω σχόλια του fb που είναι γραμμένα σε πολυτονικό; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Δημήτρη. Να είσαι γερός, δυνατός, δημιουργικός και χαμογελαστός πάντα” Γιατί δεν "αναγνωρίζει" τους χαρακτήρες που χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο του πολυτονικού στον πίνακα χαρακτήρων που υπάρχει σε κάθε Η/Υ (και σε κάθε smartphone)” Άνοιξα, μόλις, νέο θέμα γι' αυτό φίλε μου για να είναι ο…
-
πολυτονική γραμματοσειρά
ΜήνυμαΓεια σας και πάλι Έχω μερικούς φίλους στο fb οι οποίοι χρησιμοποιούν ελληνική πολυτονική γραφή με αποτέλεσμα εγώ να μην μπορώ να διαβάσω τα σχόλιά τους. Υπάρχει καμμιά λύση γι' αυτό το προβληματάκι;
-
Λοιπόν φίλοι μου ο φίλος MiuiArt με βοήθησε να αλλάξω ROM. 'Εβαλα την τελευταία και το πρόβλημα τουλάχιστον του fb΄δείχνει να λύθηκε αφού και αμέσως ανοίγει αλλά και σκρολλάρει κανονικά πλέον. Θα δοκιμάσω τώρα την συσκευή χωρίς να είναι εγκατεστημένο το fb για να ελέγξω την απόκριση της συσκευής κι αν βελτιωθεί η απόκριση στις εντολές δεν θα ξαναεγκαταστήσω το fb app αλλά θα το τρέχω από το Chrome. Αλήθεια μιας και το' φερε η κουβέντα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στο red rice δεν μπορώ να δια…
-
Σκέφτομαι επίσης να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά έχω δύο απορίες. 1. H συσκευή μου ήρθε από την Κίνα με root και κάποια multilingual έκδοση που είχε Ελληνικά. Εάν κάνω επαναφορά θα χάσω το root και θα πρέπει να το ξαναρουτάρω? Θα γίνει όπως το πήρα από τον Κινέζο ή όπως βγήκε από το εργοστάσιο? 2. Από πού θα κάνω την επαναφορά; Θα την κάνω από τις ....Ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά/Επαναφορά τηλεφώνου ή από έξω με επανεκκίνηση και συνδυασμό πλήκτρων on/off και volume ?
-
Παράθεση από Bodai: “Οποτεδήποτε υπολογιστής δείχνει τόσο χαμηλή απόκριση οφείλεται σε πολύ χαμηλά resources. Τρέχει κάτι?? Η φορτώνεται κάτι που κρασάρει και "τρώει" την μνήμη της συσκευής. Εχεις ελέγξει μήπως κάποιο app ή service δείχνει να έχει φορτωθεί παραπάνω απο μια φορά? Μήπως χρησιμοποιείς τίποτα σαν το CM Security (εννοώντας memory resident εφαρμογή)??” 1. Παρατήρησα το εξής και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο: Μετά το unbrick κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση όταν ξεκινάει μου βγαίνει η ειδοποί…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “ Από τότε όμως το τηλέφωνο λαγκάρει αρκετά κυρίως στην εφαρμογή του fb αλλά και σε πολλά σημεία. ” Το έλεγα το λέω και θα το λέω,η εφαρμογή του facebook είναι απο τα πιο κακογραμμένα app για το android. Δοκίμασες να την επανα-μανα-εγκαταστήσεις??” Φίλε μου Το έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει αρκετές φορές ίσως και 7 η 8 φορές ..αλλά όπως προανέφερα δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα. Γενικά στην απόκριση λαγκάρει.
-
Γεια σας Επανέρχομαι μετά απο καιρό. Κατά την προηγούμενη συνάντηση της Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε ένα προβλήματάκι στο red rice μου το οποίο έπαψε να βλέπει τις 2 SIM αφού για κάποιο λόγο έχασε το ΙΜΕΙ. Με την ευγενική βοήθεια τότε του GRMakedon αλλά και τις σημαντικές υποδείξεις του MiuiArt επανήλθε με ξεμπρικάρισμα. Από τότε όμως το τηλέφωνο λαγκάρει αρκετά κυρίως στην εφαρμογή του fb αλλά και σε πολλά σημεία. Στο fb ξεκινάει η εφαρμογή και αφού μου γράψει πως δεν ανταποκρίνεται και πατήσω αν…
-
Κι εγώ για προς το παρόν λέω ναι. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι μέχρι τότε.
-
Οποιαδήποτε μέρα και ώρα είμαι σύμφωνος.
-
Λοιπόν.... φίλοι μου τέλος καλό ....όλα καλά. Το ρυζάκι μου.....έγινε....τέλειο και σπυρωτό και πάλι χάρη στη δουλειά των 2 καλών φίλων Miui-Art και Gr-Macedon. Ο δεύτερος με την βοήθεια και τις εύστοχες οδηγίες του πρώτου έκατσε πάνω στο skype μαζί μου μέχρι τις 02.30 μέχρι να αναστήσει τις 2 SIM και να επανέλθει το τηλέφωνο στην εργοστασιακή του κατάσταση. Κατόπιν μου πέρασε και την τελευταία ROM και τώρα ολοταχώς να το ξαναστήσω όπως το είχα. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλη αυτή την τεράστι…
-
Ok....κι εγώ μέσα. Kynegeiros..... Σάκης
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Λοιπόν "τελική" ημερομηνία. Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο ίδιο μέρος (Kafe Salonik -Εγνατία με Ιασονίδου). Δώστε συμμετοχή παρακάτω αν συμφωνείτε, ώστε να κανονίσουμε καρέκλες αν είμαστε παραπάνω από τις προηγούμενες φορές. Αν δεν συμφωνείτε, προτείνετε άλλη ημέρα ή μέρος. Είναι εβδομάδα έκθεσης να σας θυμίσω, οπότε κανονίστε το πρόγραμμά σας. 1. GR_Macedon-Θανάσης 2. aleksgiab - Γιάννης 3. nnbignick - Νίκος 4. sothatz - Σωτήρης 5. ktsak - Κώστας 6. kynegei…
-
Όλα τα απογεύματα πλην Σ/Κ....
-
Κι εμένα όλα τα απογεύματα με βολεύουν. Ορίστε το εσείς κι εγώ είμαι μέσα όποια μέρα και νάναι. Και Τρίτη και Τετάρτη και Πέμπτη και Παρασκευή.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Τρίτη 2/9 απόγευμα στο γνωστό μέρος;” Εγώ δεν έχω ξανάρθει. Ποιο μέρος εννοείς;