Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• μαγκες καλημερα... ακολουθω κι εγω τον οδηγο κι ολα πηγαιναν τελεια μεχρι το σημειο που φλασαρεις το ρεκοβερι.στο CMD μου βγαζει μηνυμα "cannot determine image filename for 'recovery.img' " τι παιζει?

• καλημερα φιλε μου...εχουμε φοβερο συγχρονισμο...μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση ΟΛΩΝ των οδηγων με το exe που εχει φτιαξει... γαμ...κα στο ψαξιμο και καταφερα να μπω στο μενου αφου πρωτα απενεργοποιησα το FIND DEVICE μεσω του σαιτ της Μi. Μπαινοντας λοιπον στο μενου κι αφου την ψιλιαστικα διαπιστωσα αυτο που ειπες κι εσυ...εχασα ΙΜΕΙ κι ειμαι ηδη σ αυτον τον οδηγο " Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]" και θα αρχισω τις διαδικασιες…

• Μετα απο δεκαδες προσπαθεις να φλασαρω τη xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip μπουταρε το κινητο κι αδυνατει να αναγνωρισει τη σιμ...δε μπορω να προσπερασω το βημα της συνδεσης σε Mi λογαριασμο αφου,ενω πληκτρολογω το σωστο κωδικο,μου βγαζει μηνυμα "Αδυναμια Αναγνωσης ID συσκευης" Φλασαρα με flashtools τη fastboot rom περιμενοντας πως ολα θα φτιαξουν και ανοιξε κανονικα το κινητο αλλα ξανα ΔΕΝ αναγνωριζει τη ΣΙΜ! το κινητο φτανει μεχρι το σημειο εκεινο που συνδεεσαι με το λογαρ…

• μαγκεσ καλησπερα...κατεβασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip που εγινε upload πριν λιγες ωρες εκανα τα παντα wipe και στο φλασαρισμα κολλαει στο λογκο της Μi...απ τις 50 φορες που εχω κανει wipe και μετα flash ,μια φορα μονο(πολυ περιεργο) ανοιξε κανονικα αλλα δε μου διαβαζε τη SIM και δε μπορουσα να μπω στο μενου επειδη ΔΕ μπορουσα να συνδεθω στο λογαριασμο της Μi λογω SIM. ξανα wipe και flash και τιποτα παλι...!εχω φρικαρει!κατεβαζω fastboot rom αλλα δε μπορω να καταλα…

• RE:

Efthimis13 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

[/quote]Κανε καθαρισμο τα cookies του browser και ξαναπροσπάθησε[/quote] Το έκανα αλλά τίποτα! Το ίδιο! Μπήκα και Microsoft edge το ίδιο μου βγάζει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mαγκες μου πριν καμια βδομαδα εγω τα εκανα ολα οπως τα γραφετε και περασα τα ελληνικα στο Νοτε4...τωρα προσπαθω να κανω το ιδιο για τον πατερα μου για το Redmi 3s αλλα οταν παταω στο λινκ για να στειλω αιτημα στη Χιαομι για να με αφησει να το ξεκλειδωσω,δε μου βγαζει ποτε το σαιτ εκεινο που γραφαμε ενα μηνυμα και μετα απο λιγες μερες μας εστελναν κωδικο για να το ξεκλειδωσουμε...με βγαζει συνεχως στο σαιτ εκεινο που κατεβαζουμε το MiUnlock!!! Καμια βοηθεια??!! Ευχαριστω!

• Μάγκες για κάποιο λόγο τα κατάφερα. Πήγα στη διαχείριση συσκευών και διέγραψα ότι είχε να κάνει σχέση με drivers που είχα περάσει... Μετά έβαλα το κινητό κι εγκατασταθηκαν μόνοι τους... Είμαι κανονικά με ελληνική ρομ τώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εχω θεμα.δε μπορω να περασω μεσω flashtools την οποια ρομ προκειμενου να βαλω μετα την ελληνικη.πιστευω ειναι θεμα drivers τους οποιους δεν καταφερνω να περασω σε win7 32bit.καμια βοηθεια?

• μαγκες παλευω ολη μερα σημερα και δε βγαζω ακρη.εχω win7 ultimate 32bit....το driver installer δε μου δουλευει.βγαζει σφαλμα οτι δεν ειναι συμβατο με τα windows. παλευω να βαλω χειροκινητα,παλι δεν αναγνωριζει τη συσκευη...μπορει κανεις να βοηθησει...με κανα teamviwer ισως? ευχαριστω 0f4b2e847378e97de59193369780d3b4.jpg

• 90cebd573fdfe77e08505f482ecca03b.jpg Δοκίμασα να ξεκλειδώσω με τη ρομ που έχω ήδη και μου βγάζει αυτό το μήνυμα... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Efthimis13 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Efthimis13: “Αν φλασαρω κανονικά τη dev μέσω του updater δε θα γίνει καμία πατάτα με μπρικ κλπ έτσι? ” Με flash tool πολυ δύσκολο να μπρικάρει το κινητό...” Άρα να μην το κάνω μέσω του update απ το κινητό. Περνώντας το ζιπ στο κινητό.. Στον οδηγό για ξεκλείδωμα του bootloader αυτό λέει. Όχι flash tools Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κάνε μια δοκιμή και αν δεν ξεκλειδώνει πέρνα την china dev..” Προηγουμένως που έκανα μου έβγαλε σφαλμα ότι και καλά άλλο λογαριασμό έχω στο κινητό κι άλλον έβαλα στην εφαρμογή στο PC για το ξεκλειδωμα... Αν φλασαρω κανονικά τη dev μέσω του updater δε θα γίνει καμία πατάτα με μπρικ κλπ έτσι? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ανέβασε screenshot να δούμε ποια έχεις.. Αν είναι official δοκιμάζεις και με αυτην.” 02ad1ad9bd6d392a9e21d00d46e1ef60.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ε φυσικά .πρέπει να το ξεκλειδώσει εσύ. Ελπίζω να έχεις official rom” Έχω τη miui global... Aπ ότι βλέπω, πρέπει να φλασαρω πρώτα την κινεζική developer και μετά να προχωρήσω στα βήματα του ξεκλειδωματος... Σωστά? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ξεκλειδωσες bootloader;” Ναι φίλε μου... Σήμερα μου έστειλε μήνυμα η xiaomi στο κινητό ότι έγινε το ξεκλείδωμα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edit :ξανά διάβασα το μήνυμα και λέει ότι μου έδωσε την άδεια για να το ξεκλειδώσω... Άρα δεν το ξεκλειδωσε εκείνη? Απλά μου έδωσε άδεια για να το κάνω εγώ?

• μαγκες καλησπερα...ξεκινησα κι εγω να φλασαρω τη ρομ αλλα στο σημειο που φλασαρω το ρεκοβερι μεσω cmd μου βγαζει failed...μηπως φταιει το γεγονος οτι μου εβγαλε ερρορ οτι δεν εγκατασταθηκε σωστα το preloader usb vcom android con5 οταν μπηκα στο fastboot?αν αυτο φταιει πως το φτιαχω?ευχαριστω