Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Leito: “καλημερα μολις παρελαβα το κινητο απο minideal υπαρχει καποια εφαρμογη/site που μπορω να δω αν το κινητο ειναι γνησιο ?? ” για δοκίμασε τα παρακάτω Λοιπόν πρώτα κοιτάμε εδώ mi.com/verify/ μετά δοκιμάζετε τα παρακάτω app http://obigota.d.miui.com/...e_10303_00.apk (από το mi store έχει παλιά έκδοση και δεν την αναβαθμίζει και από το επίσημο site σε μένα δεν την κατέβαζε) (op http://en.miui.com/forum.p...orid=526102264) μετά σε υπολογιστή πηγαίνετε…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “ ” Ότι ασχολούμαι,ασχολούμαι να πω την αληθεια.. Είναι άψογο το άτομο! Τώρα για την σιμ μου γράφει "no sim card",αλλά μετά από πολλα reboot ξεκολλαει..μέχρι τώρα μου το έκανε δύο φορές σε διαφορετικά σημεία..έπιανε κανονικά σήμα,το βάζω στην τσέπη και πάω να το βγάλω μετά από 2-3λεπτα και γράφει " no sim card"
-
Καλησπερα..Εχω δύο θεματακια με το xiaomi,όχι και τόσο σημαντικα βέβαια..Πρώτον κάποιες φορές έχω πάρει χαμπαρι ότι αρχίζει και ζεσταίνεται ή μπαταρία..Μπορεί να μου δημιουργήσει κάνα θέμα; Δεύτερον..κάποιες φορές όταν το βγάζω από την τσέπη,έχει χάσει το σήμα και δεν αναγνωρίζει την σιμ..βέβαια μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και όλα καλά..Ξέρουμε τίποτα γι αυτό;
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 3 3GB+32GB [ΕU warehouse] Την ημερομηνία αγοράς: 24/12/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 30/12/2015 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Επέλεξα γρήγορη αποστολή πληρώνοντας επιπλέον 10ε,αλλά δεν μου το …
-
Παράθεση από mitsre: “Παράθεση από vpolixron: “Επειδή δεν ξέρω από προγραμματισμό,τι είναι η stable και τι η developer?Ποια είναι η ενδεδειγμένη συνήθως; ” Φίλε μου βαλε stable rom να εχεις το κεφαλη σου ήσυχο και ξεχνα τις developer. Οι stable rom είναι οι πιο σταθερές και δοκιμασμενες rom. Κάθε update που βγαίνει είναι για να διορθώνει προηγούμενα κενά και λάθη και έχουν το μικρότερο ρίσκο. Οι developer rom είναι δοκιμαστικές rom που σημαίνει οτι εμπεριέχουν και ρίσκο για λάθη. Τα update δεν ε…
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από vpolixron: “Καλησπέρα!Μου έστειλαν το εξής μήνυμα από vickmall.. <<Dear customer, Merry Christmas,and we just back to work. I am sorry to tell you,xiaomi redmi note 3 grey is in stock in EU warehouse. but there appear a little problem when install multi-language. the ADB flash_tool was out of date for some reason and it wasn't working. So they can not install the multi-language for your phone. Can we sent offical rom (which only have Chinese and English)to you? …
-
Καλησπέρα!Μου έστειλαν το εξής μήνυμα από vickmall.. <<Dear customer, Merry Christmas,and we just back to work. I am sorry to tell you,xiaomi redmi note 3 grey is in stock in EU warehouse. but there appear a little problem when install multi-language. the ADB flash_tool was out of date for some reason and it wasn't working. So they can not install the multi-language for your phone. Can we sent offical rom (which only have Chinese and English)to you? and you can install rom when xiaomi-miui.gr wh…
-
Καλησπέρα!Παρήγγειλα από vickmall και το περιμένω από Τρίτη-Τετάρτη..Επειδή δεν γνωρίζω από roms κτλπ τι παίζει,όταν θα'ρθει το κινητό,εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά;Ελληνικά θα'χει;Θα'ναι λες και αγοράζω ένα κινητό στην Ελλάδα ή θα πρέπει να κάνω κάτι για να είναι έτσι; Είμαι παντελώς άσχετος από ρουταρίσματα κτλπ
-
Στην παραγγελία να τους γράψω και εγώ τα ίδια; I would like the following please: 1) If possible, apply the tempered glass 2) Install Google play store and Google apps. 3) Root the phone. 4) Install the newest multi-language (make sure Greek) 5) Remove ALL unnecessary Chinese apps 6) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches) 7) Check that the phone works properly 100% (after root) before you send it. Send EU adapter. 9) Make sure all gifts are included (T…