Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• RE:

coxy13 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Α σόρρυ παρανόηση.” Χαχαχα! Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Παίζει να είναι και στο κατάστημα σου και να έχει παραπέσει κάπου. Πάντα να πας από κοντά. Εγώ αυτό κάνω.” Τι του λες του ανθρώπου καλέ? :p Αφού δεν έχει κάνει εξαγωγή από τελωνείο καν ακόμα!! Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alfalamda: “Παράθεση από coxy13: “Από FANTACY επιβεβαιώνω κι εγώ.. παραγγελία από 29/12/16 τελωνείο από 20/1/17 με SG post ” Αθήνα;” Αθήνα ναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από notou: “Παράθεση από zisistil: “Eternal team aliexpress. Το πήρα δίχως τελωνείο. Fantacy aliexpress μάλλον δίχως τελωνείο κ.α. Αλλιώς τριγωνική. ” Δυστυχως απο FANTACY περιμενω και εγω και ειμαι απο 27/01 ΥΕΔ Θεσ/νικης οπότε μαλλον κανονικα τελωνειο και απο εκει” Από FANTACY επιβεβαιώνω κι εγώ.. παραγγελία από 29/12/16 τελωνείο από 20/1/17 με SG post Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΤΕΛΩΝΕΙΟ

coxy13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άλλο μέσω DHL. Πλέον τα ΕΛΤΑ κάνουν ότι θέλουν.και χρεώνουν ότι τους καπνίσει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

coxy13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από lnikosl: “Καλησπερα στην ομαδα και απο μενα. Εχω παραγγειλει που λετε το κινητακι μου, το περιμενω πως και πως και σκαει αυτο! Να το πω γκαντεμια?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28157/ edit: η παραγγελια εγινε απο aliexpress με free shipping και κοστισε 163 δολλαρια. Εχει συμβει σε κανεναν παρομοιο περιστατικο?” f1660a916cf26cbed6d6c9c0dbb064d8.jpg Ίδια ημερομηνία ήμαστε. Εμένα ένα RN4 αξίας 130€ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

coxy13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@billucky Θα του ζητήσουν το αποδεικτικό από την απόδειξη του PayPal δεν πάνα γράφει το δέμα ότι θέλει δεν λαμβάνεται υπόψην” Ποιος θα του το ζητήσει αυτό? Έχεις προσωπική εμπειρία? Αν ναι σε παρακαλώ να μας την πεις να ξέρουμε και οι υπόλοιποι γιατί κι εγώ περιμένω ένα RN4 που το πήρα 130€ και έχει κρατηθεί στο τελωνείο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk