Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Μακάρι να τη δούμε σύντομα και στην Ελλάδα,έστω και με "ενδιάμεσους τρόπους "...Αλλιώς ως πιο πιθανός τρόπος απόκτησης,ίσως να είναι από Τουρκία ,όταν η Xiaomi ανοίξει Official Store..
-
4.2.2 και flash player
ΜήνυμαΣ'ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση..Το έκανα κ λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, σε ότι αφορά τη χρήση του flash στο browsing.Tο θέμα μου όμως έχει να κάνει με το ότι ενώ έχω κάνει τον dolphin default browser,παρόλα αυτά δεν μπορώ να ανοίξω τα streams από το συγκεκριμένο app,που απαιτούν flash για να τρέξουν..Με λίγα λόγια δεν μου δουλεύει κανένα .apk από google play που παρέχει streaming links...Υπάρχει τρόπος μέσα από τις ρυθμίσεις της miui να το διορθώσω και να λειτουργεί όπως στην έκδοση 4.2.1 π…
-
4.2.2 και flash player
ΜήνυμαAν και δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread,και συγγνώμη προκαταβολικά,ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να δουλέψει ο flash player 11.1 με τον πλοηγό της 4.4.2_cancro_Hellas-Stable17-GTV-3.13.0. ROM ?? .Έχω κάτι εφαρμογές για streaming και δεν βγάζω άκρη...Αναβάθμισα σε τελευταία ελληνική stable σε kitkat για να μπορώ να δουλέψω το screen mirroring του chromecast με ένα πειραματικό app από xda που ήθελε τουλάχιστον 4.4.3 για να δουλέψει στο ΜΙ3 μου και αφού το κατάφερα,δυστυχώς δεν μπορώ να δω τα s…
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
ΜήνυμαΠολύ καλή προσπάθεια μετάφρασης του pc suite στα Αγγλικά για όσους φίλους θέλουν και στην δεύτερη σελίδα υπάρχει κ ο κώδικας..!! Οπότε αν η ομάδα μετάφρασης έχει το χρόνο,πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να το δούμε κ στα Ελληνικά Δανείζομαι το Link από το MIUI Official English Site English version of xiaomi sync application - MIPhone Manager - MIUI General - MIUI Official Community
-
Oκ τότε Στη διάθεση των mods για αφαίρεση αν παρά ταύτα η πολιτική του site απαγορεύει τέτοια posts EZCast TV Dongle Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι παρόμοιο που να λειτουργεί ας μας διαφωτίσει,γιατί από ότι είδα μάλλον η υποστήριξη mhl τουλάχιστον για το ΜΙ3 ,ανακοινώθηκε ,αλλά ποτέ δεν πέρασε στην παραγωγή..
-
Eπειδή το link που βρήκα αφορά κατάστημα που βρίσκεται εντός Ελλάδος κ μάλλον είναι το μοναδικό που έχει το συγκεκριμένο ( τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα άλλο για αγορά από δω ) το απέφυγα μήπως θεωρηθεί διαφήμιση φίλε μου,μιας κ δεν ξέρω αν επιτρέπεται..Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τους mods,ευχαρίστως να το ποστάρω...ή αν θες να στο στείλω σε pm.. Αναφερομαι σε αυτο: jkay.jpg
-
Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση...Αναφέρεσαι στο EZCast TV Dongle υποθέτω..Χρειάζεται να κατεβάσεις κ το app από το Google Play για να δουλέψει?Κ αν μπορείς να μου απαντήσεις, το πήρες από Ελλάδα ή εξωτερικό?Γιατί ρίχνοντας μια ματιά σε τέτοιου είδους dongles δεν βρήκα καταστήματα που να τα έχουν εδώ..εκτός από ένα..Σου στέλνω το link σε pm για να μου πεις αν είναι αυτό..
-
Καλησπέρα σε όλους!! Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει καταφέρει να συνδέσει το MI3 του σε FULL HD TV με Μicro usb σε Hdmi (MHL) ώστε να έχει live screen του κινητού στην τηλεόραση? 'H τελικά δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη σύνδεση από τη συσκευή μας? Δεν αναφέρομαι σε smart tv γιατί εκεί γίνεται με wifi direct.. Προσπάθησα με τη χρήση ΜHL καλωδίου,χωρίς όμως αποτέλεσμα... Για τα παιδιά που γνωρίζουν, αν προβώ στην αγορά ενός Wireless Display HDMI Adapter Dongle υπάρχει περίπτωση να δουλέψει?Και α…
-
Αν και ίσως είμαι off topic εδώ,επειδή αναφέρεστε στο xbmc μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω μια ερώτηση... Παιδιά γίνεται να streamαρουμε την οθόνη του mi3 μέσω xbmc και αν ναι πως? Από ότι ξέρω υποστηρίζει μόνο Airplay ,που είναι για IOS. Αναφέρομαι σε live screen streaming από το smartphone στην ΤV μέσω xbmc και πιο πολύ για συγκεκριμένα googleplay apps που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για αγώνες ποδοσφαίρου,μπάσκετ κλπ. (άρα τα DLNA και UPnP που υποστηρίζονται από τον media player,δεν εξυπηρετού…
-
RED RICE (προγραμματάκια)
ΜήνυμαΦιλε μου δες εδω : Gps Fix για Hongmi
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΝα προσθέσω 3 links από προσωπική εμπειρία για όσους φίλους έχουν προβλήματα εντοπισμού δεμάτων : (Δεν γνωρίζω αν έχουν αναφερθεί σε άλλο post ) Track Global Postal - 17track Singapore Speedpost Tracking - AfterShip Sendungsverfolgung auf der ganzen Welt
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση...Πιστεύω ότι θα βοηθήσει κι άλλους φίλους που θα έχουν τις ίδιες απορίες
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΦίλοι μου τα φώτα σας καθότι αρκετά άσχετος σε ότι αφορά την miui: Έχω την έκδοση android : 4.3 JLS36C που είναι κ η stable.. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1) Mετά το φλασάρισμα της 4.4.4 multilang (που λογικά είναι developer) με τη διαδικασία που έχει περιγράψει ο Admin θα παραμείνουν οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει και όλες οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου ( π.χ. επαφές) όπως τις έχω τώρα από την 4.2.7 .. ? 2) Aν πάρω αντίγραφο μέσω του κέντρου ασφαλείας μπορώ να το επαναφέρω σε οποιαδήποτε έκδοση της miui( με…
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Δοκίμασα να συνδέσω το τηλέφωνο με το pc..Αφού εγκαταστάθηκαν οι drivers και μπορώ πλέον να δω τα αρχεία της συσκευής μέσω usb,έκανα εγκατάσταση και στο MiSetup Module της Xiaomi αλλά η γλώσσα είναι (αναμενόμενο )στα κινέζικα.Δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου οδηγό αλλαγής γλώσσας...Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει?
-
Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Top Quality Mobile phones from China, Android Tablets and Accessories at low cost Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi 3 W 64GB Ημερομηνία αγοράς : 12-03 -2013 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 27-03-2013 ( 11 εργάσιμες ημέρες ) αποστολή με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Αχρείαστη να'ναι Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από methodius: “Οταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το έχουν. Πριν μια εβδομάδα. Και τώρα μπήκα μια να δω στο track id και μου γράφει receive Item From Customer, IPS. Ξέρεις τι εννοεί με αυτο?” Σε 6-7 μέρες από την ημερομηνία που σου έγραψε receive Item From Customer, IPS μέρες περίπου θα το έχεις.” Καλημέρα φίλοι μου!Έκανα κι εγώ μια παραγγελία με EMS από merimobiles με τις ίδιες περίπου πληροφορίες: Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisec…
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους!Πληροφοριακά ,επικοινώνησα με το live chat και μου είπαν ότι είναι θέμα λίγων εβδομάδων να προστεθούν και άλλες συσκευές...Το μόνο αρνητικό ως τώρα ,είναι ότι σε ότι αφορά την υποστήριξη των συσκευών (πράγμα που ακούγεται λογικό στην παρούσα φάση) θα πρέπει για θέματα εγγύησης και/η επισκευής το τηλέφωνο να επιστραφεί στα γραφεία τους στην Κίνα...καθώς επιστροφές στην Ελληνική Αποθήκη δεν γίνονται αποδέκτες.. Όπως και να 'χει τα νέα είναι καλά!! Μπράβο και συνεχίστε το …