Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
Παράθεση από ntel0s: “Εχω την 7.5.3. στο Mi4. Ειναι φυσιολογικο να μην δουλευουν οι 2 cpu? Και υπαρχουν στιγμες που το κινητο καει στην πανω πλευρα.. οταν λεω καει δεν μπορεις να το ακουμπησεος στο αυτι.. ” Φιλε το ιδιο συμβαινει και με το δικο μου. Και μαλιστα όταν εχω ενεργοποιηση το energy mode που υποτίθεται δουλευουν όλα στο full....
-
Ενισχυμενη αποδοση σε ΜΙ4
tsamige - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλα όλα αυτά που λες και συμφωνώ μαζί σου. Όταν ενεργοποιείς το mode ''ενέργεια'' ομως θα έπρεπε να δουλεύουν ολοι στο φουλ από επιλογή δικη μου και όχι οπότε το ορίζει αυτό απαραίτητο! Σωστά? Εξάλλου στο παρελθόν το εχω ξανα κανει και δεν είχε αυτή την αντίδραση...
-
Ενισχυμενη αποδοση σε ΜΙ4
tsamige - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΈτσι όπως σκάλιζα το ΜΙ4 και συγκεκριμένα την εφαρμογή cpu-z παρατήρησα ότι 2 από τους τέσσερεις πυρήνες ήταν μονίμως και για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κατάσταση stop. Βέβαια είχα παρατηρήσει μια καθυστέρηση στην εγκατάσταση ενημερώσεων εφαρμογών από το playstore αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Μετα από μια επανεκκίνηση όλα φαινόταν οκ. Και οι τέσσερεις λειτουργούσαν μια χαρά...Έπειτα παο κάποιο χρονικό διάστημα πάλι δυο συγκεκριμένοι πυρήνες μπήκαν σε κατάσταση stop. Ακόμα και με ενισχυμένη από…
-
Τωρα εχουμε περασει σε Dev η είναι καποιο bug?
-
Μόλις πέρασα την 7.3.3 stable σε ΜΙ4 και στις πληροφορίες μου δείχνει ότι είναι 6.5.26 dev. Τι έγινε???? Να αγχώθω τώρα ????
-
Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color
-
Το bug με την καταστολή θορύβου στο μικρόφωνο σε μενα παραμενει. Οπως επισεις στις ρυθμισεις κλήσεων /ρυθμισεις εισερχόμενων /αναποδογυριστε για σιγαση .....η σιγαση δεν λειτουργεί! Κανεις που να εχει το ιδιο προβλημα?
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΚαι από μενα....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tsamige: “Πόσο ανησυχητικό είναι όταν κατά την αναβάθμιση σου γράψει mount md5 failed η κάτι τέτοιο και συνεχίζει την αναβάθμιση? ” Είναι εντελώς άσχετο με την διαδικασία της εγκατάστασης, και το αγνοούμε.. ” chrissdegrece το ίδιο έκανε και σε μένα αλλά μετά από κάποια λεπτά ξεκίνησε την αναβάθμιση...
-
Παράθεση από ntel0s: “Εκανα wipe cache και επανηλθε απλα βιαστηκα να σου απαντησω. ” Μονο με τον καιρό είχες πρόβλημα?
-
Έχω την εντύπωση ότι η καινούργια και διορθωμένη ROM 7.2.11 MI4 είναι ίδια 7.2.8 . Το λέω γιατί πρόλαβα και είδα την πρώτη 7,2,11 πριν διορθωθεί και είχα παρατηρήσει αλλαγές σε κάποια σημεία. Με την διορθωμένη 7,2,11 επανήλθαν ότι είχε η 7,2,8. Συν του ότι έχω εντοπίσει και 2 θέματα.. 1, Στο διάγραμμα της μπαταρίας έχει 'κενά" (παραθέτω παρακάτω φώτο) 2, και επίσης κάποια εικονίδια στην κατανάλωση δεν τα εμφανίζει.. 3. στις ρυθμισεις κλήσεων /ρυθμισεις εισερχόμενων /αναποδογυριστε για σιγαση ...…
-
Οκ! Απλά ρώτησα γιατί δεν το είχα ξαναδεί. Το σχετικό topic το έχω διαβάσει... Ευχαριστώ πάντως.
-
Πόσο ανησυχητικό είναι όταν κατά την αναβάθμιση σου γράψει mount md5 failed η κάτι τέτοιο και συνεχίζει την αναβάθμιση?
-
Τώρα που έχουμε marshmallow την καινούργια rom θα την περάσουμε μέσα από το update της Miui η από το TWRP Recovery? Ή μπορούμε και με τους δύο τρόπους όπως με την kitkat?