Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΕπειδή δεν είμαι τόσο σχετικός με όλα αυτά π. Χ. (fastboot mode, flash, flash all) μήπως υπάρχει κάποιος πολύ σχετικός εδώ στην Πάτρα να κάνει αυτή την διαδικασία και αμειφθεί....??
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΈχω κάποια προβλήματα με το MI 4 και θέλω να κάνω ολική επαναφορά!Έχω δοκιμάσει factory reset και αναβαθμίσεις με διάφορες rom άλλα τίποτα, τα πρόβληματα παραμένουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας, τις συμβουλές σας και τι πρέπει να προσέξω πριν κάνω κάτι τέτοιο. Αυτή την φορά κάτι σε stable..
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ??ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΕΠΑΦΗΣ
tsamige - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΟΚ... ΘΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ MICLOUD
-
ΜήνυμαΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ( ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Κ.Τ.Λ.). ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ 'ΟΚ'...... ΚΑΜΙΑ ΙΣΕΑ ΚΑΝΕΙΣ???
-
ΜήνυμαΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΑΙΤΙ ΤΟ ΜΙ4 ΜΕ 5.5.1 ΡΟΜ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΑΣ ΕΠΑΦΗΣ?? ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ , ΠΑΤΑΩ 'ΟΚ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???
-
Καινουργιο ΜΙ4
Μήνυμαοχι απο τον πωλητη καλα ηρθε. και μια χαρα εκανε την αναβαθμιση ακριβωσ οπωσ δειχνει στον οδηγο. απλα δεν εκανα Wipe User Data και ξανα εκανα την διασικασια. οταν το ξανα εκανα μου εβγαλε αυτο που εστειλα πιο πανω. ο MIUI_ART σε προσωποκο μυνημα μου ειπε ''Εντάξει είσαι .... Είναι το CWM Recovery που βάζουμε εμείς στην ROM"
-
Καινουργιο ΜΙ4
ΜήνυμαΤο λινκ που εχω παραθεσει ειναι μονο για παραδειγμα
-
Καινουργιο ΜΙ4
ΜήνυμαΜΙ4
-
Καινουργιο ΜΙ4
Μήνυμαmini deal! Για να ειμαι ειλικρινης εκανα το update οπωσ λεει ο οδηγοσ αλλα δεν εκανα Wipe User Data και ξανα εκανα την διασικασια. οταν το ξανα εκανα μου εβγαλε αυτο που εστειλα πιο πανω...
-
Καινουργιο ΜΙ4
ΜήνυμαΦιλε μου μαλλον θα χρειαστω παλι την βοηθεια σου. Οταν κανει επανεκκινηση στη recovery μου βγαζει κατι τετοιο.... 83384d1380304475t-guide-supplemental-how-flash-custom-recovery-clockwork-mod-dalvik-640x477-.jpg και οχι το mi recovery 2.0.1 οπωσ δειχνει τονν οδηγο..... Εκανα καμια πατατα??
-
Καινουργιο ΜΙ4
ΜήνυμαOK!!!Σ'ευχαριστω κ ελπιζω να τα καταφερω!!!!
-
Καινουργιο ΜΙ4
ΜήνυμαΓεια σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Με λίγα λόγια θα ήθελα την βοήθεια σας με το καινούργιο τηλέφωνο μου ΜΙ4 4G που μόλις χθες παρέλαβα. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες συμβουλές πριν ξεκινήσω να το λειτουργό και κυρίως να μου πείτε πως θα το ''γυρίσω'' στα ελληνικά....Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!