Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 153.
-
Οχι μόνο αυτό....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από george.var: “Καλημέρα παιδιά!!!Στο antvirius του κινητού της xiaomi μου βγάζει πάλι διαφημίσεις....απενεργοποίησαν της πρότασης αλλά πάλι βγάζει...ξέρετε τι άλλο απενεργοποιω??? ευχαριστώ!!! ” Βάλε στο προφίλ σου τις συσκευές που έχεις, και επέλεξε αν θέλεις να λαμβάνεις VIP mail για developer & Stable ROMs.Σε ποια ROM αναφέρεσαι ? Σε όλες τις ROM που δίνουμε με Source από CN/xiaomi.eu είναι απενεργοποιημένες όλες οι διαφημίσεις ” Εχω βάλει ότι έχω redmi note…
-
Καλημέρα παιδιά!!!Στο antvirius του κινητού της xiaomi μου βγάζει πάλι διαφημίσεις....απενεργοποίησαν της πρότασης αλλά πάλι βγάζει...ξέρετε τι άλλο απενεργοποιω??? ευχαριστώ!!!
-
Παράθεση από gsisman41: “Μπορώ να κανω κατι απο το μενου recovery; ” μπες πάλι recovery και κάνε εγκατάσταση την προηγούμενη rom που είχες...
-
παιδια καλημέρα!!Τι μπορεί να φταίει και το σύστημα έχει τόση κατανάλωση?Και από το διάγραμμα φαίνεται κάτι μου ξυπνάει το κινητο
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από george.var: “θέλω απλά να καταλάβω αυτό που λες ότι έχουν τεράστια διαφορά...που θα τω δω .π.χ. στην κάμερα? ” εχει πολύ καλό επεξεργαστή sd845, περισσότερη από αυτό που έχεις, μεγαλύτερη οθόνη.Δες εδώ σύγκριση: Xiaomi Pocophone F1 vs. Xiaomi Redmi Note 4X - GSMArena.com Γενικά είναι καλλίτερο και θα σε καλύψει για καιρό. Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις; Μπορεί να βρούμε κάτι πιο ταιριαστό για εσένα. ” Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.... επειδή δεν είναι εποχές γι…
-
Παράθεση από amavroudis: “Για αυτά που περιγράφεις μην αλλάζεις. Μέχρι να παραδώσει πνεύμα ή να θέλεις να αλλάξεις για να πάρεις κάτι νέο. Το pocopoco είναι αρκετά πιο δυνατό. ” Ξέρεις κάτι,μόλις είδα το pocophone μου κόλλησε η ιδέα να το πάρω ..έπαθα και μια ζημιά στο mido αλλά πάλι καλά δουλεύει μια χαρά ...απλά επειδή εγώ είμαι άσχετος με τα κινητά θέλω απλά να καταλάβω αυτό που λες ότι έχουν τεράστια διαφορά...που θα τω δω .π.χ. στην κάμερα?αν έχεις την καλοσύνη πες μου κάποιες λεπτομέρειες …
-
Εμενα σε σε mido μόνο το mi cloud έχει πρόβλημα!!
-
Παράθεση από george.var: “Παράθεση από gkalen: “@george.var Από τη στιγμή που πέρασες το fix , χάλασαν τα permissions .. δυστυχώς πάλι fr .. ” Ευχαριστώ παιδιά!!! ” έκανα fr και λύθηκε τελείως το πρόβλημα με τις εφαρμογές... ευχαριστώ και πάλι!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@george.var Από τη στιγμή που πέρασες το fix , χάλασαν τα permissions .. δυστυχώς πάλι fr .. ” Ευχαριστώ παιδιά!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@george.var Το fix είναι για android 8 και πάνω .. Βάλε την xtrv , όχι aroma , για να έχουμε καλύτερη εικόνα.. ” παιδιά πέρασα την xtrv...το θέμα με τις εφαρμογές λύθηκε μερικώς...κάποιες μου τις ανοίγει κανονικά και άλλες όχι ..πχ(yahoo mail,mp3 cut...)εγώ πέρασα και το fix αλλά μάλλον χωρίς λόγο αφού είναι για 8,9... Αυτά ...
-
Παράθεση από george.var: “Παράθεση από gkalen: “@lipsari Καλημέρα φίλε μου .. Θα ήθελα να σου πω ότι επίσης με λυπει το γεγονός ότι δεν διάβασες ή δεν πρόσεξες τα μηνύματα των τελευταίων 2 ημερών για τις προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων που προέρχονται από το source .. Παρ'ολα αυτά όμως θα συνεχισουμε να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για προβλήματα που προέρχονται από το source.. Πάντως σχετικά με αυτά που αναφέρεις μου φαίνεται περίεργο που είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με τα δύο source , θ…
-
Παράθεση από gkalen: “@lipsari Καλημέρα φίλε μου .. Θα ήθελα να σου πω ότι επίσης με λυπει το γεγονός ότι δεν διάβασες ή δεν πρόσεξες τα μηνύματα των τελευταίων 2 ημερών για τις προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων που προέρχονται από το source .. Παρ'ολα αυτά όμως θα συνεχισουμε να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για προβλήματα που προέρχονται από το source.. Πάντως σχετικά με αυτά που αναφέρεις μου φαίνεται περίεργο που είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με τα δύο source , θα πρότεινα να κοιτάξεις κα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από george.var: “Παιδια έχω mido πέρασα την 8.11.15 arwma... και εμφάνισε πάλι το πρόβλημα να αργεί να μπει στις εφαρμογές...πριν είχα περάσει την 8.11.8 test με fr που δούλευε μια χαρά ... ” Δοκίμασε με την απλή XTRV, και αν έχεις βάλει Magisk στην AROMA, λογικό είναι να έχει κάποια προβλήματα καθυστέρησης. ” Παντα supersu χρησιμοποιώ...γύρισα με fr στην 8.10.25 όταν διορθωθεί θα την ξαναπεράσω!!! Ευχαριστούμε παιδιά!!!
-
Παιδια έχω mido πέρασα την 8.11.15 arwma... και εμφάνισε πάλι το πρόβλημα να αργεί να μπει στις εφαρμογές...πριν είχα περάσει την 8.11.8 test με fr που δούλευε μια χαρά ...
-
Το dolby atmos εξαφανίστηκε και το supersu δεν δούλευε ..τα έκανα πάλι εγκατάσταση και μια χαρά ...μου έβγαζε αναφορά για το messeger αλλά πάλι με καινούργια εγκατάσταση δούλευε κανονικά...
-
Νομίζω χρειάζεται γιατί από την 8.11.1 εμφανίστηκε το πρόβλημα...
-
Καλησπερα,έχω το mido και έβαλα την xtrv rom fix...το μεγάλο πρόβλημα που είχε με τις εφαρμογές έχει λυθεί!!!Την έβαλα χωρίς fr αλλά είχα περάσει πριν την 8.10.25 με fr γι'αυτό δεν ξανά έκανα... Υ.Γ:Για οτιδήποτε άλλα προβλήματα θα επανέλθω!!! Ευχαριστούμε παιδιά!! Υ.Γ2: Μια χαζή ερώτηση,από περιέργεια...η rom γιατί είναι τόσο μικρή?