Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Παράθεση από crapatzi: “Ξερουμε γιατι αποσυρθηκε η stable 8.5.3.0 απο το επισημο en.miui.com; Προφανως θα ειχε καποια προβληματα. Η xtrv 8.5.3.0 ομως ειναι διαθεσιμη εδω. Ειναι safe να την βαλουμε; Ειμαι με xtrv dev 7.6.10 και εχω μεγαλο θεμα με battery drain οταν το κινητο ειναι standby με ολα κλειστα (wifi, gps, bluetooth) ” Εγω την χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα και εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερη απο την 7.6.10 =============== Σεπ 5th 2017, 10:20am =============== Βλεπουμε Miui 9 στον οριζ…

• Το miui9 δεν είναι nougat;

• Αόρατη SD card

thkarantias - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ειμαι με την 8.5.3.0 Οχι, δεν μου εβγαλε καμμια ειδοποιηση.

• Αόρατη SD card

Μήνυμα

Αποφάσισα να βάλω στο Redmi Pro μια SD card. Ειχα δει οτι το τηλέφωνο υποστηρίζει κάρτες μέχρι 256MB και αγόρασα μια κάρτα των 128ΜΒ. Δοκίμασα την κάρτα στον υπολογιστή μου και την διαμόρφωσα. Όταν την έβαλα στο τηλέφωνο, διαπίστωσα οτι το Miui δεν βλέπει την κάρτα, ούτε στις Ρυθμίσεις (Αποθηκευτικός Χώρος), αλλά ούτε στα Αρχεία, όπου βλέπει μόνο τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου (32ΜΒ). Μπαίνοντας όμως σε recovery είδα ότι έβλεπε την SD και στην κανονική της χωρητικότητα (128ΜΒ). Έκ…

• H πραγματικοτητα ειναι οτι η 8.5.3.0 το εχει το προβληματακι της με το bluetooth. Εχω ενα garmin ρολοϊ που γα να συντονισει θελει βασιλικα εξοδα και δεν συντονιζει ποτε αυτοματα. Κατα τα αλλα ομως ειναι αψογη και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

• Παράθεση από spideman3: “Αν αναφέρεσαι στην τελευταία XTRV Stable Ναι πάντα μέσω TWRP. Και μην ξεχνάμε από Developer σε Stable και το αντίθετο factory reset. ” μπορεις να με βοηθήσεις πως ακριβως γινεται το factory reset;

• πως περναει; κανονικα με twrp;

• Aroma στο Redmi Pro?

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Δείτε σε αυτό το νήμα παιδιά... [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. ” οδηγιες βλεπω, link για τη ROM δε βλεπω...

• Aroma στο Redmi Pro?

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Καποιος να αξιολογησει την aroma σε redmi pro? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχει κυκλοφορησει;

• Aroma στο Redmi Pro?

Μήνυμα

τελικα, εχει βγει εκδοση της Aroma για το Redmi Pro;

• Redmi Pro με XTRV-7.5.25

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ποτε προβλεπεται νεα ενημερωση; =============== Ιουν 18th 2017, 8:47pm =============== Εχετε καποια ενημερωση για ποιο λογο σταματησε το τηλεφωνο μας να εχει update μεχρι τον Αυγουστο;

• Redmi Pro με XTRV-7.5.25

Μήνυμα

Εχω εγκαταστησει την XTRV-7.5.25 και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα: 1. γιατι δεν εχει βγαλει ενημερωση μεχρι σημερα (8/6/17); 2. υπαρχει καποια global rom που να τρεχει στο κινητο μας; 3. τι γινεται με την aroma; 4. θα παρει ποτε το κινητο μας android 7 ή και 8q

• AmazFit bt Xiaomi

thkarantias - - Amazfit

Μήνυμα

Γεια και χαρα, απεκτησα κι εγω ενα amazfit και μπορω να πω οτι μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Εχω μια απορια ομως: δεν μπορει να συνδεθει με το Mi Fit;

• @gkalen ακολουθησα τις οδηγιες και δουλεψε. σ' ευχαριστω. Παράθεση από gkalen: “Μπαίνεις σε twrp .. Install / .. επιλέγεις το ζιπ της Ρομ και σέρνεις δεξιά για swipe to confirm flash Μετά πατάς το κουμπί , wipe cache and dalvik και σερνεις δεξιά για swipe to wipe ... Reboot system Έτοιμος ”

• γεια σας, εχω το Redmi Pro. εχω εγκατεστημένη την "miui 8.3 by xiaom-miui.gr XTRVbeta1-7.3.23" και θελω να εγκαταστήσω την "xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.4.6". θα ηθελα να ρωτησω: α. αυτη η ROM ειναι stable; β. πως μπορω να κανω εγκατασταση χωρις να χασω τα προγραμματα και τα passwords που εχω τωρα μεσα; ευχαριστω, ΘΚ

• ακολουθησα πιστα τον οδηγο και ολα πηγαν τελεια. σας ευχαριστω και παλι.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από thkarantias: “καποια βοηθεια; ” Για να βάλεις TWRP πρέπει να βάλεις; και την ελληνική ρομ, η official δεν παίζει με το TWRP ” Δηλαδη, να εγκαταστησω παλι το TWRP και πριν bootαρω να εγκαταστησω την Ελληνικη ROM;

• Το προβλημα λυθηκε. Δεν ειχα κανει login στον λογαριασμο μου της miui στο κινητο. Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. =============== Μαρ 28th 2017, 12:30pm =============== νεο προβλημα: εγκατεστησα TWRP συμφωνα με τον οδηγο: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. αφου μπηκε σε TWRP και δηλωσα σαν γλωσσα τα Ελληνικα, εκανα reboot και τωρα το τηλεφωνο ειναι πανω απο 10 λεπτα κολλημενο σε μαυρη οθονη με το λογοτυπο mi. καποια βοηθεια;

• τι εννοεις με το: "η συσκευή είναι "ορατή" στο δίκτυο"; δεν ειναι συνδεδεμενη με το usb; (υποψη οτι τη διαδικασια την κανω χωρις να εχω μεσα την SIM)

• Παράθεση από NasDriver: “Με ποια ρομ ROM ” με την ROM που ηρθε απο την Gearbest και το screenshot της ειναι σε προηγουμενο μου post