Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• καλημερα, σημερα μου ηρθε το unlock tool απο την xiaomi. συνδεσα το τηλεφωνο σε fastboot mode και οταν ξεκινω τη διαδικασια μου βγαζει το μηνυμα "couldn't not verify device - current account is different from the account info on the device". τι λαθος εχω κανει;

• Αν καταλαβα καλα, με το locale2 δεν ειναι αναγκη να ρουταρουμε και να περασουμε Ελληνικη ROM για να εχουμε Ελληνικα. Υπαρχει καποιος οδηγος γι αυτη τη διαδικασια;

• Σας ευχαριστω παρα πολυ. Αρα, εχω ελπιδες γιατι εχω Cosmote =============== Μαρ 25th 2017, 10:00pm =============== Συγνωμη που σας (ξανα)ζαλιζω, αλλα μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να δω απο καποιο λινκ αν εχει εγκριθει το αναμενομενο ξεκλειδωμα του bootloader από την xiaomi; (στην περιπτωση που δεν ερθει sms ή δεν το αντιληφθω)

• Μεχρι να ερθει η εγκριση και επειδη το τηλεφωνο δεν ειναι λειτουργικο, μπορω να χρησιμοποιησω την SIM μου σε ενα αλλο τηλεφωνο; Μηπως η απαντηση για το ξεκλειδωμα θα ερθει με SMS και θα πρεπει να ληφθει απο το Redmi Pro; Και κατι τελευταιο: ποσες μερες κανει συνηθως να ερθει η εγκριση;

• Τα καταφερα τελικα και βλεπω Αγγλικα, με πολλες Κινεζικες εφαρμογες βεβαια... Επισης, εκανα αιτημα για ξεκλειδωμα του bootloader και περιμενω απαντηση (συμφωνα με τον οδηγο). Ψαχνοντας, βρηκα εναν οδηγο και εχω εγκαταστησει Google Play Store και μπορεσα να το κανω πλεον λειτουργικο τηλεφωνο. Η ROM που φοραει, μετα απο το σημερινο ΟΤΑ update ειναι αυτη που εστειλα. Τωρα, το επομενο βημα ειναι να περιμενω να μου ερθει απαντηση για το ξεκλειδωμα του bootloader και μετα να προχωρησω; Μπορω να κανω κ…

• Γεια σας, μολις παρελαβα το τηλεφωνο απο την Gearbest και οταν το ανοιξα διαπιστωσα οτι η ROM που φοραει εχει ΜΟΝΟ κινεζικα. Ελεγξα τον bootloader και απ οτι ειδα ειναι κλειδωμενος. Δεν μπορω να κανω κατι. Μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστω προκαταβολικα.

• λογαριασμο εχω. Η αιτηση για ξεκλειδωμα πως γινεται;

• Επειδη περιμενω κι εγω το δικο μου, με την αντιστοιχη ROM (απο Gearbest), μηπως μπορεις να μου δωσεις τις αντιστοιχες οδηγιες για να το κανω οσο το δυνατον πιο ευκολα;