Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Κατέβασα και εγκαθιστώ ! Η 6.4.14 ήταν επίσης πολύ καλή , ελπίζω και η νέα θα είναι το ίδιο.Οι εκδόσεις του Απριλίου ήταν πολύ ανώτερες απο τις προηγούμενες. Πλέον δεν υπάρχουν σημαντικά θεματα.Και η αυτονομία είναι πλεον πολύ καλή. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει , τις φωτό που τις έχουμε κάνει hide σε κρυφό φάκελο , όταν μπαίνω να τις δώ μου βγαζει downloading thumbnail και έχει επιλογή να τις κάνω download. Γιατί αφού τις έχω στη μνήμη; Μήπως τις ανέβασε στο cloud και τις έσβησε όπως κάνει το goog…

• Σε ευχαριστώ! Ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω είναι για τo playstore και την ελληνική γλώσσα και για να φύγουν κάποιες κινέζικες εφαρμογές. Γίνεται διαφορετικά ; Αν ναι διαφωτισέ με γιατι είμαι αρκετά άσχετος και δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν γνωρίζω να το διορθώσω. (δεν το περίμενα αλήθεια τόσο καλό το τηλέφωνο , δύσκολα εντυπωσιάζομαι γενικά και ήταν για μένα μεγάλη έκπληξη...)

• Καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα είμαι ενθουσιασμένος κάτοχος ενος ΜΙ2Α. Εχει την ΡΟΜ με την οποία ήρθε και έκανε αυτόματα αναβάθμιση σε MIUI-JLB20.0. Επειδή είμαι άσχετος με αλλαγές ρομ θα ήθελα να σας ρωτήσω. 1.Ακολουθώ τα βήματα που περιγράφονται στο upgrade και περνάω την τελευταία διαθέσιμη ρομ για το ΜΙ2Α πχ.αυτή: xiaomi-miui.gr/forums/download…hp?page=Entry&entryID=986 , αφου την μετονομάσω σε update.zip 2.Με το Wipe&Reset χάνω ότι έχω αποθηκεύσει εως τώρα;(Φωτο μουσική , θεματα , εφαρμογε…