Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Καλησπέρα σας!! Έχω ένα θέμα με ένα κινητό φίλου μου... Λοιπόν πρόκειται για ένα Meizu m2 mini το οποίο έχει κλειδωμένο bootloader και κάνει συνεχώς boot loop.. Μπορεί να φτιαχτεί το συγκεκριμένο κινητό; Από μια ματιά που έριξα στο ίντερνετ η μια λύση είναι αντικατάσταση της μητρικής και μια ακόμη είναι η χρηση κάποιας συσκευής φλασαρίσματος!! Καλα βέβαια η λυση είναι πάρε xiaomi!! Αλλά δύσκολες εποχές για κάποιους να αλλάξουν κινητό... Αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι... Ευχαριστώ!! Στάλθηκε…
-
Καλη τυχη λοιπόν σε όλους!!
-
RE:
ΜήνυμαΚαι εγω την εβαλα στο hennesy αλλα οταν αλλαζω θεμα παλι κολλάει οπως και πριν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμενα λετουργουν ολα μια χαρά... Το μονο που εχω εντοπισει απο τη στιγμή που εβαλα τη miui 8 κολλάει το κινητο οταν αλλαζω θεμα.... Δεν ξέρω αν συμβαίνει μαι σε αλλους αυτο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και εγώ το ίδιο θέμα έχω με το χρήστη smitsos ! Σε redmi note 3 hennesy!
-
Αν είναι ετσι ειναι αδικια μεγαλη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι λαθος δικο μου!! Sorry Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Υπάρχει περίπτωση να δούμε αναβάθμιση σε lollypop στο Redmi Note 3 Prime (Hennesy)? ή μόνο όσοι έχουν το pro είναι προνομιούχοι?
-
Καλησπέρα!! Την πέρασα κ γω αλλά δεν λειτουργεί το playstore!! Καμιά ιδέα κανείς;; Επίσης κάποιες εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες δεν τις άνοιγε καθόλου! Πρόβλημα με το συγχρονισμό στο micloud, ο καιρός ότι να ναι, δεν κάνει αυτόματο εντοπισμό! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν έχω δακτυλικό αποτύπωμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη τυχη παιδιά!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από vaggostrik: “Μεχρι τωρα το μονο θεμα που εχω ειναι με τον πλοηγο.. Παω να ανοιξω μια σελιδα αλλα κολλαει και κλεινει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ανοιξε τον πλοηγο , πηγαινε στις ρυθμισεις και επελεξε ορισμο μηχανης αναζητησης ( google,bing ) , πιθανως δεν εχει κανεναν τωρα.” Κομπλέ φίλος να σαι καλά!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεχρι τωρα το μονο θεμα που εχω ειναι με τον πλοηγο.. Παω να ανοιξω μια σελιδα αλλα κολλαει και κλεινει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΕγω παιδια εβαλα την καινουρια και δεν το βγαζει πλεον! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk