Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Και ναι!!!!! Ειναι γεγονος! Τα καταφερα επιτέλους!!!
-
Με win10 θα κάνω κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο μόνος διαθέσιμος υπολογιστής αυτή τη στιγμή φοράει win10!! θα το παλέψω λιγο ακόμα και ότι γίνει! Ευχαριστώ πάντως! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι τα έχω δοκιμάσει όλα... Που πλέον μπούχτισα... Έχω την 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) STABLE. Αγορά από vickmall! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Λοιπόν έκανα ότι ακριβώς λέει εδώ Hands-on flashing Stock ROM using SP Flash Tool on Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και παίρνω αυτό το αποτέλεσμα!
-
Καλημέρα σε όλους! Πραγματικά θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.... Λοιπόν έχω εδώ και 2 μήνες το redminote 3 prime MTK! Ξέρω ότι υπάρχουν οδηγοί στο στο φόρου σχετικά αλλά προσπαθώ να περάσω developer rom για να κάνω unlock αλλά δεν μπορώ με τπτ... θα θελα έναν αναλυτικό οδηγό (αν γίνεται φυσικά) σε αυτό το post γιατί θέλω να περάσω την Ελληνική rom. Ευχαριστώ.. Δεν έχω πολύ εμπειρία με sp flash tool αλλά παλιότερα δοκίμασα με ένα elephone p2000 και μια χαρά τα κατάφερα... Έχω αγ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημέρα! Εγώ πάντως βαρέθηκα με τα ξεκλειδώματα κλπ..... Αν και θέλω να βάλω την Ελληνική ρομ δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Και έχω και 2 μέρες περίπου που μου κάνει κόλπα η ρομ από το vickmall!
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία!!!
-
ΜήνυμαΟχι δεν νομιζω... από το vickmall...
-
ΜήνυμαΠροσπαθω να περασω την dev rom αλλα τπτ... κανω μετονομασια αρχειου σε update.zip αλλα βγαζει σφαλμα "Δεν ειναι δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης"! Πρεπει να φλασαρω τη dev rom με sptools?
-
Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk