Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Τα έχεις γράψει αρκετές φορές, οπότε έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις στο miui. Δεν είχα κάνει επανεκκίνηση στο κινητό αλλά δεν είχα θέμα γιατί επερνε ειδοποίησεις από το gadget bridge όταν απενεργοποιουσα τις ειδοποιήσεις από το mi fit και το αντίστροφο. Απλά μετά από λίγο απλά έχανε την σύνδεση το mi band από το κινητό και έπειτα είχα συνδέσεις αποσυνδέσεις κάθε λίγο χώρος να προλαβαίνει να συνδεθεί καμία από τις δύο εφαρμογές. Μην ασχολείσαι όμως θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς κυρίως με ενδιαφέρουν οι…

• @lousou κάνεις απίστευτη δουλειά. Και ήθελα να πω ότι το ελληνικό font είναι χάλια, αλλά πρόλαβες να το φτιάξεις. Δεν έχω περάσει ακόμα το νέο σου αρχείο font, γιατί ακόμα παιδεύομαι να εγκαταστήσω ταυτόχρονα mi fit (3.0.7 του maddoctor με το firmware του maddoctor) και GadgetBridge by lousou. Για κάποιο λόγο δουλεύουν για λίγο και μετά αρχίζει το mi band 2 (fw v1.0.1.53) να κάνει αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις συνεχώς. Που θα πάει θα το καταφέρω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω το κινητό με αγ…

• Μερικες με την μαμα καμερα (global stable 7.3.7.0 LHOMIDD) 28687993544_1a8a67ab3a_o.jpgIMG_20160818_195039_HDR by a p, on Flickr 29276468956_4720ff2bbe_o.jpgIMG_20160815_141230_HDR by a p, on Flickr 29022468270_aa5544f976_o.jpgIMG_20160812_181827_HDR by a p, on Flickr

• Ρε @demakhs σταμάτα να τραβάς με την DSLR και να αλλάζεις τα στοιχεία EXIF στις φωτογραφίες. Του έχεις κάνει όλους να ψάχνονται.

• Η φωτογραφία του kenzo που έχει εστιάσει γιατί ο τοίχος και τα δέντρα είναι χάλια. Μήπως είχες HDR και κουνήθηκε το κινητό?

• Είσαι πολύ άτυχος. Δεν το έχω ξαναδιάβασει πουθενά τέτοιο πρόβλημα. Μου φαίνεται απίθανο να είναι μόνο μια σύνδεση. Μάλλον έπεσες σε προβληματικό αισθητήρα. Αν θες πάντως δοκίμασε να πιέσεις αριστερά από την κάμερα όπως βλέπεις το κινητό από πίσω. Εκεί βρίσκεται το κλιπ σύνδεσης. Αν έχει ξεκουμπωσει μπορεί και να καταφέρεις να το κουμπώσεις, αλλιώς άνοιξε το καπάκι, δεν είναι δύσκολο και κάντο κανονικά. Βίντεο ανοίγματος Καθάρισε και τον φακό και δοκίμασε χωρίς καπάκι να δεις πως βγάζει. Πρώτα α…

• Δοκίμασε να αλλάξεις sharpness μέσα από το πρόγραμμα της κάμερας (μιλάω για default Miui camera) για να μην μπλέκεις με επεξεργασία. Default sharpness εχει το normal αλλα έχει και lowest, lower και low

• Ότι και να κάνω Geoanto δεν φτάνω τις γλάστρες σου . Πληροφοριακά επειδή κάποιες φωτογραφίες είναι άνω των 10MB και δεν τις παίρνει το postimg.org, βρήκα το imgland.net που δέχεται ότι μέγεθος θέλεις.

• Παραγγελία 2 Μαΐου. back: s5k3p3_omida01 front: ov5670_omi5f06 pWrVSQg.jpg Gy6JfEW.jpg

• Μια χαρά τραβάει raw. Το dng που μιλαγα είναι μορφή raw της Adobe. Απλά σε raw δουλεύει μόνο το tap to focus και καμιά άλλη ρύθμιση. Γενικά αν ολοκληρωθεί ποτέ η εφαρμογή, θα είναι σούπερ γιατί στην ουσία εμφανίζει όλες τις επιλογές που δεν δίνει ο κατασκευαστής, πχ manual exposure, manual focus(όχι με κλικ, εντελώς manual) που για εμένα είναι πολύ σημαντικά. Μιλάμε για δυνατότητες που συναντάμε μόνο σε dslr και ακριβές compact. Όλες οι άλλες εφαρμογές στο playstore σου δίνουν ότι δυνατότητες βρ…

• Τράβηξα άλλες 4 φωτογραφίες, 2 με miui και 2 με FreeDCam για να υπάρχει και μια σύγκριση. Είναι ακριβώς οι ίδιες με ακινητοποιημένο το κινητό με μόνη διαφορά ότι στις δύο πρώτες φωτογραφίες που τράβηξα από κάθε πρόγραμμα έκανα εστίαση στο κέντρο και στις άλλες έκανα εστίαση κάτω αριστερά. Εντελώς τυχαία έπιασα και χελιδονο-περιστέρια σε μια αλλά είναι μακριά και όχι καθαρά 1η miui cameraH-BZ-qp.jpg 2η miui camerauTTfHeh.jpg 1η FreeDCamxH3lvcS.jpg 2η FreeDCamVJAcjTP.jpg

• FreeDCam Τελικά κατέβασα από το github την προ-τελευταία έκδοση (3.3.133beta10) μιας και η τελευταία δεν άνοιγε καν, και είδα ότι υποστηρίζει DNG (μορφή RAW). Γενικά η εφαρμογή έχει πολλά bugs και δεν υποστηρίζει αρκετές λειτουργίες που εμφανίζει, όπως πχ HDR. Τράβηξα μερικά DNG και βγαίνουν πάντα το ίδιο μέγεθος (31.495 KB) που είναι αρκετά ενθαρρυντικό!!! Δυστυχώς δεν αποθηκεύει πληροφορίες EXIF αλλά τράβαγα με ISO100. Το πρόβλημα είναι ότι όπως και όλες οι εφαρμογές που έχω δοκιμάσει θέλει δο…

• Την δοκίμασα μόνο για να δω αν αποθηκεύει dng ή raw. Βγάζει επιλογή μόνο για raw και τα αρχεία που δημιουργεί δεν κατάφερα να τα δω από κανένα πρόγραμμα. Το μέγεθος τους είναι ενθαρυντικο (20mb) αλλά αν δεν ανοίγουν.... Επίσης το focus είναι αρκετά πιο αργό από την miui camera και αρκετές φορές η εφαρμογή απλά κλείνει μόνη της. Έστειλα και στο xda ένα αρχείο που δημιουργεί (Camera parameters) για να προσθέσουν υποστήριξη

• Καλά είμαι υπερβολικός όντως. Την είδε ένας συνάδελφος και χάζεψε. Με ρώταγε τι κινητό είναι αυτό. Έχω συνηθίσει από την DSLR να μην βλέπω κόκκο και με παραξενεύει να βλέπω σε ISO100 κόκκο. Από δευτέρα θα φέρω compact 5ετιας που έχω γιατί έχω ξεχάσει πως βγάζει μια κανονική φωτογραφική

• Πολύ ησυχία έπεσε. Πάρτε άλλη μια Ακρόπολη, δυστυχώς πάλι μέτρια. (7.3.2.0 Global official, Miui camera, HDR, την έστριψα λίγο γιατί ήταν θεόστραβη οπότε μίκρυνε λίγο σε διαστάσεις) IMG_20160527_105359_HDR_001.jpg

• Και 3-4 από εμένα. Είμαι με global stable 7.3.2.0 (Με το που το άνοιξα είδα update και το έκανα και ακόμα δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader). Όλες με miui camera και οι 2 πρώτες με HDR και πίσω από βρώμικο τζάμι (για αυτό έχει κάτι λεκέδες στον ουρανό). Η τελευταία δεν είναι καθόλου καλή αλλά λίγο πάνω από το κέντρο έπιασα ένα σπουργίτι να πετάει (επίσης έκανα resize γιατί δεν την ανέβαζε στο postimg). IMG_20160524_091309_HDR.jpg IMG_20160524_174728_HDR.jpg IMG_20160519_075641.jpg IMG_20160522_1630…