Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

bil53 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

1. Ευχαριστώ τα παιδιά @derveni @thanos485 @Johnkas για την πολύτιμη βοήθειά τους και την ευχάριστη παρέα τους.

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

bil53 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Λάρισας ✌️✌️

• Καλημέρα στη παρέα.Θα είμαι και εγώ εκεί βρέξει χιονίσει. Τώρα τι πρέπει να έχω μαζί μου καθότι έχω προβληματάκι. Πήρα το κινητό με stable 8.1.1.0(MHOMIDI) χωρίς να μπορώ να κάνω σύνδεση ΜΙ. Ζητα ασφάλεια συσκευής....... Το Οκ με email για bootloader το πήρα. Άλλο?? @derveni έχεις δίκιο με SMS πήρα το Οκ. Για να κάνω στο κινητό λογ. ΜΙ πρέπει να το ξεκλειδώσο η δεν πάτησε καλά η ROM

• Καλημέρα στη παρέα.Θα είμαι και εγώ εκεί βρέξει χιονίσει. Τώρα τι πρέπει να έχω μαζί μου καθότι έχω προβληματάκι. Πήρα το κινητό με stable 8.1.1.0(MHOMIDI) χωρίς να μπορώ να κάνω σύνδεση ΜΙ. Ζητα ασφάλεια συσκευής....... Το Οκ με email για bootloader το πήρα. Άλλο??

• Συγνωμη διορθωσα την αρχικη μου αναρτηση.Τοτε ειχα κανει στο mi cloud καθαρισμο αλλα δεν εγινε τιποτα =============== Ιαν 13th 2017, 8:00pm =============== Μετά από πολλές προσπάθειες τη λύση την βρήκα τυχαία χωρίς WiFi η δεδομένα προσπελάστικαν οι όροι ΜΙ και προχώρησε το κινητό.

• Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί σαν νέος στο φόρουμ (όχι στην ηλικια) να μου δώσετε τα φώτα σας κάτοχος μίας βδομάδας redmi3 pro κούτσουρο.

• Aκριβως και γω αυτο πιστεω αλλα δεν προχωρα. Το εχω μια βδομαδα .Οταν ηρθε προφανως αυτο προσπελαστικε .Δεν ειχα θεμα με το τηλεφωνο.Με το ρεσετ εγινε κουτσουρο

• Εχω κανει λογαριασμο απο PC

• Έχω το xiaomi redmi note 3 prο με Global σταθερή 8.1.1.0 Μιας βδομαδας το κινητο πηγαινα στο λογαριασμό ΜΙ και σαρώνε για 1 λεπτό (λήψη πληροφοριών ασφαλείας συσκευής) και μετά μου ελέγε (Αδυναμία ελέγχου κατάστασης Παρουσιάστηκε σφαλμα) Το εκανα reset(εργοστ.) εβαλα email ,μετα αν αποδεχομαι τους ορους και κολλησε στη (Αδυναμια ελεγχ....) και δεν προχωρα πλεον.Ξέρει κανείς τι φταίει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.