Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 154.
-
Tips 'n Tricks
ΜήνυμαΜία με γεμάτα από Note 3 Pro c08dc55b658d1a91b252ca6be105c843.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Note 3 pro kenzo γιατί δεν έχω twrp; Δεν θα έπρεπε να είναι περασμένο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και χωρίς πιν ζητάει το μοτίβο ή το pin για το δαχτυλίκο. Το θέμα είναι ότι το έχει κάνει 2 φορές σε 5-6 ώρες...το αφήνω να το παρακολούθησω να δω πως θα πάει κι ενημερωνω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή e83d028d74bd055266ae488679cd4fd0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδες καλησπέρα. Αφού ξεκλειδωσα εχθες το Note 3 kenzo πέρασα την τελευταία ρομ του gkalen. Το έχω πετυχει όμως να κάνει 1-2 restart μόνο του...Το βρίσκω στην οθόνη που ζητάει το pin...Γιατί μπορεί να γίνεται αυτο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα και απο εμενα...Τεταρτη βραδυ εκανα αιτηση για unlock bootloader αλλα μηνυμα δεν παρελαβα σημερα και ειπα να δοκιμασω να ξεκλειδωσω τον bootloader μηπως και.. Τελικα ξεκλειδωσε..Οποτε να ενημερωσω οτι σε αριθμο Wind μπορει και να μην παραλαβετε μηνυμα... Σε Cosmo πριν 2 μηνες ειχε ερθει μηνυμα κανονικα... Προχωραω σε εγκατασταση ελληνικης ρομ επιτελους...
-
Παιδια σας ευχαριστω πολυ όλους που απαντησατε και με βοηθησατε... Τελικά κατάφερα μέσω edl να περάσω την τελευταία China Global Developer..Ήταν τα 367 δυσκολότερα δευτερόλεπτα της ζωής μου....Ευτυχώς πέρασε απευθείας και το κινητό επιτέλους τα "σπάει".. Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσω ξεχωριστα το Play Store..Ήταν μέσα στη rom μαζί με την ελληνική γλώσσα.. 692fcb806ceae5150493f4d1ca66c18e.jpg
-
@Xstos εισαι ωραιος...Αυτο πηρα...
-
Χειρότερη ρομ από αυτή που παρέλαβα στο Kenzo δεν έχω ξαναδεί...Πετάγονται διαφημίσεις από browser και ας είμαι σε άλλη εφαρμογή. Ανοίγει μόνος του..χαχαχα... Επειδή δεν μπορώ να ξεκλειδωσω bootloader ακόμα..θέλω 15 μέρες για πρόσβαση επειδή έχω ξεκλειδώσει πρόσφατα αλλαγή συσκευή, ποια ρομ προτείνεται να περάσω όπως είναι; Θα βρω καμία με ελληνικά; Και αγγλικά δεν με πειράζει αρκεί να έχει playstore...Τα φώτα σας παίδες... 1c597561e0b9669a8484fe53de9f6a48.jpg
-
Ρε παιδιά να το πάρω; Θα μπορώ να ρουταρω αργότερα ή θα το βάλω στο συρτάρι; Αλλιως να πάω για kenzo... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παίδες. Είμαι σε δίλημμα να δώσω το Mi Max 3/32 για αυτό το Note 3 Kate. Αλλά απ ότι διαβάζω εδώ για ξεκλειδωματα bootloader έχω μπερδευτεί λιγάκι.Καμια γνώμη; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk