Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 154.
-
Πολύ καλή ή ρομ 6.9.29 @gkalen και για το Mi Max Hydrogen. Μπαταρία 1μιση μέρα άνετα με 9 ώρες οθόνη....Δεν βλέπω κάτι το περίεργο απλα βλέπω μία βελτίωση στο σήμα που είχα αναφέρει στις προηγούμενες ότι κινούνται μαζί και στις 2 sim οι ενδειξεις του σήματος. Τώρα βλέπω που και που να κατεβαίνει μόνο ή μία αλλά τις πιο πολλές φορές παίζουν ταυτόχρονα...
-
Mi Max 3/64
ΜήνυμαΚι εγώ είχα ένα θέμα προχθες με το Hydrogen που είδα το της % να ανεβαίνει αργά. Έκανα μία επανεκκίνηση στο κινητό, έβγαλα το καλώδιο usb από τον φορτιστή,εβγαλα τον ανταπτορα από τον φορτιστή και φυσηξα λίγο και στην υποδοχή φόρτισης του κινητού...Επίσης μία επανεκκίνηση στο κινητό και μετά όλα κομπλε. Δούλεψε τελεια αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν... :p :p :p Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen δώσε και για Hydrogen στο λαό... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Note Pro vs Note 3 Pro
Μήνυμα@maddoctor ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά πήγα σε Mi Max... Να σου πω την αλήθεια διάφορες ως προς το χειρότερο ακόμα δεν έχω βρει...Πολύ καλή συσκευή και ή οθόνη του είναι αλλού...Πλέον σταματησα τη χρήση υπολογιστή... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλή και ή τελευταία developer για Mi Max Hydrogen. Προς το παρόν δεν έχω βρει καποιο θέμα. Από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα να πω αλλά νομίζω ότι και από θέμα μπαταριας και γενικά σαν rom είναι πιο smooth από την τελευταία Stable. Πολύ καλή δουλειά @gkalen. Μπράβο φίλε.. Ή developer φοράει mpdecision; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο και εις ανώτερα φίλε @gkalen!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@karasarinis Πολύ ενδιαφέρον αυτό στο Leo , οπότε ή 6.9.22 θα πάει ακόμα καλύτερα με τις τελευταίες αλλαγές ... Αυριο θα έχεις UPDATE στο Helium στην 6.9.22 με όλες τις τελευταίες αλλαγές .. Ούτε Clean zip θα χρειαστείς ούτε τίποτα .. Αυτό με το σήμα δεν είναι bug , iσως έτσι φαίνεται τώρα , αλλά αργότερα μετά από αναβαθμίσεις ίσως στρώσει κι αυτό , έτσι έρχεται με την base Rom ... Feedback , εδώ τα λέμε , δεν τ'αφηνουμε κάπου αλλού .. @linuxilakis Πιστεύω σε μερικα updates…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από karasarinis: “Ευχαριστούμε για την υπεροχη δουλεια που κανεις @gkalen , όταν θα εχεις χρονο θα δωσεις μια αναβαθμιση για Mi Max 3/32? ” Βοηθα με λίγο , έχεις το Leo ?? Πως πάει ή τελευταία 6.9.22 ?? Δουλεύει το reboot σε fastboot ?? Για το Helium αύριο βγαίνει ή αναβάθμιση σε Stable V8.0.3.0 .. Για developer Rom δε ξέρω τι να κανω , επειδή δεν υπάρχουν και πολλοί πού δοκιμάζουν τη ρομ και σκέφτομαι να μην αναβάθμιζω όλες τις ρομς κάθε βδομάδα , ίσως βάζω αναβάθ…
-
Ευχαριστούμε για την υπεροχη δουλεια που κανεις @gkalen , όταν θα εχεις χρονο θα δωσεις μια αναβαθμιση για Mi Max 3/32?
-
Στη τιμη που αναφέρεται ο φίλος τα δίνουν ελαφρώς μεταχειρισμένα. Για εμένα αυτό το κινητό είναι κορυφή..Δεν έχω δοκιμάσει Note 3 Pro αλλά το Mi Note με κράτησε μακριά από ναυαρχιδες των 900 ευρώ...Και είμαι πολύ απαιτητικος στα κινητά...Πριν 3 μήνες μου λέγανε xiaomi και κορόιδευα..Τελικά ήμουν εγώ πολύ πίσω...
-
Mi Note Pro vs Note 3 Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες...Είμαι σε μεγάλο διλημμα να δώσω το Mi Note για το Note 3 Pro. Τι λέτε αξίζει αυτή ή μετάβαση; Πιο πολύ ή αλήθεια ειναι παω για την μπαταρία του και το δαχτυλικο αποτύπωμα...Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα. @gkalen υπάρχει περίπτωση ή ρομ για το Mi Note Pro να ανέβει σε άλλο σερβερ για να κατεβασω γιατί από εχθες τίποτα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία από τα ίδια κι εγώ από το μεσημέρι... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι τπτ δυστυχώς..Μόνο με otg δηλαδή; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία βοήθεια παίδες γιατί ξέχασα λίγο πως κάνω καθαρή εγκατάσταση..Κατεβαζω τη νέα ρομ στο κινητό. Μετά από Twrp αν κάνω wipe data θα σβηστεί και το αρχείο της ρομ; Πως θα το κάνω; Ευχαριστω Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen με τη τελευταία αναβάθμιση έχω κάποια κολλήματα. Ιδιαίτερα στον browser που λέει σταμάτησε αναπάντεχα και κλείνει. Επίσης κολλάει αρκετά ο browser. Μπορεί μετα το κόλλημα να μην μου ανοίγουν και άλλες εφαρμογές και να χρειαστεί να κάνω επανεκκίνηση ή να κάνει ξαφνικά μόνο του.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen update για Mi Note Pro Leo θα έχουμε αυτή την εβδομάδα; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen αυτή την εβδομαδα δεν έχουμε ρομ για note pro leo;;