Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 154.
-
@gkalen help...μετά το πατσακι σε leo δεν μπορώ να στείλω sms...Καμία ιδέα τι κάνω; Ξανά περναω τη ρομ...Ξέρεις τι πρέπει να αφαιρεσω μέσα στο σύστημα;
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasospap1986: “Παράθεση από tasospap1986: “Με την gkalen rom δεν μπορούμε να στελνουμε 160 χαρακτηρες στα ελληνικά όπως στην kenzo; ” Φλάσαρα τελικά αυτό με twrp, Dropbox - xiaomi-miui-hellas_sms160mod_kenzo_GTV-6.8.11.zip, και όλα είναι οκ!!!!” Υπάρχει και τίποτα για τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα στο note pro; Έβαλα το παραπάνω αλλά δεν λειτουργεί...
-
Όταν το δοκιμασεις ρίξε μία ειδοποίηση αν σου είναι εύκολο..
-
@maddoctor εμένα πάντως με την τελευταία του @gkalen δεν λειτουργεί το ξεκλειδωμα από την εφαρμογή...Δεν βρισκει τη συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη με την εφαρμογή για τα υπόλοιπα στατιστικά...Εσένα κάνει unlock κανονικά; @3ftw ειναι συνδεδεμένο μέσω bluetooth; Σου εμφανίζει ότι έχει συνδεθεί; Αν ναι κάντο αγνοηση και κάντο pairing πρώτα με την εφαρμογή απευθείας..
-
@tasospap1986 από gkalen σε gkalen μέσω την εφαρμογής αναβάθμισης...Επέλεξε το πακέτο που θες κι εγκατάσταση..Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν χρειάζεται πλέον wipe dalvic/cache..Γίνεται αυτόματα...
-
Παιδιά μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει μόνο με την τελευταία ρομ αλλά το έχω παρατηρήσει και σε όλες τις προηγούμενες και δεν μπορώ να βρω από που προέρχεται...Έχει να κάνει με την φωτεινότητα οθόνης στο mi note pro. Χωρίς να την έχω στο αυτόματο βλέπω κατά περιοδους που δίνει πιο πολύ ένταση στην οθόνη ή χαμηλώνει μόνη της...Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που επηρεάζει τη λειτουργία της; Φοραω και tempered glass αν αυτό βοηθάει...
-
Έσπασε η οθόνη του mi3 μου
Μήνυμα@dnomikos το "μύνημα" εννοεί λάθος...είναι "μήνυμα" το σωστό..
-
@gkalen πέρασα την 6.8.4 και πάει καλύτερα στο σήμα...Τουλάχιστον δεν το χάνει....Περιμένω την τελευταία σου να δω...Παίζει ρόλο να μην κατεβαίνει σωστά επειδή την κατεβαζω με δεδομένα της σύνδεσης; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@karasarinis Δοκίμασε να βάλεις την 6.8.4 πάνω από αυτή που φοράς , αν το πρόβλημα συνεχίζεται ίσως φταίει το σήμα ... Δεν έχει πει κάποιος ότι έχει πρόβλημα σε MiNotePro ..” Θα την περάσω από το nandroid που έχω...για να μην κάνω καμιά χαζομαρα...στο twrp μόλις διαλεξω το backup μου έχει επιλεγμενα system,cache,boot κ.α. Τα αφήνω επιλεγμενα όλα; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας...Πέρασα εχθες την 6.8.11 σε mi note pro...Από την ώρα που την Πέρασα έχω σοβαρό πρόβλημα με τα δεδομένα. Βέβαια βρίσκομαι εκτός αλλά δεν νομίζω ότι έχει τοσο πολύ θέμα γιατί τις προηγούμενες μέρες με την προηγούμενη ρομ δεν είχα θέμα. Συνέχεια μου πεταει μήνυμα ότι δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ και όντως με πολυ δυσκολία μπορώ να συνδεθω...Μετά από reboot και για κάποια ώρα έχω σύνδεση και αργότερα πάλι αρχίζει τα τρελά...Έχω κρατήσει nandroid backup της 6.8.4 γ…
-
#gkalen στη συσκευή μου με ίδια χρήση νομίζω ότι μετά το 60℅ μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα. Εβγαζα οθόνη 4 ώρες κ τώρα βγάζω 3...Μία διάφορα οπότε προς το χειρότερο σε διαχείριση μπαταρίας έχει αυτή ή ρομ...Πάντα για την δική μου στσκευη... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι ρομ 6.8.11 θα έχουν mpdecision; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εγώ κομπλε είμαι άνοιξε κανονικά σβηνωντας το αρχείο που μου ειπες...root εγώ είμαι κανονικα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα...Πέρασα κι εγώ την τελευταία 6.8.4 πάνω από την προηγουμενη και μου κρασαρει η εφαρμογή gmail. Δεν ανοίγει καθόλου...Όλα αυτά σε Mi Note Pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπερα, για αρχη δοκιμασε απο σταθερο υπολογιστη να συνδεθεις στο mi account και στην ευρεση συσκευης δες αν βρισκει το κινητο σου...Αν δεν το βρισκει μπες στο λογαριασμο στο κινητο σου κι ενεργοποιησε την ευρεση...
-
Παίδες ποια έκδοση twrp πρέπει να έχουμε; Εμένα είναι στην 3.0.0 και λέει ότι δεν έχω δικαιώματα root στην αρχή και κάτι τέτοια...Είναι αυτή ή σωστή; Το απόγευμα που έκανα την εγκατάσταση της ρομ ειχα προηγούμενη έκδοση...Πηγα τώρα να κανω clean install και δεν προχώρησα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο twrp μπορειτε να μου θυμισετε λιγο τα βηματα για clean install?
-
Κι εγω εχω χασει το παραπανω για το ρουτ αλλα θυμαμαι οτι εκανα τη παπαντζα και το αναβαθμισα...Clean install πως κανω τωρα παιδες...Μεσω twrp?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από AbyssD: “Το εχω δοκιμασει το κανει install αλλα δεν βγαζει Open και δεν υπαρχει στις εγκατεστημενες εφαρμογες.. ” Εμένα πάντως δουλευει μία χαρά...Από το σύνδεσμο που παρέθεσε ο φίλος το εγκατέστησα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk