Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-154 από 154.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤελικα περασα το TWRP για recovery και μεσα απο εκει εκανα wipe cache και dalvik cache+data χωρις να ξανα περασω τη ρομ...Τωρα το στηνω απο την αρχη...Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδες...Περασα την stable και ξεκλειδωσα κανονικα τον bootloader...Μπορω να προχωρησω σε ελληνικη ρομ ή να περασω και developer κινεζικη? Τελικά πέρασα πάνω από την κινέζικη stable την τελευταία ελληνική developer...Από εφαρμογές και αρχεία δεν πειραχτηκε τίποτα...Μήπως να τα σβήσω όλα και να το στησω από την αρχή;
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από parmenion: “Δες λίγο αυτό: Ξεκλείδωμα του Bootloader. Και μετά αυτό: Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro” Ναι οκ...Στο ξεκλειδωμα του bootloader που λέει να κατεβαζω την κινεζικη...θα περάσει απευθειας; Ρωταω επειδή τώρα είμαι σε rom ελληνική όχι επίσημη...Αυτή που βάζουν τα κιζενομαγαζα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα...Όταν μου δώσουν το οκ για ξεκλειδωμα του bootloader μπορώ να ακολουθήσω αυτό τον οδηγό για τη συσκευή μου; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Επίσης πριν μου δώσουν δικαιώματα για ξεκλειδωμα πρέπει να έχω και την επίσημη ρομ κινεζική περασμένη; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΧαχαχα...Να είσαι καλά...Βλέπω να γίνομαι VIP δεν το γλυτωνω.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΝαι σας ευχαριστώ και τους 2...Μέχρι τέλος της εβδομάδας πιστεύεται να έχει ξεκλειδώσει;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από karasarinis: “Κλειδωμένος bootloader; 56137b164976223d906e08d40841f706.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι. Περίεργο όμως...σίγουρα έχεις ελληνικά μενού!? ” Ναι. Έστειλα αίτημα για ξεκλειδωμα. 8d1660f96974a32b83ac484e28a28718.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚλειδωμένος bootloader; 56137b164976223d906e08d40841f706.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από parmenion: “Ευτύχη, φοράει 7.0.5.0.0 από το κινεζομάγαζο” Ναι υπάρχει περίπτωση να είναι φορτωμένη απευθειας από έξω... Με md5 checker είναι εντάξει το αρχείο... Πρέπει να ακολουθήσω κάποιον οδηγό; Να έχει ακόμα κλειδωμένο bootloader; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Όχι, μόνο πριν.” Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση...Μου βγάζει το update zip αλλά δεν μου βγάζει να διαλεξω ποιο και βγάζει fail. Οκ μέσα από την αναβάθμιση το βρήκα και μόλις έφτασε στο 10℅ μου έβγαλε signature failed... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από karasarinis: “Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση..Οπότε κατεβαζω, μπαίνω σε recovery για wipe data και τέτοια και μετά κάνω install την ρομ. Υπάρχει περίπτωση κάτι να πάει στραβά; Κάτι που πρέπει να προσέξω; Γιατί με φοβησε κάπως με τις αναβαθμίσεις ο προηγούμενος ιδιοκτήτης... Αν υπάρχει και κανένας οδηγός για το δικό μας κινητό με την διαδικασία που πρεπει να ακολουθήσω ακριβως, ευπρόσδεκτος.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από karasarinis: “Παιδιά καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα...Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ και πρώτη μου συσκευή ή xiaomi Mi Note Pro...Μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει...Το κινητό το πήρα δεύτερο χερι. Το είχε 4 μέρες το προηγούμενο παιδί και φοράει την 7.0.5.0.0 stable rom με ελληνικά... Update δεν μου βγάζει και θα ήθελα να ρωτησω υπάρχει πιο καινούρια stable από αυτή συμβατή με την συσκευή μου; Αν υπάρχει πρέπει να μπω σε διαδικασία unlock bootloader ή ε…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα...Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ και πρώτη μου συσκευή ή xiaomi Mi Note Pro...Μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει...Το κινητό το πήρα δεύτερο χερι. Το είχε 4 μέρες το προηγούμενο παιδί και φοράει την 7.0.5.0.0 stable rom με ελληνικά... Update δεν μου βγάζει και θα ήθελα να ρωτησω υπάρχει πιο καινούρια stable από αυτή συμβατή με την συσκευή μου; Αν υπάρχει πρέπει να μπω σε διαδικασία unlock bootloader ή είναι ξεκλειδωτος αφού φοράει αυτή τη ρομ; Συγνώμη αν…