Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Mi pad kai elliniki rom
Μήνυμακαλησπερα.εχω το mi pad 1 το έχω περίπου 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανιμα. θα ήθελα να έβαζα κάποια ελληνική ρομ με καινούργια miui (προφανος 8 αν έχει βγαλει η κοινωτητα). Θέλω να ρωτεισω αξίζει να την αλλάξω ή θα έχω κολλήματα και θα βαρύνει το tablet? Αν είναι να το αφεισω ως έχει. Έκανα τσεκ το bootloader και είναι ξεκλειδώτος. Ας μας πει κάποιος που να έχει βάλει και το έχει δουλέψει.
-
Xiaomi Mi Pad
Μήνυμααυτο ειναι
-
Xiaomi Mi Pad
Μήνυμακαλησπερα.εχω το mi pad 1 το έχω περίπου 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανιμα. θα ήθελα να έβαζα κάποια ελληνική ρομ με καινούργια miui (προφανος 8 αν έχει βγαλει η κοινωτητα). Θέλω να ρωτεισω αξίζει να την αλλάξω ή θα έχω κολλήματα και θα βαρύνει το tablet? Αν είναι να το αφεισω ως έχει. Έκανα τσεκ το bootloader και είναι ξεκλειδώτος. Ας μας πει κάποιος που να έχει βάλει και το έχει δουλέψει.
-
Ηταν απλό το θέμα!!! φτιάχτηκε!! Πήγα σε ένα κατάστημα wind και μου είπε πως όποιο πακέτο και αν έχω με ιντερνέτ θα πρέπει να έχει μέσα ο αριθμός έστω και 0.10€ (10 cent) για να μπορεί να ενεργοποιηθεί το ιντερνέτ. Και τώρα δουλεύει άψογα!!!! Να το ξέρει ο επόμενος που θα αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα με εμένα.
-
καλημερα φιλε. Οχι δεν εχω cosmote μονο στην wind εχω δεδομένα και vodafofe που δεν εχει δεδομένα. Η τελευταια λυση ειναι να παω σε ενα καταστημα wind και να τους ρωτεισω να δούνε το apn μήπως κανω κατι λάθος. Δεν ξερω τι αλλο να κανω.
-
καλημερα κυριοι. εχω κανει ολα τα παραπάνω και τιποπα, ειναι δύσκολο το δικό μου. δεν μπαίνει καθολου στο intermet απο τα δεδομενα του κινητου.εχω WIND και εχτες περασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip καμιά βοήθεια ρε παιδια, τι άλλο να κανω? =============== Μαρ 12th 2017, 10:44pm =============== καλησπερα. Δεν γίνεται τίποτα εχω δοκιμάσει τα παντα. εχω κανει όλες τις λύσεις που προτείνονται εδω, αλλα δεν λεει να εμφανιστεί το σημα με το στο πανω μέρος τις οθόνη…
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο George Kaggelaris που με βοήθησε πάρα πολύ για να βαλω στο κινητό την ελληνική rom. Ευχαριστώ Γιώργο
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαενα μεγαλο ευχαριστω στον George Kaggelaris που με βοηθησε να βαλουμε την developer στο κινητο μου.εκανα την διαδικασι που γραφει ο οδηγος για Ξεκλείδωμα του Bootloader. και τα καταφερα!!! εχει ξεκλειδωσει!! μενει τωρα να μπει και η ελληνικη ρομ. και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω
-
Μήνυμαμε ανοιχτω το κινητό και συνδεδεμένο στο pc εμφανίζεται ετσι. ειναι ολα καλα για να προχωρήσω?
-
Μήνυμακαλημέρα Γιωργο. εχτες εβαλα τους drivers se windows 10 x64 με το προγραμμα σου. και πιστευω πως ειμαι ετοιμος για να κανω Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) αλλα εχω ενα ανδιασμο το αν θα τα καταφερω. =============== Μαρ 10th 2017, 9:52am =============== το απλο εχω το redmi note 3 και αυτους τους drivers εβαλα εχτες. ειναι η πρωτη φορά που επιχειρώ να πειράξω το κινητό και οσω ναναι εχω άγχος για το αν θα πανε ολα καλα.
-
Μήνυμαθα το κοιταξω και θα σου πω φιλε μου.εχω τα windows 10 =============== Μαρ 10th 2017, 8:39am =============== καλημέρα σας. μια ερώτηση προς το παρών, το redmi note 3 τι επεξεργαστή φοράει? Qualcomm ή Mediatek hello ? εχω λιγο μπερδευτεί αλλου διαβάζω πως εχει τον εναν και αλλού τον άλλων. φαίνεται κάπου μέσα στο κινητό? ευχαριστώ.
-
Μήνυμαγια λίγες ώρες δεν με πειράζει. στο μόνο που το επιφυλάσσομαι λίγο ειναι για το περασμα τον drivers. θα στείλω φώτο απο την διαχειριση Συσκευων να μου πείτε αν ειναι ολα καλα.
-
Μήνυμαοπότε να το επιχειρήσω να αλλάξω ρομ? αν κάτι δεν πάει καλά κατά την διαδικασία αλλαγής τι γίνεται με το κινητό? το ρωτάω γιατί εχω μονο ενα και δεν θα ήθελα να μείνω καιρό χωρίς κινητό. σας ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις.
-
Μήνυμαπιστεύεις πως μετα την διαδικασία (βαζοντας china developer) θα μπορεί να ξεκλειδώσει? γιατι δεν κατέχω και πολλά. το sp glash ειναι αλλο προγραμμα? νομιζω δεν το αναφερει ο οδηγος
-
Μήνυμαεχω κανει φιλε μου και μου εχει ερθει απαντηση. αλλα ωταν παω να το ξεκλειδωσω μου λεει πως δεν αντιστιχοι
-
ΜήνυμαΚαλήμερα κύριοι, ειμαι νεος στο φορουμ αλλα ¨παλιος¨ xiaomakias. εχεται κανει εξερετικη δουλεια εδω μεσα ενα μεγαλο μπραβω !! εχω το redmi note 3 το εχω ενα χρονο ακριβώς και απο το περασμένο καλοκαίρι μου πετάει διαφημίσεις σε καθε ξεκλείδωμα του κινητού οταν ειναι συνδεδεμένο στο internet. το πήγα σε μαγαζί και τελικά δεν μπόρεσε να το φτιάξει. ειναι κλειδωμένος ο Bootloader.αποφασισα να το κανω μονος μου με τον οδηγο Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το…