Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφοραω την GTV 6.8.11/ Dev και θελω να βαλω την XTRVbeta1-6.11.10 (Kenzo) Μπορώ να κάνω εγκατάσταση χωρίς να σβήσουν όλα?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχω το redmi note 3 pro kenzo Όσο για το ido....δεν ξέρω τι ειναι
-
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφοραω την GTV 6.8.11/ Dev και θελω να βαλω την XTRVbeta1-6.11.10 (Kenzo) την ριχνω μεσα χυμα στο κινητο και την εγκαθιστώ μεσω TWRP Recovery? Ποια cache τσεκαρω? θελει ξεκλειδωμα? Ευχαριστω.
-
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααυτο ομως δεν ειναι πιο ευκολο να κανω? Κατεβάζεις την νέα ROM - την βάζεις στην συσκευή σου και την κάνεις Flash από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI
-
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαgeoanto555 εχω ξεκλειδωσει εχω βαλει ελληνικη developer 6.8.11
-
αναβαθμηση
Μήνυμακατεβαζω την kenzo απο εδω [GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/9 23:40) την βαζω στο φακελο "downloaded_rom" ............ομως δεν τον βρισκω αυτον τον φακελο..................
-
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis41: “ποιον οδηγο ακολουθω για να βαλω την νεα? ” Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες... ” κανω οτι λεει η πρωτη σελιδα απο την αρχη μεχρι το τελος? γιατι πρεπει να περασω πρωτα rom που δεν εχει το SuperSu μετα να κανω αναβαθμιση....μετα να ξεκλειδωσω....η εγω δεν εχω καταλαβει καλα?
-
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχω developer GTV 6.8.11 εχω εγκατεστημενο Dolby ATMOS και SuperSU ποιον οδηγο ακολουθω για να βαλω την νεα?
-
αναβαθμηση
Μήνυμαεχω developer GTV 6.8.11 ποιον οδηγο ακολουθω για να βαλω την νεα?