Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Καλημερα! Εχω αφιερωσει πολλες ωρες διαβασματος στο σαιτ εν αναμονη του κινητου που εχω παραγγελει Redmi 3 pro). Ουτε εξετασεις να εδινα.... Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και εχω παρει ηδη εγκριση. Εχω αποφασισει να περασω την ελληνικη ρομ με το τον 2ο τροπο δλδ με Flashify. Οι ερωτησεις ειναι: 1)πριν παω για ξεκλειδωμα bootloader πρεπει να ειμαι 100% secure στο my account και επισης πρεπει να κανω find my device στο i.mi.com ;;;;;;; (καπου το ειχα δει και δεν μπορω να το ξαναβρω). 2) Η κινεζι…
-
Καλημερα φιλε μου! Το παραγγειλα Παρασκευη 22/7 με official china rom. Εχω παρει ηδη εγκριση απο xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader. Απλως μελεταω απο τωρα πριν το παρω στα χερια μου. Η διαδικασια ξεκλειδωματος μου φαινεται σαφη για αυτο δεν ρωτησα περι αυτου. Σε αυτα που ρωτησα ανωτερω, μπορεις να μου τα ξεδιαλυνεις;; Ευχαριστω!
-
Συγχαρητηρια παιδια για την προσπαθεια σας. Θα ηθελα να εκφρασω καποιες αποριες: 1. Για να φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο που ειναι για ολα τα xiaomi η τον οδηγο για το συγκεκριμενο κινητο (redmi 3 pro) 2. Ακολουθω τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) η Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify το οποιο μου φαινεται ευκολοτερο! 4. Αν το κανω με flashify απαιτουνται win 64;;; Ευχαριστω εκ τον προτερων.