Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.

• Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να την έχουν ανακαλέσει αυτήν ...πρακτικά καλύτερα που δεν σου έκανε αναβάθμιση, θα είχες περισσότερα προβλήματα ” Παρατήρησα πάντως ότι από την εφαρμογή Updater του κινητού κατεβάζει πάντα ολόκληρη την ROM (1,3Gb) και πότε μόνο την ενημέρωση που είναι κάτι MB. Σχετίζεται μήπως με το πρόβλημα της αποτυχίας εγκατάστασης της ενημέρωσης ή έτσι γίνεται τώρα πια η ενημέρωση;

• Έψαξα πάντως για την έκδοση V8.1.4.0.MBFMIDI και δεν λέει κάπου αν την ανακάλεσαν ή όχι ,θα περιμένω πάντως μήπως βγάλουν νέα έκδοση και αν πάλι δεν μπαίνει τότε θα το στείλω. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να την έχουν ανακαλέσει αυτήν ...πρακτικά καλύτερα που δεν σου έκανε αναβάθμιση, θα είχες περισσότερα προβλήματα ”

• Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να την έχουν ανακαλέσει αυτήν ...πρακτικά καλύτερα που δεν σου έκανε αναβάθμιση, θα είχες περισσότερα προβλήματα ” Ok προς το παρόν δεν θα το στείλω και βλέπουμε αν θα βγάλουν κάποια νέα ενημέρωση . Είδα επίσης στο κατάστημα mygad οτι δείνουν τα Xiaomi με ελληνικά ,είναι η επίσημη ROM ή αυτή που υπάρχει εδώ στο φόρουμ;

• Παράθεση από NasDriver: “Αν το μόνο πρόβλημα σου είναι ότι δεν κάνει αναβάθμιση τότε δεν χρειάζεται καν να το στείλεις, λογικά μόλις η xiaomi βγάλει μία "σωστή" ενημέρωση θα στην κάνει χωρίς να βγάζει το μήνυμα λάθους. ” Όντως δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από το ότι ζεστένεται λίγο κάποιες φορές ,αλλά έχουν περάσει δύο με τρεις μήνες από τότε που το πήρα και δεν έχει κάνει καμία ενημέρωση (έκανα λάθος στο ποια ενημέρωση αποτυγχάνει ,δεν είναι η 8.0.4.0 ,είναι η V8.1.4.0.MBFMIDI )

• Μίλησα με το κατάστημα mygad από το οποίο αγόρασα το τηλέφωνο και μου είπαν ότι η xiaomi βγάζει συνεχώς ενημερώσεις που δεν δουλεύουν σωστά και ότι ο μόνος τρόπος είναι να τους το στείλω πίσω για να μου βάλουν την ενημερωση μέσω flash. Παράθεση από billaras666: “το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και μου βγάζει αυτό και με τους δυο τρόπους εγκατάστασης ” Παράθεση από NasDriver: “Μίλα και μαζί τους πρώτα πριν το στείλεις...μπορεί να σε βοηθήσουν και τηλεφωνικά ”

• Ok θα μιλήσω μαζί τους Ευχαριστώ

• Αν το στείλω πίσω στο mygad ,θα μπορέσουν να κάνουν κάτι ή όχι ; Ευχαριστώ Παράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω...δεν έχει τύχει ξανά να μην παίρνει την αναβάθμιση ”

• Δεν νομίζω να φταίει το δίκτυο μου ,την κατέβαζει κανονικά την ενημέρωση ,κάνει reboot και μετά βγάζει ότι η ενημέρωση απέτυχε . Δοκίμασα επίσης να κατεβάσω όλη τη ROM από τον υπολογιστή όπως πρότεινε ο BanditGR ,αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση από NasDriver: “Τις έφτιαξα Υπάρχει περίπτωση να έχεις κακή σύνδεση με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνει σωστά η ρομ και να μην σε αφήνει να την περάσεις ? ”

• IMG_20170109_130345641.jpg =============== Ιαν 9th 2017, 1:12pm =============== Sorry για τις πολλές εικόνες,ανέβηκαν κατά λάθος

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από KStoubas Gaming: “Έχω MIUI Global 8.0 Stable 8.0.3.0(MBFMIDG) ,με την οποία μου ήρθε το τηλέφωνο .Την ενημέρωση πάω να την κάνω από την εφαρμογή Updater του κινητού ” Κατεβάζεις την τελευταία recovery global stable από εδώ και την αντιγράφεις μέσω PC στο κινητό. Παίρνεις backup ότι χρειάζεται από τη συσκευή (εφαρμογές, φωτογραφίες, αρχεία video, μουσικής κτλ), μιας και απ' ότι θυμάμαι με το full ROM update χάνεις δεδομένα. Μέσα από τον updater στις 3 τελίτσες…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από KStoubas Gaming: “Είχα αγοράσει πριν από λίγο καιρό ένα Xiaomi Redmi note 4 το οποίο είχε έρθει εγκατεστημένο με αγγλική stable έκδοση MIUI 8 .Μου έχει βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλά οπότε πάει να την εγκαταστήσει λέει ότι η ενημέρωση απέτυχε . Αυτό συνέβη και με μία πιο παλιά ενημέρωση και με την τωρινή Τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ ” Ποια έκδοση έχεις τώρα ? Από τον Updater πας για να αναβαθμίσεις ? Μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις την full rec…

• Είχα αγοράσει πριν από λίγο καιρό ένα Xiaomi Redmi note 4 το οποίο είχε έρθει εγκατεστημένο με αγγλική stable έκδοση MIUI 8 .Μου έχει βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλά οπότε πάει να την εγκαταστήσει λέει ότι η ενημέρωση απέτυχε . Αυτό συνέβη και με μία πιο παλιά ενημέρωση και με την τωρινή Τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ

• Εγώ πάντως διάβασα κάπου ότι τα πρώτα κινητά που θα φέρει η infoquest είναι τα Redmi note 3 και 3s ,αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο

• Πρόσφατα αγόρασα το κινητό Xiaomi Redmi note 4 από το κατάστημα mygad. Τώρα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι η infoquest θα φέρει τα Xiaomi στην ελληνική αγορά η εγγύηση θα καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία ή από την κινεζική ; Ευχαριστώ

• Ξέχασα το μοτίβο και έχω δοκιμάσει τα πάντα ,μπορώ να το ξεκλιδώσω με κάποιον τρόπο ή μόνο με reset; Πως μπορώ να κάνω επαναφορά δεδομένων; Ευχαριστώ

• Αγορά κάρτας Sd

KStoubas Gaming - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το όριο της κάρτας SD που μπορεί να δεχτεί το Xiaomi Redmi note 4 . Υποστηρίζεται και η μορφή UHS Speed Class 1 ή μόνο μέχρι class 10 ; Ευχαριστώ

• Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά xiaomi που να είναι και συμβατά με Xiaomi Redmi note 4 . Καλύτερα όχι πάνω από 25€ Ευχαριστώ

• Παράθεση από giannhsmp: “Και το βασικότερο τα χρήματά που πάνε σε ελληνικό κατάστημα θα βοηθήσουν για να πληρώσουν υπαλλήλους ... Τα λεφτά πρέπει να μένουν Ελλάδα . Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Έχεις δίκιο μπορούσα να αγοράσω από το εξωτερικό ,αλλά προτειμώ να δώσω κάτι παραπάνω για να για να έχω και πιο γρήγορο service και πιο φτηνό και εκτός από αυτά στηρίζω και ένα ελληνικό κατάστημα. Άντε να πάθει κάτι και να το είχα αγοράσει από Κίνα και να έπρεπε να το στείλω μέχρι εκεί...

• Μια καλή τιμή είναι στο κατάστημα mygad που το έχει 240€,μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή και δώρο μια θήκη σιλικόνης αξίας 7€.Του εγκαθιστούν επίσης την επίσημη παγκόσμια έκδοση MIUI 8 με ελληνικό πληκτρολόγιο ,όχι ελληνικό μενού ,με αυτόματες ενημερώσεις ,play store ,και σχεδόν καθόλου κινεζικές εφαρμογές (είχε 2-3 αλλά με μία απεγκατάσταση βγήκαν τελείως).Το ίδιο κατάστημα έχει και τζαμάκι προστασίας με 9€.

• Έχω το Xiaomi Redmi Note 4 έκδοση λογισμικού MIUI Global 8.0 Stable 8.0.3.0(MBFMIDG) και μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει η διαθέσιμη ενημέρωση MIUI V8.0.4.0.MBFMIDG Stable.Αφού την κατέβασα και το έβαλα να κλείσει για να εγκατασταθεί μετά αφού άνοιξε πάλι μου έβγαλε ότι η ενημέρωση απέτυχε και ότι θα ήταν καλό να κάνω εγκατάσταση όλη τη rom. -Πρέπει να κατεβάσω όλη τη rom ή υπάρχει και άλλος τρόπος πιο γρήγορος; Eυχαριστώ