Καλημέρα παιδια, η γυναίκα μου φοράει αυτη την έκδοση, 2i222bk.jpg με ειχε βοηθήσει ενα παιδί απο εδω και την ειχε βάλει, μπορει καποιος να μου θυμήσει τα βήματα για να της βάλω νεα εκδοση ΧΩΡΙΣ ομως να χάσει τιποτα απο φωτο/bookmarks/contacts κλπ κλπ? Ευχαριστώ ΥΓ.Αν θυμάμαι δεν υπήρχε ουτε υπάρχει Global rom για το redmi pro, για να μπορει να εχει OTA updates σωστα?
Παράθεση από linuxilakis: “Όπως σου είπαν τα παιδιά εκεί έχει και το nillkin h + pro με 11,9 απλά το κορυφαίο σε αίσθηση. ” Στειλε μου ενα πμ το "εκει" πιο ειναι?
Καλημέρα, σήμερα παρέλαβα και εγω το δικό μου. Φοράει αυτή την έκδοση vfujdh.png Ειναι η global? Θα παίρνω OTA updates? Δεν θελω να μπλεξω με σκαλίσματα κλπ, δεν εχω πολυ χρονο. Ευχαριστώ
Για οποιον ενδιαφέρεται μου ηρθε η θηκη για την γυναίκα μου h**p://www.*****.com/itm/252482590751?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=551360767342&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT , και ειμαι πολύ ικανοποιημένος, καλη ποιότητα και με μαγνητάκι που κρατάει το πορτάκι κλειστό για οποιον ενδιαφέρεται. Ειχα πάρει 2 (μια ρόζ και μια μαύρη) απο αυτές και δεν μας αρέσουν καθόλου. gearbest.com/cases-leather/pp_461984.html Αν τις θελει κανείς θα με κεράσει 2 τυρόπιτες και τις πηρε
Παράθεση από geotzia: “Nillkin θήκη σιλικόνης(έχει και κάλυμμα στο usb) εφαρμόζει τέλεια.. Τempered από το gearbest το Luanke tempered καλύπτει άψογα και είναι αρκετά λεπτό(έχω την εντύπωση σαν το nillkin) @giwrgosalim γιά την μπαταρία ακριβώς το ίδιο-2 μέρες χαλαρά- με λίγη χρήση πάει μέχρι και 5-6 μέρες με 4-5 ώρες sot!!!! ” Αυτό λες? gearbest.com/screen-protectors/pp_448896.html?wid=21
Παράθεση από Amaretos: “τα νευρα μου προσπαθω να βαλω γην google search bar στο home screen . εγκατεστησα google app και στα widgets παλι δεν εμφανιζεται η μπαρα. Φοραω greek dev καμια ιφεα2? ” Κατι για αυτο, εχεις κανεις καμια ιδεα?
τα νευρα μου προσπαθω να βαλω γην google search bar στο home screen . εγκατεστησα google app και στα widgets παλι δεν εμφανιζεται η μπαρα. Φοραω greek dev καμια ιφεα2?