Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.

• Οχι γιατι δεν ειναι ευκολο Βασικα το router ειναι στο ισογειο, κουμπωμενο σε ενα switch, απο το switch φευγει utp στον 2ο οροφο στο μπαλκονι, εκει πεφτει σε asus access point που κανει το ενσυρματο -> ασύρματο και ετσι συνδεόνται οι συσκευες του σπιτιου Αυτο τωρα μιλαμε ειναι ετσι στημενο 8 χρονια και παιζει μια χαρα κανενα προβλημα.

• Εχεις τα δικια σου @NasDriver και μάλλον αυτο θα εκανα αν δεν μου ειχε ξανασυμβεί στο παρελθον. Αλλα εχω 2-3 περιστατικά τα τελευταια 6-7 χρονια, και μαλλον ειναι πιο γρηγορο να κανω ενα firmware update στο rooter που ετσι και αλλιως μονο καλο μπορει να κανει γενικα παρα κακό. Και αν συνεχιστεί θα μπω στην διαδικασία να αλλαξω την ρομ.

• Αυτο που λες που σου "ριχνει" το rooter μου το εκανε και χτες εμενα μολις πηγα να συνδεθω σπιτι με το νεο Redmi Pro, μου εχει ξαναγινει στο παρελθον με κανα δυο κινητα φιλων, μολις ερχοντουσαν σπιτι μου εριχναν το internet (και οχι απλα το εριχνε, επρεπε να του κλεισω το ρευμα και να το ξανανοιξω για να ξεμπλοκαρει). Εχω το Thomson TG585 v8. Θα δοκιμάσω το σκ να κανω ενα update στο firmware του rooter γιατι ειναι παλιο και βλέπουμε γιατι αλλιως την κάτσαμε την βάρκα. Το κιν μου φοράει μια ψευτοg…

• Να flasharo?

Amaretos - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Και εγω πηρα ενα χτες που ειχε την ιδια με την δικια σου μονο λιγο πιο παλια 8.0.5.0(LXKCNMA) Το κινητο παει για την γυναικα, θα το αφησουμε ως εχει για λιγο καιρο και βλεπουμε αν εχει καποια προβλήματα γιατι δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω, εκτος αν καποιος γνωριζει καποια σοβαρα bug που υπαρχουν με αυτη την εκδοση

• Με νιωθεις, το θεμα ειναι οτι την ειχα ψησει για 5.5 οθονη, το G2 εχει 5.2 τωρα να την παω σε 5 ποιος με σωνει. Σιγουρα η global ειναι ευκολια, αλλα το custom ελπιζω να το στησω 1 φορα και ενταξει, αντε μια αναβαθμιση να της κανω μετα απο κανα χρονο σιγα μην το σκαλιζω καθε μηνα, δεν νομιζω οτι υπαρχει και λογος

• Και εγω ετσι πιστευω αλλα μου κανει εντυπωση που μαλλον το σταματανε απο παραγωγή. Το θεμα ειναι οτι ειχε ψησει την γυναικα οτι θα της βρω κινητο για να αλλαξει το G2 και ειχα καταληξει στο Pro και τωρα πισωγυρισμα και ξερεις πως ειναι η γυναικα σου να γκρινιαζει χαχαχα

• Φαντάζομαι το έχετε δει γιατι ειστε γατόνια, αλλα το ποστάρω εδω. Xiaomi Redmi Note 4 with Snapdragon SoC to launch in India on Jan 19 =============== Ιαν 19th 2017, 9:58am =============== Παρουσιαστηκε, gadgets.ndtv.com/mobiles/news/…ications-and-more-1650452 Η ερώτηση ειναι, αξιζει? Η να βρω κανα Redmi Pro να αγοράσω ?

• Παράθεση από Alex_MLT: “Aπο ότι έχω ακούσει, όλη η σειρά Μi6 θα έχει οθόνες OLED. Το οποίο είναι πολύ καλό νέο θα έλεγα. Και ίσως να είναι το επόμενό μου κινητό. Το κακό νέο, αν διαβάζω σωστά πίσω από τις γραμμές, είναι ότι Redmi Pro: τέλος. Από ότι φαίνεται ήταν απλά ένα test drive για τον νέο προμηθευτή OLED οθονών, προφανώς το τέστ ήταν επιτυχημένο. Ελπίζω να κάνω λάθος αλλιώς,..όποιος πρόλαβε, πρόλαβε να πάρει καλή KAI φτηνή συσκευή με OLED. ” Και εγω ημουν ετοιμος να πάρω το Redmi Pro και ε…

• Με παρεξηγήσατε Δεν το λεω με την άποψη μεταπωλητικης αξιας, χεσ#$#@ δεν παιρνω οικόπεδο, ουτε και εχω πουλησει ποτε μεταχειρισμενο κινητο, ο μονος μου φοβος ειναι οτι αν ηταν πχ να παιρνει updates για 2 χρονια τωρα μπορει να παρει για 1 πχ. Αυτη ειναι η ανησυχια μου.

• Ε δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και "καλη" αγορα να παρεις κατι που μολις εχει σταματησει. Ασε που θα ειναι δυσκολο να βρεις και σφραγισμενο

• Και εγω ειχα ψηθει για το Redmi Pro (ειδικα για την OLED) για αντικατάσταση του G2 της γυναίκας μου, ΑΛΛΑ αν όντως εγινε discontinued θα το αναβάλω και θα περιμενω 19 Ιανουαριου την παρουσιαση του νεου Redmi Note 4 και βεβαια σε τι τιμη θα βγει.... πφφφφ πανω που ειχα καταληξει ξανα ψαξιμο

• Ναι όντως υπάρχει 1 εκδοση μονο σε λευκό, αλλα το θεμα ειναι αν οντως ειναι discontinued μαλλον δεν αξιζει η αγορα

• Χμ... οντως μπηκα και στο δικο σου link....πλακα θα χει και ετοιμαζομουν να το χτυπήσω. Μαλλον θα περιμενω λιγο καιρο να ξεκαθαρισει η κατάσταση

• Ρε παιδες εδω και καιρό ψάχνω για αγορά απο έξω απο EU αποθηκη για να γλιτωσουμε τελωνείο 3/64 και δεν βρισκω πουθενα απο τα γνωστα sites ... παιζει κατι γενικό? Ξερουμε κάτι? Θα εμφανιστει ποτε stock? Thanks

• Αγορα μεταχειρισμένου

Μήνυμα

Φαντάζομαι εκει ειναι lotto το θεμα υγρασιας ετσι? Δεν μπορω να το δω επι τοπου. ευχαριστω

• Αγορα μεταχειρισμένου

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολους. Εχω μια γρήγορη ερώτηση, μπορει να υπάρχει σαν γενικο τοπικ καπου αλλα δεν το εχω βρει. Σκοπέυω να αγοράσω ελαφρως μεταχειρισμενο Redmi PRO. Εκτος απο τα αυτονόητα που μπορω να τσεκάρω εξωτερικά, κατάσταση συσκευης κλπ, υπάρχει καποια βασικά που πρεπει να ρωτήσω/τσεκάρω μονος μου επι τοπου οταν συναντηθω με τον πωλητη? Ευχαριστώ

• Καλημέρα , εντελώς νεος και εγω με τα xiaomi σκοπευω να αγοράσω "μαλλον" το Note 3 Pro (ακομα διαβαζω απο εδω και απο εκει για να ενημερωθω). Μια χαζή ερώτηση, βλπεω λιγο παραπάνω μιλάτε για την έκδοση kenzo φανταζομαι υπάρχουν και "αλλες" εκδόσεις. Ποια η διαφορά? Αφορα hardware η software που φοραει? Ευχαριστω