Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.

• Παράθεση από thanostonia: “Η 8.9.20 δεν έχει arb, επιβεβαιωμενο ; -) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πω πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω διχασμένες οι γνώμες

• Ok άρα μόνο Global Stable γιατί αλλιώς δεν θα επιστρέφει ?

• Παράθεση από spideman3: “Αν βάλεις την 8.9.20 έχει ενεργώ το ARB level 1. Όταν θα βάλεις την stable δεν έχει ενεργώ ARB θα σε μπρικάρει η συσκευή. Και θα πρέπει να βρεις authorized account μέσω αμοιβής. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από ότι γράφουν η 8.9.20 eu δεν έχει anti roll back κ επιστρέφεις . Έτσι λένε στα φόρουμ τους δηλαδή .

• Παράθεση από xristos9: “Παράθεση από Alexthekiller1993: “Παιδια καλησπέρα σε λίγες μέρες ξεκλειδώνει το Mi8 μου ! Με έχει φάει η απορία να δοκιμάσω τη xiaomi eu ίσως και εκείνη τη Pixel 2 Port ROM . Μετά επιστρέφει σε Global ? Αν όχι τότε ποιες μπορώ να βάλω εκτός από τη Global Stable ? Εννοώ να είναι κάποια ρομ που να επιστρέφει σε Global Stable ! ” Από όσες έχω δοκιμάσει η eu ήταν η καλύτερη. Ειδικά η τελευταία που έχουν βγάλει πάει σφαίρα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 μου…

• Παιδια καλησπέρα σε λίγες μέρες ξεκλειδώνει το Mi8 μου ! Με έχει φάει η απορία να δοκιμάσω τη xiaomi eu ίσως και εκείνη τη Pixel 2 Port ROM . Μετά επιστρέφει σε Global ? Αν όχι τότε ποιες μπορώ να βάλω εκτός από τη Global Stable ? Εννοώ να είναι κάποια ρομ που να επιστρέφει σε Global Stable !

• Παράθεση από flxas: “@Alexthekiller1993 τώρα που είσαι σε arb level 1 οι επιλογές σου δεν είναι πολλές... Από xiaomi.eu ακόμα οι rom δεν έχουν ενεργοποιημένο arb οπότε τις αποκλείεις... Για αυτό καλό είναι πριν προχωράμε σε εγκατάσταση νέας rom να το ψάχνουμε... Δεν γνωρίζω αν μπορείς να το παρακάμψεις με κάποιο τροπο. Ας σου απαντήσει κάποιος πιο κατάλληλος . Νομίζω πως όχι πάντως... Η global stable πρέπει και αυτή να είναι στο level 1 οπότε μπορείς να την βάλεις... Υπάρχει τρόπος να το τσεκαρε…

• Παράθεση από flxas: “Πρεπει να βάλεις rom με arb level 1 . Τώρα το τι θα είναι αυτή το διαλέγεις εσύ ... Φαντάζομαι μπορεί να υπάρχει η να βγει στην πορεία και rom με android 8 και να είναι arb level 1. Το δεύτερο χλωμό βέβαια γιατί δεν πάμε πίσω συνήθως... Για αυτό και είμαι κάθετος στο να αποφύγουμε όσο μπορούμε την εγκατάσταση rom που να έχει ενσωματωμένο το arb . Υπάρχει οδηγός για να βάλεις custom όπως lineage και να μην πειράξεις το firmware έτσι ώστε να μην σε επηρεάσει το arb αλλά πάντα …

• Παράθεση από Octaviastikos: “Κατσε εκεί που είσαι και μην κουνιέσαι... ” Δηλαδη για να καταλαβω , οποιαδηποτε ρομ βαλουμε ειτε MIUI ειτε καποια αλλη custom τυπου Lineage αν εχει εκδοση 9 δεν γυρναμε σε εκδοση 8 ?

• Καλησπερα στη παρεα πριν μερικες μερες παρελαβα Mi8 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συσκευη εχω μερικες ερωτησεις αν μπορειτε να με βοηθησετε ! Ηρθε το κινητο απο Κινα με μια ψευτοglobal και με ξεκλειδωτο bootloader και ακολουθωντας τις οδηγιες του φορουμ εβαλα MIUI 10 China Developer και το κλειδωσα . Στη συνεχεια εκανα αιτηση με τον λογαριασμο μου και με επισημο τροπο περιμενω τις 720 ωρες (ειμαι περιπου στις 550 τωρα) . Οταν ερθει η ωρα και κανω το unlock τι μου προτεινετε να εγκαταστησω…

• Καλημερα , έβαλα τη τελευταία XTRV rom 19.4 και έχω την εντύπωση ότι φορτίζει πιο αργά από ότι πριν ! Δοκίμασε κανείς άλλος ?

• Καλημερα στην ομάδα , έχω ένα Mi Note 3 με ξεκλειδωτο bootloader και μέσω TWRP έβαλα την XTRV Developer Rom 8.3.29 που βγήκε πριν μερικές μέρες . Μου βγάζει όμως ένα crash που κάνει συχνά για κάτι Yellow Pages . Το βγάζει τόσο συχνά που φτάνει σε σημείο να γίνεται εκνευριστηκό , μόνο με επανεκκίνηση σταματάει να το βγάζει για λίγη ώρα . Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το σταματήσω χωρίς να αλλάζω ρομς ? Ευχαριστώ .

• Καλησπερα στη παρεα , γνωριζει κανεις που μπορω να βρω Xiaomi RedMi Note 4 απο Ελλαδα σε χρωμα μαυρο για αμεση αγορα ? Εδωσα το RedMi Pro και ειμαι χωρις κινητο , αναγκαστικα το βλεπω να παραγγελνω απο Κινεζομαγαζο αλλα θα εχει αναμονη 15-20 μερες .

• Καλημερα σας , που μπορώ να βρω τη ρομ με τα Ελληνικα?

• Ας διαγραφεί

Alexthekiller1993 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Αλλαξα συσκευη και πηρα το PRO που το θεωρω μεγαλη αναβαθμιση σε design , καμερα και η OLED οθονη σε σχεση με το Note 3 Pro . Ξερει κανεις πως γινεται να σταματαει η δονηση καθε φορα που χρησιμοποιειται ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυματων ?

• Ας διαγραφεί

Alexthekiller1993 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπερα , πηρα το κινητο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα εχει μεσα μια unofficial με ελληνικα . Πως μπορω να την βγαλω και να περασω την Official Stable ή Developer για να εχω τα updates ? Μου ειπανε οτι εχει ξεκλειδωτο το bootloader με τον επισημο τροπο .

• Λαθος μου δεν ανεφερα οτι ελεγξα το bootloader πρωτα οπου και ηταν ξεκλειδωμενο και μετα εβαλα την επισημη (την καταβασα απο το σαιτ της Xiaomi ) και την περασα στο κινητο . Τωρα θα εχει κλειδωσει λογικα ? Σε λιγο θα το ελεγξω . Δεν ηξερα οτι κλειδωνει το bootloader επειδη εβαλα επισημο firmware .

• Περασα την Official Stable πριν λιγο μεσου του οδηγου που υπαρχει στο φορουμ γιατι ειχε μεσα μια multilingual με Ελληνικα που δεν μου αρεσε . Αρα τωρα θα κλειδωσε λογικα ?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17901/

• Καλησπερα στην παρεα μολις παρελαβα το RedMi Note 3 Pro ( η πρωτη μου Xiaomi συσκευη ) και εχω μια ερωτηση . Η συσκευη οταν ανοιξα το cmd για να ελεγξω το bootloader ελεγε " unlocked true " αρα ειναι ξεκλειδωμενο . Εγω τωρα τι πρεπει να κανω ? Να το αφησω ετσι και βαζω TWRP να περναω τις roms ή το κλειδωνω και το ξαναξεκλειδωνω με τον Official τροπο ?