Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
Δεν έχω αλλη μπαταρια παιδια. παρηγγειλα. Αυτην που μου ξεκολλησε αν της κανω μια με το κολλητηρι θα δουλεψει;. περα απο αυτο. Οσο ειχα και παλι την φουσκωμενη εν ενεργεια, το κινητο ειχε κολλησει ακομα στο λογοτυπο της xiaomi. Δεν συνεχισε το μπουταρισμα. Ωστωσο απο τι ειδα μολις το κινητο βαζοντας το στην πριζα χωρις μπαταρια ανοιγει αλλα κανει συνεχεια επανεκκινησεις. Τουλαχιστον εφοσον βλεπω οτι ειναι σε fastboot οποτε μπορουμε να συνεχισουμε ωστε να ανοιξει.
-
Ανοιξα το κινητο απο πισω. Εκανε επανεκκινησεις γιατι δεν εκανε καλη επαφη. Ξεκολλησε το κουμπακι που κουμπωνει η μπαταρια...Τωρα εβαλα μια παλια αλλα δεν ξερω αν εχει μπαταρια συν του οτι ειναι φουσκωμενη... Την εχω στο fastboot αυτη τη στιγμη και θα ξανακανω την διαδικασια. Θα την παρει αν το ξανακανω απο την αρχη;
-
Κανει επανεκκινησεις συνεχεια..
-
Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα. . Διαλεξα το φακελο μου κανονικα, μου εδειξε success αλλα στην μπαριτσα που δειχνει οτι διαβασε το κινητο μου την εβγαλε πρασινη μεσα σε δεκατα. Είναι ενταξει; Τωρα πατησα power και περιμενω να γινει επανεκκινηση. Για την ωρα μου δειχνει μονο το σημα της xiaomi. Περιμένω περισσοτερο; Ηδη περιμενω κοντα στα 10 λεπτα. Μηπως το μπρικαρα;Δεν του εκανα factory reset πριν το γυρισω σε fastboot.
-
Καλησπέρα. Ήθελα να αλλάξω την havoc παλι με fastboot rom. εκανα τα βηματα. Διαλεξα το φακελο μου κανονικα, μου εδειξε success αλλα στην μπαριτσα που δειχνει οτι διαβασε το κινητο μου την εβγαλε πρασινη μεσα σε δεκατα. Είναι ενταξει; Τωρα πατησα power και περιμενω να γινει επανεκκινηση. Για την ωρα μου δειχνει μονο το σημα της xiaomi. Περιμένω περισσοτερο; Μηπως το μπρικαρα;Δεν του εκανα factory reset πριν το γυρισω σε fastboot.
-
Rom
ΜήνυμαΈγινε, ευχαριστώ πολύ!
-
Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Έχω βάλει havoc rom και θέλω να την αλλάξω γιατί η miui συνήθεια δεν αλλάζει... Μπορώ να έχω λινκ για την τελευταία rom της κοινότητας; Δεν θυμάμαι ποια είναι η τελευταία... Θα γίνει factory reset - Wipe data,system,dalvik,cache και θα περάσω τη rom. Το recovery image που έχω περάσει χάνεται; Ευχαριστώ
-
Για mi max 2 και redmi note 2;
-
Το ξέρω εδώ και πάρα πολύ καιρό! Είστε δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα! Ευχαριστούμε!
-
Σαγαπαω εσενα. Αμεση απαντηση. Σε ευχαριστω πολυ φιλε! Δεν πιστευω να του κανω κουτσουκελα. Καλη συνεχεια!!
-
Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα τελευταία και δεν περνάω εβδομαδιαία τις roms... Στο Redmi note 2 έχω την 8.1.11 και στο Mi Max 2 έχω την 8.2.1... Για να βαλω τη σημερινη rom (ARΩΜΑ) θα πρεπει να τους κανω factory reset???
-
Σε RMN 2 έχω θέμα.Με την ΑRΩΜΑ. Κολλάει και πολλες φορες πχ παταω το homebutton ή βγαζω μπαταρια.. Ξαναπηγαινω παλι στην προηγουμενη..
-
1. Εβαλα την καινουρια ρομ 7.5.4 αν δεν κανω λαθος. Τιποτα διαφορετικο απο τις αλλες φορες. Απο το Magisk 2. Επισης εβαλα την .img απο το twrp δε θυμαμαι την εκδοση. 3. Τωρα τι κανω?? 4. Επιπλεον φωτο δε μπορω να ανεβασω, δε με αφηνει η εφαρμογη, το παταω αλλα δε μου ανοιγει το αλμπουμ. 5. Κινητο redmi note 2 ----------------