Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
Εχω την μαμισια του κινητου μου. μετα απο ενα χρονο περιπου....Κανω χρηση της μπαταριας, καποιες φορες συνεχομενη χρηση... πλοηγηση/παιχνιδια.... και πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια.... Βγαζω την μπαταρια απο το κινητο πχ(20%), περιμενω κανα λεπτο και λιγοτερο, την κουμπωνω παλι και μου γραφει 60% μπαταρια.. τι παιζει??? και τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?? να αλλαξω μπαταρια??? (Κατασταση μπαταριας στις ρυθμισεις μου γραφει "Καλη")... Πως μπορω να δω τι ακριβως παιζει???
-
Λοιποννν. Με την ενημερωση μου βγαλε το εξης θεμα....Καθε φορα που κλεινει η οθονη μου ενεργοποιει τις καθημερινες ταπετσαριες... Τις απενεργοποιω συνεχεια.. δεν εχω επιλεξει καμια ταπετσαρια για την οθονη κλειδωματος. και αυτο ακομα συνεχιζει στα ιδια....Ενεργοποιει τις καθημερινες Ταπετσαριες..... Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?
-
Στην καμερα του Redmi note 2 δεν πιανει. μου βγαζει μαυριλα στο selfi mode....Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση
-
Redmi note 2 Επιτελουςςςςςς
-
Να κανω πρωτα install παλι την rom? και αν χρειαστει μετα να κανω και factory reset?? Ενα παιδι μου ειπε να κατεβασω κινεζικη ROM....
-
Καλησπερα ομαδα.... Εχω ενα προβληματακι.... εχω το Xiaomi redmi note 2.... ειχα κατεβασει το greenify και σε καποια επιλογη ειχε να κατεβασω το Xposed Installer.... το κατεβασα σε apk αρχειο, ακι μετα οπως μου πε ηθελε reboot... Κανει reboot... μου δειχνει την μπαρα που εγκαθιστα το αρχειο και μετα δειχνει συνεχεια οτι φορτωνει για να ξεκινησει το κινητο.....Τι μπορω να κανω??? Recovery και install την rom?
-
Τα Xiaomi δεν πεθαινουν!!! θα κρατησω βεβαια
-
παλι καλα γιατι ειχα αγχος γιαυτο το θεμα.... Και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!
-
Τελειωσεεεε...!!! Ευχαριστω πολυ Brougo φιλε!. Τωρα θα βαλω την ελληνικη rom. ετσι οπως το ειχα κανει και τοτε...(volume up+power)
-
Ειμαι εδω σε αυτο το σταδιο.. Αν και εχω πατησει download δεν εχει αρχησει να κατεβαινει.
-
Αλλαξα θυρα. εβγαλα την μπαταρια απο το κινητο. το συνδεσα με το usb. και αναβοσβηνε αυτη η θυρα οπως ελεγε στο κειμενο. τωρα θα παω στπ flashtool
-
Να ρωτησω κατι αλλο... Εφοσον μου ειπατε οτι ειναι ξεκλειδωτη δε χρειαζεται να το κανω ολο αυτο, σωστα?? Αν του βαλω την τελευταια ενημερωση που εχει το site την 6.11.10 θα εχει καποιο προβλημα ή θα πρεπει να το κανω ετσι κι αλλιως για να γινει καθαρη εγκατασταση?
-
Εδω ειναι οι drivers μαζι με το SP Flashtool.. Ανοικτο το κινητο το βλεπει ο υπολογιστης.. Κλειστο που ειναι οχι.. (εχω αλλαξει θυρα)
-
Λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα..... Εχω Μπερδευτει τελειως φιλε.... το κινητο λειτουργει κανονικα Δεν ειναι νεκρο για να το κανω unbrick... αλλα και παλι κανω αυτο που λεει και μου εβγαλε οτι δειχνει η εικονα....
-
Θα τα κανω και αν εχω καποιο προβλημα θα γραψω παλι εδω.. Περι τινος προκειται αυτα τα δυο??
-
Xiaomi Redmi note 2