Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.

• Φιλε μου θελω να ανοιξω το bootloader (αν δεν ειναι ανοικτο) για να του εβαζα την καινουρια ROM 6.11.10 που ειναι τωρα... Διπλα απο την ενημερωση εδω στο site ελεγε οτι χρειαζεται unlock το bootloader... Και ετσι πατησα εκει που λεει και με εβαλε στα βηματα. προσπαθουσα να κανω τα βηματα και κολλησα εκει που ειχα πει παραπανω.... Ειμαι ασχετος το ξερω αλλα οτι ενημερωση εκανα την εκανα κανονικα. δεν χρειαζοταν unlock μεχρι πριν την τελευταια 6.11.03.....

• Redmi note 2. Rom ηταν η 6.10.11 Κατεβασα το κινεζικο Developer που ελεγε και του το φορεσα.... Μου εβγαλε το root οπως ειδχα... λογικα μου το πηγε παλι official...... απο κει και μετα οπως σας ειπα απο πανω εκανα εκεινα τα βηματα.... μετα απο αυτα δεν προχωρησα.. εκανα επανακινηση το κινητο και εχω τωρα την MIUI Global 6.11.17 Beta..... Να πω οτι πρωτη φορα το κανω και γιαυτο δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω...ΟΕΜ Unlocking τι εννοεις φιλε??

• Μπορει καποιος να με βοηθησει να το κανω unlock?? ->ειμαι σε αυτο το βημα.... Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***... κλεισω το κινητο οπως λεει παταω τα κουμπια και με βγαζει στο FASTBOOT.... Απο κει και περα εχω εχω εγω το Zip με το προγραμμα που κατεβασα Mi Unlock V1.1....Το συνδεω στον υπολογιστη και ανοιγω το Unlock. Πατ…

• Και εγω αυτο αναρωτιεμαι γιατι... Θα δω τωρα που θα του ξεκλειδωσω το bootloader και θα του βαλω καινουρια ενημερωση αν θα το κανει παλι.

• φιλε μου.. το κοιταξα για τα δικαιωμτατα.. εχω κανει αποδοχη στα δικαιωματα.

• Κατεβασα μαι εφαρμογη zero Sms λεγεται.. και εστειλα κανονικα το μηνυμα χωρις κανενα προβλημα... Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο στα μηνυματα της εφαρμογης του τηλεφωνου... Θα βαλω τωρα την καινουρια ενημερωση μαζι με το unlock του bootloader και θα ξαναδω αν στελνει η οχι.

• Καλησπέρα community... Οπως ειδατε και απο τον τιτλο δεν μπορω να στειλω μηνυματα sms.... εχω το Redmi note 2.... εχω την MIUI 8.2 by Xiaomi miui.grGTV-6.11.3|Developer.... Πηρα τηλ την Cosmote (εχω συμβολαιο by the way) και μου ειπαν οτι δεν εχει κατι... δεν εχει φραγη για να μην στελνω... αποφασισα να του κανω εργοστασιακη επαναφορα αλλα τιποτα.... Μπορει να με βοηθησει κανεις?? Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σχετιζεται και αν θα σχετιζεται με την ROM αλλα αν ξερει κανεις παρακαλω να απαντησει..…