Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• ναι συγγνωμη εχετε δικιο.. xiaomi redmi note 3 pro ειναι η συσκευη μου.ευχαριστω. τα προβληματα μου ειναι τα εξης..κανω ολα τα βηματα κανονικα απο τον οδηγο που υπαρχει σε αυτο το site για redmi note 3.οταν φτανω στο σημειο να πατησω στο doc fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img μου βγαζει failed οποτε ακολουθω το επομενο βημα που μου λεει να πατησω fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img. εκει ομως ο οδηγος μου λεει να μπω σε recovery mode αλλα χωρις να μου ανοιξει η συσκευη σε κανο…

• Καλησπερα . Εχω την εκδοση MUI 8.6.6.18 BETA και θελω να περασω την ελληνικη ..Ενω κανω ολα τα σταδια ,μεσω Dos κτλ , φτανει σε σημειο error και κανω την εναλλακτικη με flash recovery , και μετα η συσκευη ''κολλαει'' στο λογοτυπο. επισης , με το power button και volume Up δεν μπορω να μπω σε recovery mode ,μετα απο το φαστβοοτ κολλαει στο λογοτυπο,και αν προσπαθησω απο κλειστο να το παω σε recovery μου βγαζει μια εικονα με το σχημα του κινητου και το καλλωδιο usb απο κατω και μενει εκει! βοηθεια…

• Καλησπερα . Εχω την εκδοση MUI 8.6.6.18 BETA και θελω να περασω την ελληνικη ..Ενω κανω ολα τα σταδια ,μεσω Dos κτλ , φτανει σε σημειο error και κανω την εναλλακτικη με flash recovery , και μετα η συσκευη ''κολλαει'' στο λογοτυπο. επισης , με το power button και volume Up δεν μπορω να μπω σε recovery mode... οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.