Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-42 από 42.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
alexmac - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Στη διαδρομή του αρχείου που έβαλες το image της ROM: C:\Users\User\Desktop\miui china\κτλ, υπάρχει ένα κενό. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στη διαδρομή του αρχείου image. Μετονόμασε το miui china σε miui_china και επανέλαβε την διαδικασία φλασαρίσματος. Θα πρέπει να σου δουλέψει. ” Καταρχάς ευχαριστώ για την βοηθεια και το ενδιαφερον....Καταφερα και τελικα περαστικε!! Τώρα όμως έχω άλλο προβλημα.... Ειναι στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ολα( λογικο) και δεν ξερω τι πρεπει να πατησω για να πρ…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
alexmac - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Παρελαβα και εγω απο BG ενα mi8 unlock και περασμενη άλλη rom( τα γνωστα δηλαδη) Διαβασα με προσοχη όλο το νημα εδώ και απόφασια να γυρίσω και εγω σε κινεζικη rom για να κανω την διαδικασια κλειδωματος και ξεκλειδωματος κτλ. Ομως.... Ενώ τα έκανa όλα κανονικά και προβλεπόμενα με το mi flash οταν πάτησα να ξεκινήσει μου έβγαλε error. (Παραθέτω εικονα) Το προβλημα ειναι οτι αποσυνδεσα επειτα το καλωδιο απο λιγο και το τηλ δεν ανοιγει!!!!!!!Γυρίζει πίσω σε fastboot . Είμαι σκασμ…