Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• Bootloop

Maktheo - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Και οι φωτο Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Λοιπον. Εχω ανοιχτο το flash tools, δεν προχωρω ομως την διαδικασια, απλα συνδεω το κινητο σε μια usb του υπολογιστή και στιγμιαια ακούγεται ο ηχος συνδεσης νεας συσκευης και στο καπακι ο ηχος αποσυνδεσης. Στην διαχειριση συσκευών, στις θυρες com & lpt μου δειχνει preloader usb v com με θαυμαστικο και οταν ακούγεται οπως είπα παραπάνω ο ηχος συνδεσης, στιγμιαία γραφει mediatec preloader usb vcom (android) (usb5).. Να ξεκινησω την διαδικασία να δω αν εκει "βλεπει μονιμα" το κινητό ή εκει ακριβως …

• Bootloop

Μήνυμα

Οκ αυριο θα ασχοληθω παλι, γιατι δεν εχω μαζι μου το laptop που κανω την ολη διαδικασία και εχω εγκαταστησει τα απαραίτητα.. Να αναφερω οτι το κινητο ενω δουλευε (σερφαρισμα) , εκανε ενα παγωμα καποια δευτερόλεπτα, εκανε ενα restart και απο τότε μπηκε σε bootloop Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Το μονο μπορω να σκεφτω τωρα ειναι οτι το pc εχει πανω win 10 32bit και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης των drivers, εβγαλαν ενα μύνημα τα windows, μου πρότεινε μια λυση εγκατάστασης με συμβατοτητα κτλ, το προχωρησα και στο τελος εβγαλε οτι εγκατεστησε ok τους drivers για windows 7 32bit version.. Αλλα μετα μεσα στο flash, το κινητό το ειδε (αλλαξα μια φορά θυρα usb, την πρωτη δεν την ειδε) και η μπαρα κατω προχωρουσε κανονικα (με το που αλλαξα θυρα usb ξεκινησε) Maktheo

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@Maktheo κάντην μια φορά ακόμα την διαδικασία, μήπως στην προηγούμενη χάθηκε η επικοινωνία με το κινητό και απλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη..” Ok θα δοκιμασω ξανα την διαδικασια και θα επανελθω.. Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Πηγα 100% με τον οδηγο και τα links του..δεν εφτασα στο σημειο να φλασαρω ελληνική ρομ.. Αφου ολοκληρωσα την διαδικασια με το pc/usb καλωδια κτλ, εβαλα μπαταρια, ανοιξα το κινητο και bootloop Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Ναι ρε παιδια, εκανα flash με sp flash tools ακολουθώντας τον παρακατω οδηγο Bήμα προς βήμα η διαδικασία του Unbrick για το RedMi Note WCDMA Ενω η διαδικασια πηγε ενταξει και φανηκε οτι εκανα οτι επρεπε σε καθε βημα, στο τελος αφου το ανοιξα παλι bootloop Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Οκ αλλα σε καποιο σημειο αναφερει : Miflash/Miphone is not combatible with Redmi Note 3g because it does not have fastboot mode Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Καποιον οδηγό με mi flash; links κτλ... Maktheo

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από venioni: “Το unable mount στο γράφει γιατι έχει διαφορετικό προεπιλεγμενο δίσκο, πήγαινε στο mount και επέλεξε internal storage κανε reboot recovery και ξαναδοκιμασε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λεει Internal storage (0mb) Και φαινεται αυτο επιλεγμένο.. Και θυμιζω, οταν παω να κανω reboot ή power off μεσα απο twrp μου βγαζει μήνυμα "no os installed" Μου δινει την εντυπωση οτι δεν βλεπει την εσωτερικη μνημη, σαν να εχει "χτυπησει" σκληρος.. Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Τελικα αυτο δεν το ειχα δοκιμάσει, το εκανα και αν και εγραψε successful, κατω μου εγραφε συνεχως E: Unable to mount /cache E: Unable to mount /data E: Unable to mount /system ..done E: Unable to mount storage Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Νομιζω το δοκιμασα και δεν πέτυχε.. Είχε και κατι επιλογές για fat32, ext1, ext4 κτλ.. δεν εγινε τίποτα.. Θα ξαναδοκιμασω Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Και συνεχως (ειτε σε wipe, ειτε κατα την εγκατάσταση μιας ρομ) μεσα από twrp μου λεει Unable to mount /system, /data, /cache κτλ Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Οχι, ενω φανηκε οτι η διαδικασία πηγε οκ, και μου εβγαλε ολα ok στο τελος, αφου εβαλα μπαταρια και ανοιξα το κινητο, μου εκανε τα ιδια..bootloop.. Να αναφερω επισης οτι μεσω twrp, οταν παω να κλεισω το κινητό ή να κανω reboot, μου λεει "no OS installed" Επισης, μετα το flash με τον παραπανω οδηγο το twrp που ειχα, υπαρχει ακομα. Ετσι επρεπε να ειναι; Ειναι σε διαφορετικά partition γραμμενα; Ή δεν πηγε σωστα η διαδικασία του flash και απλα μου εγραψε μύνημα οτι εγινε οκ.. Maktheo

• Bootloop

Μήνυμα

Παιδια χαιρετω. Ειχα το note 3g για την γυναικα με εγκατεστημένη την multi rom πανω απο κινεζομαγαζα.. Μετα απο 2 χρονια αρχισαν κατι θεματα με την ρομ (εκανε force close εφαρμογες, ιδιως αυτες του συστήματος, δεν ανοιγαν καν) και εβαλα μια ελληνικη απο εδω, την 39 stable αν θυμαμαι καλα..ολα καλα για κανενα μηνα αλλα μετα παλι το ιδιο, force close ktl. Βαζω λοιπόν την 40 stable και παλι οκ για καποιον καιρο οποτε και αρχισε παλι το ιδιο παραμύθι.. Ετσι μου προτειναν να κανω εγκατασταση της ρομ …

• Νομιζω 2.8.0.2.. Πρεπει να δω...ηταν αυτο που δινανε εδω στο φορουμ οταν ειχε βγει πριν 2 χρονια το κινητο Maktheo

• Καλησπέρα ειπα να μην δημιουργησω νεο νημα και γραφω εδω.. Εχω την stable 40 (xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip) και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω μια νεοτερη stable (v7 ή v8, οποια θεωρειται σταθεροτερη και χωρις bugs) χωρις να κανω wipes, δεν θελω να ξαναστηνω κινητο.. Ειχα προσπαθησει να βαλω την v8 μετα απο full wipes (zip) αλλα μου εβγαζε failed και ξαναεβαλα την stable40 που ευτυχως ειχα μεσα.. υπάρχει περίπτωση να ηταν corrupted το αρχειο της ν8 ή κατι …

• Full ROM Wipes για το RedMi Note

Maktheo - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Το βρηκα απο αλλου το ζιπακι, οκ.. Εβαλα και την ρομ πανω, αλλα την stable 40, την v8 stable που πηγα να βαλω δεν την επαιρνε/εβλεπε καθολου..Deviantart Α και σε καποια φαση κατα το install στο ζιπακι με τα wipes, εβγαλε failed to mount /data ή κατι τετοιο, αλλα δεν εδωσα σημασια και προχώρησα στην εγκατάσταση της ρομ..εκει στην ν8 μου εβγαλε fail και εβαλα μετα την stable 40

Maktheo - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Σε αλλο φορουμ μου προτειναν να κανω πρωτα και αυτο το ζιπ εγκατάσταση και οχι μεσω twrp, γιατι ενω εχω βαλει 2 φορες μεχρι τωρα την ελληνική ρομ απο εδω καο εκανα τα wipes μεσω twrp (ειχε μια μουλτι απο κινεζομαγαζα το κινητό) μετα απο λιγο καιρο ετρωγε κολληματα και εκανε συνεχως force close εφαρμογες (ιδιως τις εφαρμογες miui δεν τις ανοιγε καν).. Οποτε μου προτειναν αυτο τι ζιπακι για να εχω καθαρο τηλέφωνο σαν να κανω φορματ

Maktheo - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Θα διορθωσει καποιος το λινκ?