Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 200.

• RE:

kostas_7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Έπαιζες παιχνίδι, τόσο ανεβάζει και παραπάνω το καλοκαίρι.” Υπαίτιος το castle clash Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως τη βλέπετε τη θερμοκρασία; 7ebd5ec05b853c619b13ca916de87102.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Thanos1988: “Όσο για το screensave μπορείς να το κάνεις και με τα τρία δάχτυλα στην οθόνη και να τα σύρεις προς τα κάτω ... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι το ξέρω, εγώ όμως χρησιμοποιώ τα κουμπάκια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφόσον έχεις ανοιχτά πολλά πράγματα,θα καθυστερεί σε κάθε τι, επίσης αν το έχεις φορτωμένο με εφαρμογές, λογικό μου ακούγεται. Στο δικό μου δε συμβαίνει κάτι τέτοιο,η μόνη καθυστέρηση φαίνεται στο screensave σε σχέση με την προηγούμενη ρομ. Δε με ενοχλεί όμως, απλώς κρατάω πατημένα τα κουμπάκια λίγο περισσότερο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από pellastores: “Έχουμε λινκ από την dev;” &ts=1529347049&use_mirror=netcologne Και εγώ με αναζήτηση την βρήκα....” Τι ακριβώς είναι αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hurin: “Παράθεση από kostas_7: “Μετά από δύο ημέρες λειτουργίας της νέας ρομ, λέω πως είναι ότι καλύτερο έχει μπει στο κινητό μου εδώ και δύο χρόνια περίπου 849162009694ebfaa0036458b12882e0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η μπαταρία πως είναι?” Τώρα αν σου πω ότι τον πρώτο καιρό σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι κρατούσε περίπου 5 ώρες και τώρα μετά από 1.5-2 χρόνια κρατάει 3, σίγουρα δε μπορώ να σου πω ότι φταίει η ρομ, αλλά μάλλον έχει να κάνει κι ο καιρός …

• Μετά από δύο ημέρες λειτουργίας της νέας ρομ, λέω πως είναι ότι καλύτερο έχει μπει στο κινητό μου εδώ και δύο χρόνια περίπου 849162009694ebfaa0036458b12882e0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “καλημερα ! ποση ωρα περιπου θελει για να γινει εγκατασταση της νεας ρομ ? ειμαι στο 'please wait'' εδω και καμμια ωριτσα και ανησυχω μηπως εκανα κατι λαθος ή εφαγε κανενα σκαλωμα” Καμία ωρίτσα γεμάτη, ίσως και παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Για κανένα λόγο δε βάζω τη μπάρα φωτεινότητας, τέρμα αριστερά.Παράθεση από geotzia: “Πρόσεχε μόνο το bug με την φωτεινότητα αν δεν την έχεις αυτόματη... αν την κλείσεις τελείως σκοτεινιάζει εντελώς η οθόνη με αποτέλεσμα αν κάνεις το λάθος και αφήσεις το συρόμενο δεν μπορείς να το ξαναπετύχεις με τίποτα η τουλάχιστον θέλει τρελή προσπάθεια...” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έπειτα από εμπειρία λίγων ωρών,με τη νέα ρομ, μπορώ να πω ότι πάμε καλά Μπράβο στην ομαδαρα της κοινότητας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Σε τι είμαστε έτοιμοι ρε Κώστα;;; ?(” Στην 8.4.30 (Nikel) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ειμαστε έτοιμοι ιιιιιιιιιιι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα κάνουν την αναβάθμιση χειροκίνητα βρε. :)” Θα κοιτάνε εννοείς για ενημερώσεις έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τα OTA updates ισχύουν στις xtrv μόνο για τα VIP μέλη. :)” Οι υπόλοιποι οι οποίοι δε μπορούν για διάφορους λόγους,σε πηγάδι κατουρησαν; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Θα έχει επίσημα ελληνικά δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από karaban21: “Kostis_8. εγω γυρισα στην V9_XTRV_8.4.19.zip και εφτιαξε” Εγώ παραμένω σε αυτή,οι επόμενες κάνουν τζιζ..e0cbb168d910c9c73c9dcdc3c0958612.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• RE:

Μήνυμα

Λογικά για να λύνεις θέματα σε αυτό το κινητό, μάλλον κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ηρεμείς :)Παράθεση από Kostis_87: “Καλημέρα παιδιά. Νομίζω έχει ξανά αναφερθεί εδώ μέσα ένα θέμα σχετικά με το ξυπνητήρι. Αν βάλω ξυπνητήρι για τα επόμενα λεπτά χτυπαει κανονικά. Αν το βάλω για το άλλο πρωί τπτ. Κατέβασα και άλλη εφαρμογή και ακριβώς το ίδιο. Και η άλλη εφαρμογή έλεγε ότι την επιρεαζει κάποια άλλη εφαρμογή. Τι γίνεται? Ξέρεις κανείς κάτι. Εχω την τελευταία dev.” Στάλθηκε από το Red…

• Εγώ περίμενα το mi7 και τώρα μιλούν για mi8.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Πες μου εσύ που ξεπέρασε τις προσδοκίες σου, σαν συσκευή. Γιατί η λίστα απογοήτευσης που έχω εγώ μετά από 18 και βάλε μήνες που το έχω, είναι μεγάλη. Το μόνο που το σώνει είναι η καλή δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά εδώ μέσα πάνω στην ρομ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο. :D” Πάντως είναι γαϊδούρι,δε μπορείς να πεις. Ότι του φορτώνεις το κουβαλάει με το παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Oled έχουν τα pro, εξού και τα γκοστινγκ,amoled μπορεί να μπει; ξέρει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου