Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Να ρωτήσω κάτι και συγγνώμη για το off-topic και για την ''χαζή'' ερώτηση,ήθελα να δοκιμάσω την stable όταν πρωτοπήρα το mi4 ( είχε developer ελληνική μέσα )μετα το mi3 και έκανα τα κλασικά σε recovery mode wipe data/factory reset,wipe cache και calvik ,ύστερα install την stable και στις πληροφορίες μου έδειχνε τον αριθμό της stable αλλά δίπλα είχε το dev.Έκανα κάτι λάθος ή έτσι γράφει κανονικά ?
-
Να ρωτήσω,επειδή είχα βάλει για λίγο stable και ξαναέβαλα πρίν από λίγο την dev ( μετά από full wipe/factory reset,wipe cache,dalvik ) Πάω να ξαναβάλω τα apps που είχα και μου λέει Σφάλμα ανάκτητης πληροφοριών από τον διακομιστή. [rpc:s-7aec yoij-ii7a-5clji) Δεν μπορώ γενικά να κατεβάσω τίποτα απ'το play store Πως διορθώνεται ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
-
mi4 wcdma
ΜήνυμαΤο γνωρίζω ότι έχει ξανα αναφερθεί αλλά δεν ερωτήθηκε μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος για διόρθωση μιας και η ίδια κάρτα παίζει σε άλλα κινητά
-
mi4 wcdma
ΜήνυμαΚαλησπέρα , πρίν λίγο καιρό πήρα το mi4 wcdma δοκίμασα μια έτοιμη micro και δούλεψε,ένω τη βασική μου sim που την έκοψα εγώ με το μηχανηματάκι που κόβει sim δεν την αναγνωρίζει έβαλα αυτην που έκοψα μόνος μου σε ένα παλιό κινητό που δεν παίρνει καν micro και δουλεύει ακόμα κανονικά. Οπότε τα ερωτήματα μου είναι,σίγουρα φταίει που η μία δεν είναι έτοιμη? κι αν ναι επειδή μου είναι ανάγκη να κρατήσω την ίδια και δεν μπορώ να κάνω αντικατάσταση λόγω του ότι δεν είναι στο όνομα μου,παίζει να ξέρει κ…
-
@iAmLiakos φαίνεται κάτι δεν είχε εγκατασταθεί καλά. Ξαναπέρασα μία μόλις από recovery ( γιατί την είχα πρωτο βάλει μέσω του updater ) την 5.6.4 με wipe cache κτλπ και φαίνεται να κυλάει καλύτερα Αν ξαναδώ να κολλάει σίγουρα θα κάνω factory reset που είπες φίλε μου και πίσω στην προηγούμενη μέχρι να βγει καινούργια,γιατί κολλούσε τόσο που δεν μπορούσα να απαντήσω ούτε σε κλήση.. Σε ευχαριστώ και πάλι.
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μπα,μόνο το viber έχω περασμένο ως πρόσθετη εφαρμογή στο mi3 μιας και το χω ως δεύτερη συσκευή δεν έχω βάλει κάτι ακόμα τουλάχιστον. Το έβγαλα τελείως κι αυτό αλλά πάλι τα ίδια.
-
Δεν γνωρίζω εάν φταίει η 5.6.4 αλλά με το που την έβαλα γενικά λαγκάρει πολύ το όλο touch Για να γυρίσω στην 5.5.29 πρέπει να κάνω full wipe?
-
Μια ερώτηση επειδή είμαι και καινούργιος με το xiaomi,το ότι μετά από κανα 10λεπτο το πολύ αρχίζει και ζεσταίνεται πάρα πολύ σε σημείο να γίνετε αφόρητο και στην αίσθηση στο χέρι,είναι φυσιολογικό ; κι αν όχι τι μπορεί να φταίει ? Μιλάω για το Mi3 συγκεκριμένα.
-
Όλα μια χαρά σε μένα με την τελευταία,ελπίζω μη το ματιάσω :p
-
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα