Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Παράθεση από spoulk: “Όλα πολύ καλά και στο Redmi 4 pro ” Εξαιρετική δουλειά, μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Σε εμένα δεν ρυθμίζονται τα δεδομένα σωστά, γράφει διαφορετικά ΜΒ απο αυτά που του βάζω. Και οι επαφές μου είναι στα Αγγλικά και στο search στα Ελληνικά παρ' όλες τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να τις γυρίσω στο search, ίσως κάτι δεν κάνω καλά. Μια επιβεβαίωση;

• @NasDriver ευχαριστω για την άμεση απάντηση, αλλά έχω Global Stable, ισχύει το ίδιο που λές και με αυτήν;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Κατ' αρχήν τα συγχαρητήρια μου σε όλη την Κοινότητα για τα όσα απλόχερα προσφέρει σε όλους εμάς. 'Υστερα απο αρκετό διάβασμα ( οσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου) θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω Redmi 4 prime/pro (Markw) με MIUI Global Stable 8.2.4.0 MBEMIDL (ύστερα απο αυτόματη ενημέρωση) το οποίο ύστερα απο official unlock και εγκατάσταση TWRP By geoanto555 και root με SuperSU λειτουργεί κανονικότατα ώς έχει! Έχω πάρει ήδη Backup της rom. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Θέλω να εγκαταστήσω και να δοκιμάσω και τις δύο …

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

spkprs - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν θέλω καμμιά αντιπαράθεση με κανέναν, απλά έχω το mail για το αληθές των λόγων μου. Και καλύτερα να τελειώσει εδώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

spkprs - - Recoveries

Μήνυμα

Είχα κάνει την αρχική μετάφραση σε TWRP 3.0.0-2 και την είχα ανεβάσει στο twrp.me με αρκετά bugs σε σχέσει με τις λέξεις που λόγω μεγέθους έβγαιναν έξω απο τα κουμπιά. Στην συνέχεια (λόγω οτι είναι ανοιχτού κώδικα) έγιναν "διορθώσεις" απο κάποιον χρήστη (που μιλήσαμε στην συνέχεια) με google translator με αποτέλεσμα όχι και τόσο καλό. Παρακάτω έχω το αρχείο el.xml (με τις περιγραφές μέσα στα κουμπιά και με αρκετές διορθώσεις) για όποιο recovery θέλετε να το συμπεριλάβετε, και έτοιμο recovery για…